Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X
-
dfcz
Member
Предлагаю обсудить Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X
Лучше бы она была готова к тому что следующей моей системой после 10 будет Linux, скорее всего Mint, когда десятка устареет настолько, что на ней перестанут запускаться новые приложения.
Лучше бы она была готова к тому что следующей моей системой после 10 будет Linux, скорее всего Mint, когда десятка устареет настолько, что на ней перестанут запускаться новые приложения.
-
yariksom
Member
Є ще варіант, що 10ка втримається до виходу 12ї вінди, яка повинна бути нормальна, як правило вінда хороша через одну.dfcz: ↑ 10.11.2025 09:59 Предлагаю обсудить Чутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X
-
Scoffer
Member
yariksom
Головний індус ще минулого року хвастався що тепер в мс ші пише 30% коду. Цього року вже могли вийти на всі 300%
А для дизайну інтерфейсу винайняли якусь бабу, котра і комп'ютер ніколи в житті не бачила, натомість малювала ілюстрації для дитячих книжок для дошкільнят. Я і думав чого він виглядає наче як для розумово відсталих. А потім все зійшлось. Так що на нормальні покращення я б не сподівався.
Головний індус ще минулого року хвастався що тепер в мс ші пише 30% коду. Цього року вже могли вийти на всі 300%
-
Васильович
Member
Непогано. ВражаєЧутки: Windows 11 26H1 готова до роботи на платформах Snapdragon X2 та NVIDIA N1X
Чекаємо, коли буде готова для роботи на платформах x86_64
-
Евгений King
Member
Не велика втратаdfcz: ↑ 10.11.2025 09:59
Дуже швидко вернетесь на шинду)
-
avuremybe
Member
Надія - перший крок на шляху до розчаруванняВасильович: ↑ 10.11.2025 11:51Чекаємо, коли буде готова для роботи на платформах x86_64
-
avebael
Member
На 10й ltsc enterprise можно до 2032 сидіти помоєму, якщо мова про патчі безпеки. Єдине що вона буде потрошку відставати софтверно. Уже починає, наприклад з HDR, який ніби то є, але на 11 він набагато стабільніше працює.
-
VovaII
Member
Scoffer
— Який жах, який жах. Добре що зранку прочитав, — може вночі жахи не будуть снитися? Хоча, не факт.yariksom
Головний індус ще минулого року хвастався що тепер в мс ші пише 30% коду. Цього року вже могли вийти на всі 300%А для дизайну інтерфейсу винайняли якусь бабу, котра і комп'ютер ніколи в житті не бачила, натомість малювала ілюстрації для дитячих книжок для дошкільнят. Я і думав чого він виглядає наче як для розумово відсталих. А потім все зійшлось. Так що на нормальні покращення я б не сподівався.
-
Inqizitor2022
Member
Майкрософт сами себя закапывают вместе с АМД и Интел. Зачем поддерживать АРМ?
-
tornadox
Member
avebael
мережеві популярні ігри мабуть теж скоро перестануть підтримувати він10
-
Z440_User
Member
Щоб всі купували мегапотужний та надшвидкий в однопотоці, яблучний М5 і мали змогу вічної роботи від батарейки.Inqizitor2022: ↑ 10.11.2025 13:22 Майкрософт сами себя закапывают вместе с АМД и Интел. Зачем поддерживать АРМ?
-
SergiusTheBest
Member
This is the way. Я розумію, що Linux не всім підходить (кооперативні шутери з античітами, користувачі автокадів, фотошопери, тощо), але вцілому хороша система. Я перешов і задоволений: робить те, що ти кажеш, а не живе своїм життям.dfcz: ↑ 10.11.2025 09:59 Лучше бы она была готова к тому что следующей моей системой после 10 будет Linux, скорее всего Mint, когда десятка устареет настолько, что на ней перестанут запускаться новые приложения.
-
Dremjke
Member
На який дистрибутив, якщо не секрет?SergiusTheBest: ↑ 10.11.2025 17:46Я перешов і задоволений: робить те, що ти кажеш, а не живе своїм життям.
-
Васильович
Member
-
Dremjke
Member
Тю, сліпий вже зовсім із-за компуктерів став.Васильович: ↑ 10.11.2025 20:21В профілі:
Нещодавно такий самий дистр ставив на ноут і дуже неприємно здивувало, що маштабування тільки 100% і 200%.
-
Васильович
Member
Я дуже люблю Cinnamon за продуманість та лаконічність, але зараз би для сучасного ПК вибрав KDE, без варіантів.Dremjke: ↑ 10.11.2025 20:23Нещодавно такий самий дистр ставив на ноут і дуже неприємно здивувало, що маштабування тільки 100% і 200%.
-
artkursis
Junior
26H1 - canary channel 28000.1 br_release, instaled yesturday +- all work great. looks bit quickly than last beta 7070 
-
Ekz0rcyst
Member
В меню де масштабування налаштовується, буквально в сусідній вкладці активується дробне масштабування, одним повзунком ну а потім стає доступним і 125% і 150%, і ... ну ви зрозуміли, власне як і в windows.Dremjke: ↑ 10.11.2025 20:23Тю, сліпий вже зовсім із-за компуктерів став.Васильович: ↑ 10.11.2025 20:21В профілі:
Нещодавно такий самий дистр ставив на ноут і дуже неприємно здивувало, що маштабування тільки 100% і 200%.
-
rjavyi_pastor
Member
ну і грець з ними, ігор за 20 років стільки що і життя не вистачить пограти в усі прикольніtornadox: ↑ 10.11.2025 13:29 avebael
-
Геральт
Member
Щоб обмежити собі аудиторію? Наврядtornadox: ↑ 10.11.2025 13:29 avebael