Ну вот этот асус который версия со стеклом на целый килограмм тяжелее чем JONSBO D41 MESH SCREEN у которого тоже стекло и ещё и мониторчик со стеклом свой вес добавляет (7,8 у асус и 6,8 у этой версии джонсбо), так что у этого асуса толщина стали получше, а я недавно собирал комп именно в JONSBO D41 MESH SCREEN и я вам скажу что толщина стали там ну такое себе (0,8мм) из-за того что там куча сетки она везде гнётся, сетку желательно хотябы с миллиметровой стали делать и то она будет немного прогибаться при давлении, а вот уже 1,2мм будет отлично и достаточно жестко чтобы не гнулось, наверно именно поэтому есть версия не MESH а STD у которой нет так много сетки и он уже не такой хлипкий и кстати более дорогой.aaleksandrenko: ↑ 10.11.2025 13:19 Був AP201, класний корпус. Цей такий самий але з підримкою АТХ.
Але 100 євро то занадто, коли Jonsbo d41 брав за 44.
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах
-
Melofon
Member
-
Muttabor
Member
И где тут у вас интересные корпуса?Dilfin: ↑ 10.11.2025 12:28 Корпус Delux MK330 659 грн.
Корпус Vinga 1019 грн.
Я до чого веду, що багато цікавіших корпусів і набагато дешевших, вчіться шукати і вибирати, а не брати те, що вам впарюють... продавці з подібних "Ельдорадо".
Асус предлагает хорошо продуваемый и относительно компактный (с учетом поддержки ATX-плат) корпус. Вы же впариваете взамен какой-то "crap" из фольги (Delux MK330), и одоробло (Vinga CS216B), которое только на полу можно держать...
-
olegwatch
Member
жадібність, що тут зробитиDilfin: ↑ 10.11.2025 13:30Не завжди ASUS був таким, просто бісить коли маркетолдоги це внушають, я переважно надавав перевагу обладнанню ASUS і мене просто зараз бісить, що їхні маркетолухи переводять їхні товари в ранг елітності і недоступності і вся ця хєрня почалась від коли попридумували rog strix gaming ... supeр..olegwatch: ↑ 10.11.2025 13:24
ви ж розумієте, що асус завжди був таким - ціна за нейм. і свої покупці будуть.
а ось про бренди, які ви назвали - не дуже багато звичайних юзерів і знають. асус давлять маркетингом і тому їх продукт будуть купувати. мені подобається цей корпус. якщо б я не збирав компи, то купив би саме цей, а не інший, бо асус на слуху.
-
Vlaad13
Member
Так у вас корпус також не з дешевих і коштує більше соткиDilfin: ↑ 10.11.2025 13:30Не завжди ASUS був таким, просто бісить коли маркетолдоги це внушають, я переважно надавав перевагу обладнанню ASUS і мене просто зараз бісить, що їхні маркетолухи переводять їхні товари в ранг елітності і недоступності і вся ця хєрня почалась від коли попридумували rog strix gaming ... supeр..olegwatch: ↑ 10.11.2025 13:24
ви ж розумієте, що асус завжди був таким - ціна за нейм. і свої покупці будуть.
а ось про бренди, які ви назвали - не дуже багато звичайних юзерів і знають. асус давлять маркетингом і тому їх продукт будуть купувати. мені подобається цей корпус. якщо б я не збирав компи, то купив би саме цей, а не інший, бо асус на слуху.
А ви радите якесь відверте дешеве лайно для бідних студентів
Нормальна людина ці бляшанки собі покупати не стане
Ви мені нагадали пана Володю який всім радив купляти бюджетну арку, але собі купив 5070
Последний раз редактировалось Vlaad13 10.11.2025 13:44, всего редактировалось 1 раз.
-
Hells Angels
Member
так потрібно порівнювати асус з подібними корпусами .. зовнішній вигляд, компоновка і все таке, а не казати нафіга вам туфлі до костюму, візьміть краще кросівкиDilfin: ↑ 10.11.2025 12:28Я до чого веду, що багато цікавіших корпусів і набагато дешевших, вчіться шукати і вибирати, а не брати те, що вам впарюють... продавці з подібних "Ельдорадо"
-
Yurius
Member
Людина з 2009 року і не розуміє що таке меш корпус.alumem: ↑ 10.11.2025 12:30 Ну вы и корпуса в пример привели ....
Відправлено через 1 хвилину 46 секунд:
Колись і Ап201 був 2999 ,а зараз 4300 ,то асус трохи плутає берега ,за 3300 умовні був би гарний варіант.aaleksandrenko: ↑ 10.11.2025 13:19 Був AP201, класний корпус. Цей такий самий але з підримкою АТХ.
-
hohlid19
Member
Я конечно дико извиняюсь, вдруг я что-то не знаю, но данные сабжы это фольга фольгой без какого либо норм продува. Асус хоть и оверпрайс, но материалы там получше будутDilfin: ↑ 10.11.2025 12:28 Пропоную обговорити ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах
Корпус Delux MK330 659 грн.
- спойлер
Корпус Vinga 1019 грн.Корпус ASUS Prime AP303 4200 грн. + 820 грн. (ПДВ)+ 210 грн. (5% націнка продавця мінімум) = 5230 грн. в Україні і що думаєте, ніхто не купить, куплять і не один і не 10...
- спойлер
Я до чого веду, що багато цікавіших корпусів і набагато дешевших, вчіться шукати і вибирати, а не брати те, що вам впарюють... продавці з подібних "Ельдорадо".
- спойлер
Про дизайн лучше вообще промолчать
-
Artem_M
Member
То ціна скоріше за все 2020-2022 років, тобто $ 180-200...kairo: ↑ 10.11.2025 13:21 ЛОЛ. Тобто, ви людям рекомендуєте якийсь хлам за 15 баксів, а собі взяли корпус за сотку?
- спойлер
- Screenshot 2025-11-10 132614.png
-
Барбарис
Member
olegwatch, я розумію, що на слуху хотлайн і е-каталог, і що пошук корпусів там видає багато схожого та часто за меншу ціну.
-
Ostin
Member
Не по темі: якщо купувати все пристойне у всіх-всіх сферах з життя, що тебе оточує, то треба мати дуже гарні статки. І навіть більше - вникати у все-все це дійсно зайве і не варто того. Більшість людей мають свої орієнтири, де вкладаються. В інших сферах часто користуються чимось достатнім. Наприклад, збираю якісний ПК, де всі комплектуючі тішать око, руки та вуха. Але ходжу в звичайних кедах (бо не спортсмен і взагалі пофіг на це), чищу рот звичайною щіткою (бо нафіга) і їжджу на якійсь старій машині тисяч за 5, бо роботу свою робить. Але ж можна купити брендові кроси "з технологіями", купити в рот "вібромасажер" і взяти кредит на гарну електроновинку 25 року. А ще є кухня, меблі, будівництво...
Що означає, якщо пк буде в собі містити якесь офісне приладдя без претензій, то "фольга" з першого посту цілком виконає свою роботу і не спорожнить грошові запаси власника. Якщо власник не фанат "якісного пк, щоб потішив" оте все.
По темі: Корпус для адептів бренду загалом, бо якби ціна була десь тисячі 3 наших, то й масовка могла б підтягнутись.
Що означає, якщо пк буде в собі містити якесь офісне приладдя без претензій, то "фольга" з першого посту цілком виконає свою роботу і не спорожнить грошові запаси власника. Якщо власник не фанат "якісного пк, щоб потішив" оте все.
По темі: Корпус для адептів бренду загалом, бо якби ціна була десь тисячі 3 наших, то й масовка могла б підтягнутись.
-
hohlid19
Member
Схоже в якому плані? Як виглядає або по іншим характеристикам?Барбарис: ↑ 10.11.2025 14:22 olegwatch, я розумію, що на слуху хотлайн і е-каталог, і що пошук корпусів там видає багато схожого та часто за меншу ціну.
-
kairo
Member
Питання в тому, що автор оригінального посту рекомендує людям різний хлам, а сам користується досить недешевим корпусом.Ostin: ↑ 10.11.2025 14:25кщо пк буде в собі
-
Ostin
Member
kairo
Я теж можу порекомендувати навушники баксів за 25, хоча в мене є за 100+) Якщо вони гарно роблять свою роботу)
Я схильний вважати, що автор в пориві максималізму хотів похаяти асусь з ціновою політикою) Ну, тут на форумі таке часто роблять) Можливо, з прикладами дещо перестарався)
Я теж можу порекомендувати навушники баксів за 25, хоча в мене є за 100+) Якщо вони гарно роблять свою роботу)
Я схильний вважати, що автор в пориві максималізму хотів похаяти асусь з ціновою політикою) Ну, тут на форумі таке часто роблять) Можливо, з прикладами дещо перестарався)
-
kairo
Member
Якщо на основі власного досвіду, це ок. Але тут автор явно взяв рандомні дешеві бляшанки з інету. Корпус з статті має націнку за бренд, але ціна більш менш притомна. Якщо підходить формат та дизайн, чому б ні. Я наприклад, коли збирав свій нинішній ПК, шукав не просто коробку, але й щоб він мені візуально доставляв задоволення.Ostin: ↑ 10.11.2025 14:48Я теж можу порекомендувати навушники баксів за 25, хоча в мене є за 100+) Якщо вони гарно роблять свою роботу)
-
aaleksandrenko
Member
Дісно видно що джонсбо більш бюджетний. За асус максимум наполовину більше готовий би дати, але не 2х точно.Melofon: ↑ 10.11.2025 13:36Ну вот этот асус который версия со стеклом на целый килограмм тяжелее чем JONSBO D41 MESH SCREEN у которого тоже стекло и ещё и мониторчик со стеклом свой вес добавляет (7,8 у асус и 6,8 у этой версии джонсбо), так что у этого асуса толщина стали получше, а я недавно собирал комп именно в JONSBO D41 MESH SCREEN и я вам скажу что толщина стали там ну такое себе (0,8мм) из-за того что там куча сетки она везде гнётся, сетку желательно хотябы с миллиметровой стали делать и то она будет немного прогибаться при давлении, а вот уже 1,2мм будет отлично и достаточно жестко чтобы не гнулось, наверно именно поэтому есть версия не MESH а STD у которой нет так много сетки и он уже не такой хлипкий и кстати более дорогой.aaleksandrenko: ↑ 10.11.2025 13:19 Був AP201, класний корпус. Цей такий самий але з підримкою АТХ.
І то цей AP303 повний, трохи збільшений, копіпаст AP201. З урахуванням того що асус рекламує свої BTF рішення, могли б хоч вирізи зробити
-
Vpupkin
Member
Та шо тут сперечатися, треба брати вінгу за пісот грівень, нахіба той асус мажорний за єврікі.
-
Dilfin
Member
Так я не радив людям їх купляти.Melofon: ↑ 10.11.2025 13:15Ты хотябы в руках держал тот Delux или тот же Винга ? и сравнивал их со своим Cougar Panzer-S? если нет то зачем писать и советовать людям хрень когда сам сидишь на нормальном корпусеDilfin: ↑ 10.11.2025 13:11В мене корпус: Cougar Panzer-S![]()
Відправлено через 10 хвилин 15 секунд:
Нарешті, хоть до когось доходить хід моїх думок, всі тільки причепились до моделей корпусів, а те, що за такі гроші можна купити щось краще ніхто не розуміє. або тут сидять більшість тих, кому пофіг що скільки коштує.aaleksandrenko: ↑ 10.11.2025 13:19 Був AP201, класний корпус. Цей такий самий але з підримкою АТХ.
Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
Народ, я не пропонував ці корпуси нікому, я показав аналогію, але тут бачу коли конкретно не напишеш ніхто не розуміє, думка була така, що asus уже зажрались, хоті і роблять хороше обладнання, але мітять в пристрої для еліти, для тих хто може за любі гроші собі і не рахувати навіть.Muttabor: ↑ 10.11.2025 13:36И где тут у вас интересные корпуса?Dilfin: ↑ 10.11.2025 12:28 Корпус Delux MK330 659 грн.
Корпус Vinga 1019 грн.
Асус предлагает хорошо продуваемый и относительно компактный (с учетом поддержки ATX-плат) корпус. Вы же впариваете взамен какой-то "crap" из фольги (Delux MK330), и одоробло (Vinga CS216B), которое только на полу можно держать...![]()
-
MqM
Member
Мені строгий дизайн цього корпуса сподобавсяDilfin: ↑ 10.11.2025 13:11В мене корпус: Cougar Panzer-Solegwatch: ↑ 10.11.2025 12:47
Я зібрав простенький комп в цьому Корпус Vinga 1019 грн - скажу чесно - в реалі він максимум на 500 грн виглядає. Ну прям дешманьська фольга. Так, свою функція робе - тримає залізо в купі, але виглядає дуже дешево, не розібрати його ніяк (тільки бокове скло и пластикова "морда"). Я впевненний, що корпус від асус як мінімум має презентабельний вигляд.важить 9 кг (з двох сторін калене скло) і він коштував менше ніж цей кошик для брудної білизни, хоча в кожного своє бачення краси.
- спойлер
-
Dilfin
Member
Думка навіть була не про "фольгу" а малось на увазі порівняння, що ціна корпусу від Asus занадто висока і що хороша фірма буде втрачати своїх фанатів бо наглі маркетологи занадто завищують ціни...Ostin: ↑ 10.11.2025 14:25 Не по темі: якщо купувати все пристойне у всіх-всіх сферах з життя, що тебе оточує, то треба мати дуже гарні статки. І навіть більше - вникати у все-все це дійсно зайве і не варто того. Більшість людей мають свої орієнтири, де вкладаються. В інших сферах часто користуються чимось достатнім. Наприклад, збираю якісний ПК, де всі комплектуючі тішать око, руки та вуха. Але ходжу в звичайних кедах (бо не спортсмен і взагалі пофіг на це), чищу рот звичайною щіткою (бо нафіга) і їжджу на якійсь старій машині тисяч за 5, бо роботу свою робить. Але ж можна купити брендові кроси "з технологіями", купити в рот "вібромасажер" і взяти кредит на гарну електроновинку 25 року. А ще є кухня, меблі, будівництво...
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Класний корпус, є деякі косяки, але в цілому гарний, він вузький і високий, гарно дивиться.MqM: ↑ 10.11.2025 16:19Мені строгий дизайн цього корпуса сподобавсяDilfin: ↑ 10.11.2025 13:11
В мене корпус: Cougar Panzer-Sважить 9 кг (з двох сторін калене скло) і він коштував менше ніж цей кошик для брудної білизни, хоча в кожного своє бачення краси.
- спойлер
Жаль знятий з виробництва
Відправлено через 11 хвилин 38 секунд:
Якщо ви будуєте офісну машину, чи мультимедійний центр і корпус буде десь ховатись збоку стола, тоді можна і вінгу взяти, не бачу нічого зазорного, а якщо корпус має тішити око і стояти на столі, тоді можна вибирати, але можна за ті самі гроші вибрати щось краще по дизайну, хоча комусь і терка від Apple подобалась (корпус хороший, але не допрацьований).Vpupkin: ↑ 10.11.2025 15:47 Та шо тут сперечатися, треба брати вінгу за пісот грівень, нахіба той асус мажорний за єврікі.
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
А нащо напружуватися, просто робимо трошки більше і отримуємо на 40 доларів більше прибутку за корпус, нормально? Нормально)aaleksandrenko: ↑ 10.11.2025 15:10Дісно видно що джонсбо більш бюджетний. За асус максимум наполовину більше готовий би дати, але не 2х точно.Melofon: ↑ 10.11.2025 13:36
Ну вот этот асус который версия со стеклом на целый килограмм тяжелее чем JONSBO D41 MESH SCREEN у которого тоже стекло и ещё и мониторчик со стеклом свой вес добавляет (7,8 у асус и 6,8 у этой версии джонсбо), так что у этого асуса толщина стали получше, а я недавно собирал комп именно в JONSBO D41 MESH SCREEN и я вам скажу что толщина стали там ну такое себе (0,8мм) из-за того что там куча сетки она везде гнётся, сетку желательно хотябы с миллиметровой стали делать и то она будет немного прогибаться при давлении, а вот уже 1,2мм будет отлично и достаточно жестко чтобы не гнулось, наверно именно поэтому есть версия не MESH а STD у которой нет так много сетки и он уже не такой хлипкий и кстати более дорогой.
І то цей AP303 повний, трохи збільшений, копіпаст AP201. З урахуванням того що асус рекламує свої BTF рішення, могли б хоч вирізи зробити![]()
Відправлено через 5 хвилин 56 секунд:
Класний корпус.olegwatch: ↑ 10.11.2025 13:19В мене теж дешевший корпус SilentiumPC Signum SG7V TGDilfin: ↑ 10.11.2025 13:11
В мене корпус: Cougar Panzer-Sважить 9 кг (з двох сторін калене скло) і він коштував менше ніж цей кошик для брудної білизни, хоча в кожного своє бачення краси.
- спойлер
і важить десь 9 кг також, але це не про компактність і мінімалізм
- спойлер
![]()
-
Vpupkin
Member
Та я жартую, але оцю моду ставити комп на столі шоб у вухо гуділо я не розумію.Dilfin: ↑ 10.11.2025 16:40Якщо ви будуєте офісну машину, чи мультимедійний центр і корпус буде десь ховатись збоку стола, тоді можна і вінгу взяти, не бачу нічого зазорного, а якщо корпус має тішити око і стояти на столі, тоді можна вибирати, але можна за ті самі гроші вибрати щось краще по дизайну, хоча комусь і терка від Apple подобалась (корпус хороший, але не допрацьований).