На даний момент немає змоги зробити скріни, так як працюю вахтово 2/2 тижні. На наступних вихідних тільки зможу за комп потрапити. Думав за цей час люди накидають варіантів що можна ще спробувати з того що я не пробував. Або спакувати все що купував і відправити назад в Телемарт по гарантії, але почитавши відгуки за СЦ магазину, мені навряд чи щось замінять, бо все по факту працюєXXXshadyXXX: ↑ 07.11.2025 21:23 Кстати не помешали бы сюда в студию скрины с AIDA 64 Cache and Memory Benchmark
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Shurkhit
Там можно вручную выставить PPT TDC EDC. я всегда выставляю вручную в сборках
Відправлено через 19 хвилин 5 секунд:
Башта Be Quiet Pure rock 3 pro, температури в іграх не вище 70 градусів (65 в середньому), при першій компіляції шейдерів 80-85 але там і проц в 100% поки компілює. При тесті ОССТ за півтори години максимум 85 градусів було, споживання 86 W. За монітори писав вище. Швидкий запуск Вінди вимикав як в біос так і в системі, плани живлення пробував всі, навіть Bitsum high performance який з Park Control йде ставив. Adaptive sync і G-sync вимкнув бо з ними ще гірше було. Ліміти під герцовку монітора ставив в Dead Island 2 в самій грі (мікрофрізи в місцях нпс жесть), ставив через панель Нвідіа по відчуттям фрізів стало вдвічі менше. Вбудовану графіку вимикав і чистив його драйвер через DDU. ReBar ввімкнутий за замовчуванням, вимкнення нічого не дає. Game mode в Віндовс теж вимикав/вмикав. HAGS чи як його там, адаптивне керування графічного процесора, коли вимкнув то ігри наче стали плавніші але мікрофрізи це не прибрало, скоріше зменшило імпутлаг. GPU-Z нічого підозрілого, поки немає можливості зробити скрінNST1983: ↑ 07.11.2025 21:33 Не ясно що за кулер. які температури в іграх і в стрес тестах?
Win+p і залишити тільки один монітор
Вимкнути швидкий запуск в біос і в самій вінді
енергоспоживання - виставити макс. продуктивність
не знаю як у вас налаштовано фрисінк і тп. Спробувати виставити ліміти по фпс і подивитись як воно буде.
тест ОЗУ запустити годин на 4-5
в біосі уважно пошукати внутрішнє GPU і вимнкути всюди
Що каже GPU-Z, resize bar увімкнено? Спробувати виключити чи включити.