Зафіксовано новий випадок вигоряння роз’єму живлення на MSI GeForce RTX 5090

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

kairo: 20.10.2025 17:52 Скільки у вас споживає кондиціонер влітку?
До ~400.

До чого тут чайник? Він лише декілька хвилин працює, а щоб не займатись довгим нагріванням, наливається до літра води, які за +- 1хв нагріваються.

Крім відеокарти(600вт) в ПК ще інші комплектуючі споживають... Я і від споживання своєї карти не в захваті. Привик за роки до 200вт+- не більше.
leif
Member

Ektalion
Так що як тобі моя пропозиція? Готовий вирушати на каліфорнійщину? :laugh:

чи ти тільки з дивана воюєш за менше споживання ігрових відеокарт?

Ех, все з тобою ясно, тільки в інтернеті побухтіш і через пару років купиш наступника 9070 зі споживанням під 500вт і роз"ємом 12вхпвр
Voozy
Member

leif: 20.10.2025 18:01 Ektalion
Так що як тобі моя пропозиція? Готовий вирушати на каліфорнійщину? :laugh:

чи ти тільки з дивана воюєш за менше споживання ігрових відеокарт?

Ех, все з тобою ясно, тільки в інтернеті побухтіш і через пару років купиш наступника 9070 зі споживанням під 500вт і роз"ємом 12вхпвр
Boot-licking постфактум покупки 5090.
Sad! Many such cases!
Играй на здоровье под своим дамокловым мечём) Многие типы которые постят свои сгорелые коннекторы на реддите тоже раньше думали: "со мной такого не случится!"
leif
Member

Voozy
Ок) приєднуйся до хотспура і компашкі, буду постачати вам регулярні апдейти як там поживає моя 5090 під новинами типу сабжевої. Місцеві власники 5090 можуть приєднатись до флешмобу, якщо мають таке бажання) зберемо свою статистику :super:
Nikolay Yeryomenko
Member

Це вже класична історія: купив 5090 і зажав грошей на останній бж з відповідним кабелем.
oversteve
Member

Voozy: 20.10.2025 17:36
erkins007: 20.10.2025 17:23
За шатдаун в случае опасности отвечает БП, при чем тут Хуанг и карта?
Ты написал "Cтарый БП". Я воспринял это как недостаточно мощный БП. Карте не хватает ватт - shutdown.
Так как в коробки 5090 кладут 4x8pin>12VHPWR - ВООБЩЕ не должно иметь значения насколько старый у тебя БП. Коннекторы гореть не должны!
там ще бумажку кладуть як то підключати треба, але багато погорільців чомусь підключали інакше :gigi:
kairo
Member

Ektalion: 20.10.2025 17:55Крім відеокарти(600вт) в ПК ще інші комплектуючі споживають... Я і від споживання своєї карти не в захваті. Привик за роки до 200вт+- не більше.
5090, це карта для:
А) Професійної діяльності.
Б) Ентузіастів.

В обох випадках байдуже на її споживання. Це як жалітись на споживання Мерседес Атего, або БМВ М5. Для масового споживача є 5060 із TDP 145 W.
oversteve
Member

Аціо: 20.10.2025 17:50
erkins007: 20.10.2025 17:11
Ничего странного. Почитайте спецификации 3.1 стандарта. Там выгореть разъёму почти невозможно.
З новини - під’єднання до БЖ стандарту ATX 3.1...
Ві всіо врійоті!11!!
з новини варто все речення тягнути :D
Також варто зазначити, що повідомлення про проблеми з відеокартами MSI GeForce RTX 5090 виникали під час під’єднання саме через перехідник живлення, а не під час прямого під’єднання до БЖ стандарту ATX 3.1.
конкретно тут чувак підключав через перехідник, навіть на фото видно
Аціо
Member

oversteve: 20.10.2025 18:28
А чому ви не все моє речення притягли? - Там два пости до теми, і у другому я дав відповідь розгорнуто.
Чи вам можна, а мені ні?
oversteve
Member

Аціо: 20.10.2025 18:41
oversteve: 20.10.2025 18:28
А чому ви не все моє речення притягли?
Чи вам можна, а мені ні?
взагалі-то все :think:
Аціо
Member

oversteve: 20.10.2025 18:43
Аціо: 20.10.2025 18:41

А чому ви не все моє речення притягли?
Чи вам можна, а мені ні?
взагалі-то все :think:
Що сайт не показує цю розгорнуту відповідь?

І ні не заспокою вас, на жаль же але сама Мясай каже випадки є і їх багато, і з ATX 3.1.
Просто виправдовуються, що перехідники не ті, руки не ті, люди не такі, роз'ємі не Ельфи робили, контакти не з рогу єдинорогів, струм не той, вуйко Микола електрик не так розводку в хаті зробив, не в той день Венера зайшла за Плутон, не та фаза місяця у проєкції Андромеди!
oversteve
Member

Аціо: 20.10.2025 18:41 Там два пости до теми, і у другому я дав відповідь розгорнуто.
я не кажу, що випадків з 3.1 немає, я кажу що ви з новини видерли речення так, що поміняли його зміст на протилежне :dontknow:
Аціо
Member

oversteve
Там в новині було твердження та розгорнута відповідь, я так само і відповів - твердженням та розгорнуто відповів.
Так от по суті там 3.1 АТХ?
Так.
А далі виправдання.

Відправлено через 4 хвилини 7 секунд:
oversteve: 20.10.2025 18:46
Аціо: 20.10.2025 18:41 Там два пости до теми, і у другому я дав відповідь розгорнуто.
я не кажу, що випадків з 3.1 немає, я кажу що ви з новини видерли речення так, що поміняли його зміст на протилежне :dontknow:
Протилежне? Я зауважив на твердження що немає проблем з 3.1 АТХ.
А те що вони виправдовуються - як раз для мене доводить протилежне їх виправдовувань.
І де тут зміст протилежний?
Дайте коротку відповідь - проблеми з 3.1 АТХ були? - Так чи ні, а не вакуумних ховрашків у пентеракті.
oversteve
Member

Аціо: 20.10.2025 18:48 oversteve
Там в новині було твердження та розгорнута відповідь, я так само і відповів - твердженням та розгорнуто відповів.
Так от по суті там 3.1 АТХ?
Так.
А далі виправдання.
ні, по суті в новині у чувака бж з атх2 і перехідник :insane:
Аціо
Member

oversteve
Вмієте читати усвідомлено?
Також варто зазначити, що повідомлення про проблеми з відеокартами MSI GeForce RTX 5090 виникали під час під’єднання саме через перехідник живлення, а не під час прямого під’єднання до БЖ стандарту ATX 3.1.
oversteve
Member

Аціо: 20.10.2025 18:55 oversteve
Вмієте читати усвідомлено?
Також варто зазначити, що повідомлення про проблеми з відеокартами MSI GeForce RTX 5090 виникали під час під’єднання саме через перехідник живлення, а НЕ під час прямого під’єднання до БЖ стандарту ATX 3.1.
ви в очі довбитесь і частку НЕ там не бачите? :think:
Аціо
Member

Добре для дуууже не спроможних у зміст перефразую.

Вчора нападник зухвало спробував вбити 5х працівників ТЦК!
Цей агресивний каліка на колясці хоч і був 142см зросту та вагою 47кг напав голіруч та побив 3х майстрів з боксу супер важкої категорії та 2х спецпризначенців з кулеметами, бо був майстром спорту по шахах!
Небувала зухвалість, нападник вбитий. Жодних протиправних дій з боку ТЦК не встановлено!

Усвідомили зміст?!

oversteve
спойлер
Ні ви не спромоглись у зміст, ви спромоглись у текст, а це не одне й те саме у наш час.
oversteve
Member

Аціо
шо ви там таке курите, поділіться :D
новина про те, що згоріла карта підключена до бж атх2 через перехідник, і останнє речення про те, що з мсі виникали проблеми при підключенні через перехідник, я не знаю як то читати треба, щоб там бж атз3.1 побачити :rolleyes:
Voozy
Member

Чудовий БЖ.
І цього, типу, недостатньо для 5090? Чи з кожною картою треба купляти новий блок з ATX 3, 3.1, 4, 6.9??
Сподіваюся Nvidia чекає class-action за цю халтуру-коннектор!
Ответить