Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Hotspur
Member

Radio Bay: 07.10.2025 14:54Так, але то не панацея, це твік, не більше
так. питання що це працює. ті ж кабелі після просто бюджетних міняти - це гроші на вітер

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
Scoffer: 07.10.2025 15:05Це як китайські піонери, вигадати собі проблему щоб героїчно її вирішити. Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс.
усілок покажи на цій штуці :weep:
Scoffer
Member

Hotspur: 07.10.2025 15:09усілок покажи на цій штуці
Сам зроби) Я от прям так і робив :laugh:
tablestikus
Member

Scoffer: 07.10.2025 15:05
Hotspur: 07.10.2025 14:53можна просто ставити фільтр перед цим всім
tablestikus: 07.10.2025 14:55Тоді бери такий фільтр до нього
Це як китайські піонери, вигадати собі проблему щоб героїчно її вирішити. Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс. Єдина його проблема що мотається воно напівручним станком, а тори повним автоматом, що тупо дешевше.
Ну от у мене в онкіо - не тороїд, але я підозрюю що звук в нього гірший за те що я кинув вище, як же ж так ?

Відправлено через 45 секунд:
Scoffer: 07.10.2025 15:12
Hotspur: 07.10.2025 15:09усілок покажи на цій штуці
Сам зроби) Я от прям так і робив :laugh:
По графікам робив?
Scoffer
Member

tablestikus: 07.10.2025 15:41По графікам робив?
Ні, на слух, як в 1925му :lol:
Radio Bay
Member

Scoffer: 07.10.2025 14:45Ш-подібний транс сильно краще
Одразу видно, що не міняв Ш транс на тор при тому ж номіналі, а лише бла-бла-бла. А я міняв.
Ага, дешевше, на Аккуфейсах де ціна пофіг тільки тори, взагалі серйозних підсилювачів на Ш не бачив, але Scoffer на дивані точно знає, я робити силову частину у аудіотехниці :)

що тупо дешевше
Японці економлять на трансах

Взагалі не розумію навіщо ти цю дурню несеш
Scoffer
Member

Radio Bay
Дурню несеш тут в основному ти. Візьму гуглу в руки і порахуй скільки контор робить тори, і скільки мотає Ш і П, і за скільки.
Тори це масс-маркет за копійки. Станочна робота, намотується за лічені секунди. Ш і П це намотав шар, намотав прокладку, намазав лаком, намотав наступний шар. Роботи на півдня на один транс.
Вся аудіофільщина - розводняк. Японські тори схвалюю, аудіофіли мають платити за те що ідіоти)
StTechnik
Member

tablestikus: 07.10.2025 14:23 Я вам тороїд приніс

Изображение
Спасибо! У меня аж привстал :lol:
Z440_User
Member

Scoffer: 07.10.2025 15:05 Ш ну або П транс з достатньо великим зазором відфільтрує всю срань самостійно без підписок і смс.
Буде важити 100500кг при однаковій потужності із тором, та нафонить навколо себе куди дотягнеться, в той час як тор фонити буде в середину свого кільця.
Scoffer
Member

Z440_User: 07.10.2025 16:43в той час як тор фонити буде в середину свого кільця.
Ти хотів сказати "в той час як тор схопить насичення і видаватиме біс знає що на виході". По факту тор навіть більшим доводиться робити щоб не впадав в єресь. Не знаю у кого як, а у мене вдома синусоїда в мережі сильно далека від ідеальної. Екранувати Ш/П проблеми не бачу, стальна коробка нічого не коштує в порівнянні.
tablestikus
Member

Scoffer: 07.10.2025 16:16 Radio Bay
Дурню несеш тут в основному ти. Візьму гуглу в руки і порахуй скільки контор робить тори, і скільки мотає Ш і П, і за скільки.
Тори це масс-маркет за копійки. Станочна робота, намотується за лічені секунди. Ш і П це намотав шар, намотав прокладку, намазав лаком, намотав наступний шар. Роботи на півдня на один транс.
Вся аудіофільщина - розводняк. Японські тори схвалюю, аудіофіли мають платити за те що ідіоти)
Графіки, де графіки?
Scoffer
Member

Z440_User
Насправді я один раз бачив різаний тор зі слюдяною прокладочкою, один дядя для щирого лампадного підсилювача собі робив. Різав гідроабразивкою. От у нього не було ніяких проблем з цим тором. Щодо вищезгаданих японців у мене великі сумніви :laugh:
Z440_User
Member

Scoffer
Ти хотів сказати "в той час як тор схопить насичення і видаватиме біс знає що на виході".
Ти хотів сказати "винось БЖ з фонокоректора / гітарного комбіка / іншого чутливого до наводок обладнання за межі пристрою і спотикайся через ще одну коробку в кімнаті та додаткові кабелі"? :)

Ну тут вже класична боротьба компромісів. Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших...
У мене теж по мережі іноді та-а-аке сиплеться, не кажучі про падіння напруги до 160В (менше поки що не бачив), але я відгородився спочатку стабілізатором симісторним Елексовським на 7кВт на вході в будинок, а після блекаутів - перевів мультимедію з ПК та інтернетом на інтерактивний Елексовський ДБЖ 1кВт з акумом 200А*г.
Scoffer
Member

Z440_User: 07.10.2025 17:11Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших
Тор беззеперечно великий, чудовий і прекрасний як законопроект трампа за умови що на нього подають чисту синусоїду. Коли на нього подають хоч мало-мальськи постійну складову, то тор різко перестає бути великим чудовим і прекрасним і на перше місце виходять Ш/П, косяки котрих легше виправити.
Будемо реалістами, де та чиста сінусоїда водиться? Її скоріш за все і в Японії немає.

Відправлено через 13 хвилин 50 секунд:
З точки зору виробника все звісно круто, перед аудіофільським тором треба ставити аудіофільський регенератор напруги і це реально чується, бо тор нарешті починає працювати як треба, а не як вийде. Розводняк ще на один пристрій на рівному місці. З Ш/П/зворотньохідником такої потреби немає, недостатньо аудіофільно виходить :lol: :lol: :lol:
Radio Bay
Member

Scoffer: 07.10.2025 17:03Щодо вищезгаданих японців у мене великі сумніви
В тебе сумніви проти загальної практики.
Z440_User: 07.10.2025 17:11не кажучі про падіння напруги до 160В
Був в такій ситуації - онлайн ДБЖ, Powerware 9120 все вилікував
StTechnik: 07.10.2025 16:18У меня аж привстал
:)
corruptedflesh
Member

StTechnik: 07.10.2025 16:18
tablestikus: 07.10.2025 14:23 Я вам тороїд приніс

Изображение
Спасибо! У меня аж привстал :lol:
То ти це його і викупив? :D

Зв'язався техзоною, сказали продають тільки комплектом з цапом/пре/підсилювачем для навушників Keces S3. :( :(
А я вже шекелі підготував відсипати
Hotspur
Member

corruptedflesh: 07.10.2025 18:08Зв'язався техзоною, сказали продають тільки комплектом з цапом/пре/підсилювачем для навушників Keces S3.
шось вони трошки офігіли з своїми правилами

Відправлено через 1 годину 25 хвилин 40 секунд:
Scoffer: 07.10.2025 17:31
Z440_User: 07.10.2025 17:11Тор краще за Ш/П в одних пунктах, але гірший по інших
Тор беззеперечно великий, чудовий і прекрасний як законопроект трампа за умови що на нього подають чисту синусоїду. Коли на нього подають хоч мало-мальськи постійну складову, то тор різко перестає бути великим чудовим і прекрасним і на перше місце виходять Ш/П, косяки котрих легше виправити.
Будемо реалістами, де та чиста сінусоїда водиться? Її скоріш за все і в Японії немає.

Відправлено через 13 хвилин 50 секунд:
З точки зору виробника все звісно круто, перед аудіофільським тором треба ставити аудіофільський регенератор напруги і це реально чується, бо тор нарешті починає працювати як треба, а не як вийде. Розводняк ще на один пристрій на рівному місці. З Ш/П/зворотньохідником такої потреби немає, недостатньо аудіофільно виходить :lol: :lol: :lol:
Денон робить тільки Ш транси :rotate: :super: . Можливо шось вони таки знають про мережі
Radio Bay
Member

Hotspur: 07.10.2025 19:59Можливо шось вони таки знають про мережі
Так, знають, що у дешеві денони можна всяке лайно пхати :)
Hotspur
Member

Radio Bay: 07.10.2025 20:35Так, знають, що у дешеві денони можна всяке лайно пхати
теорія не підходить. в дорогих Денонах також Ш
Radio Bay
Member

Hotspur: 07.10.2025 21:33теорія не підходить. в дорогих Денонах також Ш
Ці?
MSiAventador
Member

Radio Bay: 07.10.2025 22:07
Hotspur: 07.10.2025 21:33теорія не підходить. в дорогих Денонах також Ш
Ці?
і в Denon PMA-600NE і в Denon PMA-A110 Anniversary Edition.
Схема живлення складніша у Ш-образних девайсів, девайс важче, більше деталек - більше шансів на поломки з часом.

Відправлено через 20 хвилин 27 секунд:
А ще є питання до підсилюваічів з Ш-образним трансфороматором по демпінг-фактору, не теоретично а практично.
Ответить