Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
А кокс?feson: ↑ 04.10.2025 13:39Такі дива я не бачив ні на одному USB приладі що був у мене
-
feson
Member
Але на той же самій системі чіп риатека usb ALC4080 - працює стабільно у Foobar2000 і KS і DS. Має вбудований PLL 44.1 48 кГц. Та I2S інтерфейс.
Має цифровий асинхронний вхід та вихід та ще й еквалайзер харварний.......і також працює без драйверу у системах від XP до 11ки.
Та у андроїді від 5 та вище....
Тобто ALC4080 - це бомба USB цифрового входу. Не бачу різниці між ним та X-MOS.......
Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
Цифра страждає на етапі входу........ця кетайська шняга недороблена якась.
Отправлено спустя 4 минуты 20 секунд:
На 2025 рік є багато робочих рішень на USB від X-MOS та Cmedia 6632 та ALC4080 Sa9023.......
Має цифровий асинхронний вхід та вихід та ще й еквалайзер харварний.......і також працює без драйверу у системах від XP до 11ки.
Та у андроїді від 5 та вище....
Тобто ALC4080 - це бомба USB цифрового входу. Не бачу різниці між ним та X-MOS.......
Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
Не тестував - але думаю що і Spdif вихід там теж саме так як він просто дублює цифру туди.Radio Bay: ↑ 04.10.2025 13:51А кокс?feson: ↑ 04.10.2025 13:39Такі дива я не бачив ні на одному USB приладі що був у мене
Цифра страждає на етапі входу........ця кетайська шняга недороблена якась.
Отправлено спустя 4 минуты 20 секунд:
На 2025 рік є багато робочих рішень на USB від X-MOS та Cmedia 6632 та ALC4080 Sa9023.......
-
Radio Bay
Member
feson
У китайців, на мою думку, є 2 типа брендів, які намагаються конкурувати з американськими та європейськими брендами та виходять на той ринок, та "алішники".
Перші намагаються зробити конкурентно спроможний продукт, знають, що будуть тестувати, будут повернення, відгуки і продажи залежать від цього. Другі - втулив та забув. Збитки за повернення можна компенсувати собівартістю. Тим більше їх купують люди без досвіду та розуміння, що до чого. От цей FX-Audio DAC-X3PRO - типовий приклад. Такі фірми, як Musician, Denafrips, Fiio то вже зовсім інший рівень. Може ще хтось, перше, що прийшло на думку. До речі, у них дуже контактний саппорт.
У китайців, на мою думку, є 2 типа брендів, які намагаються конкурувати з американськими та європейськими брендами та виходять на той ринок, та "алішники".
Перші намагаються зробити конкурентно спроможний продукт, знають, що будуть тестувати, будут повернення, відгуки і продажи залежать від цього. Другі - втулив та забув. Збитки за повернення можна компенсувати собівартістю. Тим більше їх купують люди без досвіду та розуміння, що до чого. От цей FX-Audio DAC-X3PRO - типовий приклад. Такі фірми, як Musician, Denafrips, Fiio то вже зовсім інший рівень. Може ще хтось, перше, що прийшло на думку. До речі, у них дуже контактний саппорт.
-
corruptedflesh
Member
яке таке супер-дороге? Всі запропоновані мною варіанти відносно недорогі. Крім бюджетного набросу про чіфі про фосі в3 моно:Hotspur: ↑ 03.10.2025 22:12А2 або якогось китайця классу Д. Немає сенсу купляти супер дорогеcorruptedflesh: ↑ 03.10.2025 20:57Точно, чогось думав шо написав, а не написав. Klipsch RP-160M
А2 звичайна було мсрп* 550
А2Л+ зараз мсрп 350
А2+ яка є свіжим логічним продовженням і апдейтом А2 - 800. Про А2+ взагалі мови не було.
Тут скоріше було питання між А2 та свіжішою і менш потужною А2Л+
*мсрп як такого нема, бо емотіва діркет-ту-кастомер в штатах, то вже у нас як попало.
-
l-m
Member
Ні.Hotspur: ↑ 03.10.2025 22:12 ти Кантони слухав ? В Кантонах це яка лінійка буде ?
Найбільше на Canton GLE схоже, зокрема GLE 30.
Canton Chrono по відгуках та ревью здаються занадто нудними та тугими відносно Кліпшів, хоча й схожі за високою детальністю.
-
DEVES
Member
Pioneer PLX-1000
P.S.
С продукцией омнитроника завязал еще более 20 лет назад после недолгого знакомства
Відправлено через 19 хвилин 33 секунди:
Увы, но Одес-кабель весь ушел на проводку по квартире, потому для музыцирования пришлось такой покупать:Radio Bay: ↑ 04.10.2025 01:46Він скомотував це Одес-кабелем, немає різниціZ440_User: ↑ 03.10.2025 23:11Технікси чи Омнітроніки?![]()
- спойлер
-
MSiAventador
Member
DEVES
4N OFC ?
4N OFC ?
-
Radio Bay
Member
Кстати, разводку под аудио делают акустическим кабелем на 2,5. У меня тоже одна ветка к компу лежит от онлайн упса из соседней комнаты. Есть ли разница не знаю. Тянуть 2 ветки для быстрого сравнения не готов. Просто бросил в кабель-канал из соседнего музмагаза, денег понтыDEVES: ↑ 04.10.2025 20:19Одес-кабель весь ушел на проводку по квартире
Cordial - норм, попадался где-то, там, похоже по фото, крашеные Нютрики. Для коммутации инструментов самое то.
Відправлено через 20 хвилин 11 секунд:
Кстати, есть Cordial CFU 3 CC и Cordial CEON DJ RCA, разница в цене почти в 3 раза, почему не знаю
-
Z440_User
Member
DEVES
Я теж від продукції Омнітроніка був у захваті років теж 20 тому. Як то кажуть: "Спасібо, нє надо"
Я теж від продукції Омнітроніка був у захваті років теж 20 тому. Як то кажуть: "Спасібо, нє надо"
-
Hotspur
Member
забавно те що в мене нормально все працювало, дійсно може ОСRadio Bay: ↑ 04.10.2025 14:56 feson
-
DEVES
Member
Тоже были мысли о прокладывании кабелей во время ремонта, но в итоге обошлось без этого.Radio Bay: ↑ 04.10.2025 20:36Кстати, разводку под аудио делают акустическим кабелем на 2,5. У меня тоже одна ветка к компу лежит от онлайн упса из соседней комнаты. Есть ли разница не знаю. Тянуть 2 ветки для быстрого сравнения не готов. Просто бросил в кабель-канал из соседнего музмагаза, денег понтыDEVES: ↑ 04.10.2025 20:19Одес-кабель весь ушел на проводку по квартире
Cordial - норм, попадался где-то, там, похоже по фото, крашеные Нютрики. Для коммутации инструментов самое то.
Что касается камутации, то периодически подумываю о покупке чего-то "неонового" типа:
Cordial CEON DJ RCA
DJtechtools Chroma Cables
OYAIDE NEO d+ Series RCA
И не только из-за их прикольного/яркого вида, а больше из-за того, что они не так сильно вгрызаются в разъёмы.
На фото видно, как у моих Cordial CFU концы сведены к краю для закусывания, а у остальных прямые по все длине

-
Hotspur
Member
-
DEVES
Member
Если коротко преимуществах Cordial CEON DJ RCA:Radio Bay: ↑ 04.10.2025 20:56 Кстати, есть Cordial CFU 3 CC и Cordial CEON DJ RCA, разница в цене почти в 3 раза, почему не знаю
луче видно при слабом освещении в клубе (светится в неоне)
не путается (форма + материал)
не вгрызается в разъём (проще подключать/отключать)
не имеет выступающих частей (меньше шанс зацепить пульт/проигрыватель/...)
Более подробно тут (сорян за болота, наши еще подобное не записали)
-
MSiAventador
Member
MSiAventador: ↑ 27.08.2025 00:08А-фі-ген-ний!
Спочатку на роботі тестонув з старою Ямахою, замінив старий 4N OFC на цей кабель і ДАЛІ Концепт заграли як ДАЛІ Ікон з 4N OFC міжблоком.
Я не повірив своїм ушам який запас якості весь цей час був у Ямахи, ДАЛІ Концепт і Хідізес Марта.
Зараз слухаю на К17 і нюанси по всьому діапазону одразу чутно після Атласів і Аудіокрастів, звук супершвидкий, реверберації чітки і нюансні. Відсутнє підкрашування низьких с.ч. яке було у посріблених кабелів.
Штекер TTAF 93508 Rhodium Carbon. Паяв продавець , у нього правильний припой.
-
Radio Bay
Member
У меня их юсбишник был из этой серии верхний, d+ USB class ADEVES: ↑ 04.10.2025 20:59OYAIDE NEO d+ Series RCA
Жил с ним года полтора, неплохой, позиционируется, как для диджеев. Думаю, для тех задач он просто супер. С RCA, думаю, та же ситуация.
Да, если постоянно смыкать, в этом есть смысл. У меня цанговые разъемы, но и ситуация другая, раз воткнул, закрутил и забыл. Я уже давно стадию дерганья кабелей туда-сюда прошел. Собрал, норм, пусть играет. Профы на цангах не видел, XLR многие защелкивающиесяDEVES: ↑ 04.10.2025 20:59что они не так сильно вгрызаются в разъёмы
-
Hotspur
Member
Chrono я поважаю але мені напольники немає куди ставитиl-m: ↑ 04.10.2025 19:09Canton Chrono по відгуках та ревью здаються занадто нудними та тугими відносно Кліпшів, хоча й схожі за високою детальністю.
-
Radio Bay
Member
Які вимоги до професійної комутації зрозуміло з цього відео
Нарешті вони з часом знайшли басиста, який грає пальцями. Я бачив відео з кандидатами, Трухільо відлупашив дуже швидку Battery на пальцях та не залишив іншим жодних шансів
Відправлено через 6 хвилин 50 секунд:
Нарешті вони з часом знайшли басиста, який грає пальцями. Я бачив відео з кандидатами, Трухільо відлупашив дуже швидку Battery на пальцях та не залишив іншим жодних шансів
Відправлено через 6 хвилин 50 секунд:
- Ще про комутацію
-
tablestikus
Member
у мене є, слухав - все окRadio Bay: ↑ 04.10.2025 13:30Візьми на тест, було б цікавоtablestikus: ↑ 04.10.2025 10:36Недостатньо дорогий
-
Radio Bay
Member
Ну й чудово, не буду флудити з чим порівнював, норм вже не трешtablestikus: ↑ 05.10.2025 11:18у мене є, слухав - все ок
-
tablestikus
Member
Для душі я колись гарні дорогі кабелі куплю собі чисто для естетики і щоб казати що в мене не прості кабелі)Radio Bay: ↑ 05.10.2025 14:40Ну й чудово, не буду флудити з чим порівнював, норм вже не трешtablestikus: ↑ 05.10.2025 11:18у мене є, слухав - все ок