вбожество та бойовка)) навіть мілі бойовка з "калісто протокол" на голову краща, за те тикання з сайлент хіл2. "ф" - це взагалі жарт. сюжет сх2 - норм, на одне проходження. але казати, що там цікава бойовка)karokum: ↑ 30.09.2025 22:40lmao наведи тоді приклад де бойовка виглядає не кумедно? якою вона мала би бути у грі такого жанру?Enjthesilence: ↑ 30.09.2025 21:40 у 2025 ця бойовка ну кумедно виглядає
Відправлено через 4 хвилини 54 секунди:
творці sh f мабуть так як ти подумали і присобачили соулс лайк з парируванням ухилянням і всім цим лайном. тільки ось я зараз проходжу і плююся на кожному кроці, бо гра про вузькі коридори і малі кімнати, і камера в тебе постійно улітає десь за орбіту що ти не бачиш противника. а самі противники це не "ходячі" як в ремейку другої, а це швидше як собаки з дарксоулсів, стрибають по кімнаті а потім на тебе
во геймдизайнну за те не примітивно як у другій, так так
![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Продано понад мільйон копій Silent Hill f — гра популярніша за Silent Hill 2
-
Enjthesilence
Member
-
karokum
Member
Enjthesilence
Аргументів жодних так і не почув, "вбожество" це не агрумент
Глянув щойно бойовку в калісто. Ну да, екшону більше і камера по дебільному хитається - це для тебе на голову вище? Для мене ось вбожество це коли з тіла кров від тупої зброї наче його шматують, і звук удару молотка по тілу як по залізу. Це перше що кинулось в очі за пару хвилин
Я про цікава не казав нічого, але казати що вона кумедна чи що це сором - то аби просто висратись
Глянув щойно бойовку в калісто. Ну да, екшону більше і камера по дебільному хитається - це для тебе на голову вище? Для мене ось вбожество це коли з тіла кров від тупої зброї наче його шматують, і звук удару молотка по тілу як по залізу. Це перше що кинулось в очі за пару хвилин
Я про цікава не казав нічого, але казати що вона кумедна чи що це сором - то аби просто висратись
-
Enjthesilence
Member
ласт оф ас 2, рекомендую, подивись як може виглядати нормальна бойовка в грі 5 річної давнини, якщо ми про більш камерні ігри.karokum: ↑ 01.10.2025 01:35 Enjthesilence
Я про цікава не казав нічого, але казати що вона кумедна чи що це сором - то аби просто висратись![]()
бачу фаната порвало) вбогі анімації, абсолютно не відчувається імпакт від зброї при попаданні по ворогу) бігає деган, як стовб дерев'яний і спамить дошкою по мобах... ніяких плавних переходів між анімаціями абсолютно) комбо з 3х ударів) ах і ще ідіотська камера, яка в тісних коридорах просто незрозуміло що може показувати, крім бою, ну це данина японський камері, я так розумію. Bloober Team не змогли в нормальну мілі бойовку навіть у власній ласт грі (Cronos: The New Dawn). Подивимось, що зроблять в ремейку першого сайлент хілл
-
Prescott
Member
Печальные отзывы, я рассчитывал увидеть условный СХ2 ремейк но в другом сеттинге и колорите, а выходит что какая-то шляпа получилась 
-
karokum
Member
Prescott
Історія наче непогана, візуал приємний, головоломки цікаві і їх багато - це з хорошого що можна виділити (для мене)
Ну і Акіра просто геній, саундтрек шикарний
По суті найбільша претензія це бойова система яка грі такого жанру не пасує взагалі
Потреба в 3-4 проходженнях для повного сюжету рішення теж дуже спірне, а через те що гра змушує танцювати з кожним мобом у вузьких коридорах половину ігрового часу ще більше відштовхує. Якби не це непорозуміння у вигляді бойовки я би з радістю пробіг пару разів гру для сюжету
Історія наче непогана, візуал приємний, головоломки цікаві і їх багато - це з хорошого що можна виділити (для мене)
Ну і Акіра просто геній, саундтрек шикарний
По суті найбільша претензія це бойова система яка грі такого жанру не пасує взагалі
Потреба в 3-4 проходженнях для повного сюжету рішення теж дуже спірне, а через те що гра змушує танцювати з кожним мобом у вузьких коридорах половину ігрового часу ще більше відштовхує. Якби не це непорозуміння у вигляді бойовки я би з радістю пробіг пару разів гру для сюжету
- спойлер
- АЛЕ, у грі абсолютно відсутній дух сайлент хілу і схожиш ігор. Імерсивність ламає кожна зустріч з мобом, бо твоя увага не на противнику а на хінтах для парирування і полосці стаміни, швидше за яку закінчуються хіба що твої нерви. Тут майже немає бектрекінгу. Ти завжди йдеш вперед, і навіть якщо ти уже в цій локації був - нема жодної потреби кудись звертати, бо максимум там лежатиме додаткова хілка (яка не поміщається в інвентар через його обмеженість
) і де інде не сюжетна записка
Щось віддалено схоже на очікуваний вайб я зловив у локації Школа. Велика будівля, два поверхи, багато кімнат і загадок. Проте і тут все ну дуже лінійно і обмежено. Ти просто обходиш одне крило\частину локації, збираєш там все з кожного кута і більше туди ніколи не повертаєшся. Самі по собі головоломки прикольні, але пазли з яких складаються підказки\рішення для них збираються ну дуже лінійно і нецікаво
-
karokum
Member
І через тиждень вони випускають патч який фіксить (забирає) лише, увага, ітеми за спецвидання які роздали всім хто мав просто базову гру
Пофіксити глітчі коли вимкнений моушен блюр? Дропи фпс коли нова частина локи вантажиться? Баги із записками? Не пріоритет!
Такого цирку ще не бачив
Пофіксити глітчі коли вимкнений моушен блюр? Дропи фпс коли нова частина локи вантажиться? Баги із записками? Не пріоритет!
Такого цирку ще не бачив