Лінк де я кидавEnjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:33да ти сам кидав посилання на огляд i2har
Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники Borderlands 4 випустили посібник з оптимізації гри для відеокарт AMD і NVIDIA
-
daesz
Member
-
Enjthesilence
Member
daesz: ↑ 15.09.2025 21:33Лінк абоEnjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:33да ти сам кидав посилання на огляд i2har![]()
-
daesz
Member
Ясно, читати повідомлення ми не будемо, звичайно
- мені на відміну від вас - себе оправдовувати не потрібно споживанням кацапського лайна but you do you
-
Enjthesilence
Member
ти кинув посилання на його сайт, двічі) чи від того, що я напишу "кацапський, болотяний" перед тим відосом, це буде працювати інакше? давай напиши, про різницю переглядів на ютубі і кліків на його сайті)) яке ж дитя, та важко визнати, що читає ай2хурда, то ти
"Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди. Ще й ніхто інший як i2suck" - хах, ти буквально зробив теж саме двічі)
-
daesz
Member
Різниця в контексті, в першому випадку було порівняння з "нормальним" ресурсом для демонстрації ущербності ай2сак, в другому випадку я взагалі винув зображення.Enjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:38ти кинув посилання на його сайт, двічі) чи від того, що я напишу "кацапський, болотяний" перед тим відосом, це буде працювати інакше? давай напиши, про різницю переглядів на ютубі і кліків на його сайті)) яке ж дитя, та важко визнати, що читає ай2хурда, то тиконкретний виявився))
Ох ці вкраїнчики на оверклокерс
Де?Enjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:38 "Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди. Ще й ніхто інший як i2suck" - хах, ти буквально зробив теж саме двічі)
-
Enjthesilence
Member
винув зображення з його сайту, короче продовжуй виправдовуватись даліdaesz: ↑ 15.09.2025 21:41Різниця в контексті, в першому випадку було порівняння з "нормальним" ресурсом для демонстрації ущербності ай2сак, в другому випадку я взагалі винув зображення.Enjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:38
ти кинув посилання на його сайт, двічі) чи від того, що я напишу "кацапський, болотяний" перед тим відосом, це буде працювати інакше? давай напиши, про різницю переглядів на ютубі і кліків на його сайті)) яке ж дитя, та важко визнати, що читає ай2хурда, то тиконкретний виявився))
Ох ці вкраїнчики на оверклокерс![]()
-
daesz
Member
Коротко про головне : "перемога близько, дайте грошей", й справді країна 404, тут то кацапня хоч має рацію
-
Enjthesilence
Member
ну про що я казав, кидати посилання і тести з сайту, це ж не те саме що кидати на ютуб)) на сайті ж в текстовому варіанті, для поціновувачів) все хлопчик, з тобою все зрозуміло) дорослий дядька ж напевно, а цурається чогось в інтернеті, кумедно) чекнув інфу по темі, закрив відос, якщо маєш кращий тест, кидай, а ці соплі про "кантєнт на руском - не рахується" залиш для когось іншого.daesz: ↑ 15.09.2025 21:41Різниця в контексті, в першому випадку було порівняння з "нормальним" ресурсом для демонстрації ущербності ай2сак, в другому випадку я взагалі винув зображення.Enjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:38
ти кинув посилання на його сайт, двічі) чи від того, що я напишу "кацапський, болотяний" перед тим відосом, це буде працювати інакше? давай напиши, про різницю переглядів на ютубі і кліків на його сайті)) яке ж дитя, та важко визнати, що читає ай2хурда, то тиконкретний виявився))
Ох ці вкраїнчики на оверклокерс
Де?Enjthesilence: ↑ 15.09.2025 21:38 "Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди. Ще й ніхто інший як i2suck" - хах, ти буквально зробив теж саме двічі)![]()
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
давай давай, підмінна понять пішла, "країна 404", жесть порвався бідолашнийdaesz: ↑ 15.09.2025 21:43 Коротко про головне : "перемога близько, дайте грошей", й справді країна 404, тут то кацапня хоч має рацію![]()
-
kairo
Member
Про який натив може йти мова, якщо при генерації, кожен другий кадр домальований. І воно усюди дає артефакти, десь більше, десь менше. На даному етапі, в плані якості ФГ поступається любому апскейлу.Геральт: ↑ 15.09.2025 21:15Та вже мабуть якось перемучусь в нативі.
P.S. А взагалі, цікаво спостерігати, як апологет святого нативу виправдовуєтся за використання фейкових кадрів
P.P.S. Не можу дочекатись, коли пан Геральт перейде на карту із підтримкою ФСР4.
-
erkins007
Member
И если даже на ней заметны знатные артефакты у фср, то о всем спор?daesz: ↑ 15.09.2025 21:04Картинка в 720р з пережатого на ютубі 10 раз
Выдыхайте, уже даже АМД сама признала победу тензоров, аргументы "фср не хуже" теперь даже по пьяни не прокатывают.
Ваша логика железна и неоспорима, но опять таки никто не спорит.Геральт: ↑ 15.09.2025 21:15Якщо в мене з генератором 100, то без генератора-60. Пруф вище.
Речь исключительно о том что без генераторов у вас родных кадров 60, а с ним 50.
Так понятнее?)
Естественно. Именно поэтому сначала апскейлер, который в отличии от генератора картинку не портит, а только потом уже генератор, если длсс не хватило.Геральт: ↑ 15.09.2025 21:15Може й більше. Але обидва поступаються режиму без генератора.
Это вопрос задавайте компании АМД. Как и тот зачем было отрицать прогресс 7 лет и в итоге кинуть даже прошлое поколение карт.Геральт: ↑ 15.09.2025 21:15То мені продати 6700XT?
Ну с генератором "в нативе" играете вы, значит логика вашаГеральт: ↑ 15.09.2025 21:15То не моя логіка, а курточки
Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Для патріотів, які чомусь на оверах, а не у посадці є стаття єврогеймер та огляд digital foundry.daesz: ↑ 15.09.2025 21:25Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди
https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... ing-tested
Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
Ну если там уже и при 35 фпс задержки нет, то с покупкой карты с нормальным апскейлером будет переобучение до уровня "пацаны, там и в режиме производительности все отлично")kairo: ↑ 15.09.2025 22:02взагалі, цікаво спостерігати, як апологет святого нативу виправдовуєтся за використання фейкових кадрів
-
Геральт
Member
Та абсолютно без різниці, скільки з тих 100 рідних: 50 чи 60. Якщо мова про додаткові затримки, то це мізер, яким можна абсолютно знехтувати.erkins007: ↑ 15.09.2025 23:44 Речь исключительно о том что без генераторов у вас родных кадров 60, а с ним 50.
Угу, просто милить.Естественно. Именно поэтому сначала апскейлер, который в отличии от генератора картинку не портит
А до чого тут амд? Ти ж вище писав, що власники 2060 щось там отримали від DLSS4. Але це досить кумедно.Это вопрос задавайте компании АМД. Как и тот зачем было отрицать прогресс 7 лет и в итоге кинуть даже прошлое поколение карт.
Бо юзають ті власники АМДний генератор. Бо куртка їх з генератором прокинув. Ну і апскейл АМДний до купи. Той самий, без тензорів :
пілітє, Шура, пілітє
- спойлер
Л-логіка. Карта з підтримкою FSR4, очевидно, буде потужнішою за поточну. І проблема генератора/апскейлу відпаде сама собою. Нагадаю, 6700XT була випущена 2 покоління тому. І навіть на релізі це була всього лиш мідлова карта.Ну если там уже и при 35 фпс задержки нет, то с покупкой карты с нормальным апскейлером будет переобучение до уровня "пацаны, там и в режиме производительности все отлично")
Последний раз редактировалось Геральт 16.09.2025 00:16, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
Та ні ви праві, патріоти по окопах, на оверах сидять тільки ті що з лопати навертають контент від пана. не я офк, я-то бетмен.erkins007: ↑ 15.09.2025 23:44Для патріотів, які чомусь на оверах, а не у посадці
Глянув все відео - мова про лослесс, про фср згадали раз і то в конктексті того, що він, як і длсс, працює краще ніж лосслесс (про який, доречі, відео). Я вже казав що відео про лосслесс скейлінг, а не фср вс длсс? Якщо ні, ну то от : відео не про фср вс длсс.erkins007: ↑ 15.09.2025 23:44є стаття єврогеймер та огляд digital foundry.
https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... ing-tested
Ану покажіть мені на тій картинці, яку ви запостили 2 сторінки тому ті "знатные артефакты"erkins007: ↑ 15.09.2025 23:44И если даже на ней заметны знатные артефакты у фср, то о всем спор?
-
kairo
Member
9070ХТ 1440р - 41/48 FPS.Геральт: ↑ 16.09.2025 00:09Л-логіка. Карта з підтримкою FSR4, очевидно, буде потужнішою за поточну. І проблема генератора/апскейлу відпаде сама собою.
-
erkins007
Member
С 100 родных всегда 50)Геральт: ↑ 16.09.2025 00:09Та абсолютно без різниці, скільки з тих 100 рідних: 50 чи 60
Ну так можно тогда в 30фпс играть как консольщики.Геральт: ↑ 16.09.2025 00:09Якщо мова про додаткові затримки, то це мізер, яким можна абсолютно знехтувати.
У тех кому не повезло купить карту без длсс4/фср4 может и мылит. У людей с нормальным апскейлером такой проблемы нет.Геральт: ↑ 16.09.2025 00:09Угу, просто милить.
Владельцам 2060-3090 амдшный апскейл юзать не имеет никакого смысла - у них есть нормальный.Геральт: ↑ 16.09.2025 00:09А до чого тут амд? Ти ж вище писав, що власники 2060 щось там отримали від DLSS4. Але це досить кумедно.
Бо юзають ті власники АМДний генератор. Бо куртка їх з генератором прокинув. Ну і апскейл АМДний до купи. Той самий, без тензорів
Нормальный генератор же невозможен без апаратного блока, поэтому так же как апскейлер фср проигрывает длсс, так и генератор фср проигрывает генератору длсс по всем параметрам.
Делать же технологии уровня "аналога на шейдерах" это тупиковый путь от которого сама АМД была вынуждена была отказаться.
Ах эти сладкие мечты. Даже на 9070хт апскейлер просто необходим. Но там он есть нормальный(не во всех играх, но есть).Геральт: ↑ 16.09.2025 00:09Карта з підтримкою FSR4, очевидно, буде потужнішою за поточну. І проблема генератора/апскейлу відпаде сама собою.
Тебя бетмен уже ткнули в ссылки, так что сказочки про патриотизм не прокатит.daesz: ↑ 16.09.2025 00:16на оверах сидять тільки ті що з лопати навертають контент від пана. не я офк, я-то бетмен.
Там есть сравнение всех трёх на которых прекрасно видно что фср по качеству далеко до длсс.daesz: ↑ 16.09.2025 00:16Глянув все відео - мова про лослесс, про фср згадали раз
Вам скинули несколько сравнений смысл спорить? Найдете обзор где фср будет лучше длсс тогда можно будет поговорить, беда только что такого не существует в природе.
С проблемами со зрением к окулисту. Хотя если вы не можете два одинаковые изображения сравнить, то тут медицина бессильна.daesz: ↑ 16.09.2025 00:16Ану покажіть мені на тій картинці, яку ви запостили 2 сторінки тому ті "знатные артефакты
-
Геральт
Member
Ну, або з апскейлом...як консольщики )Ну так можно тогда в 30фпс играть как консольщики.
Всюди милить. Воно не може не милити.У тех кому не повезло купить карту без длсс4/фср4 может и мылит. У людей с нормальным апскейлером такой проблемы нет.
Сенс є, бо 30 кадрів з DLLS це трохи не те саме, що 50 кадрів з FSR+FG. Конкретно на 2060 АМД генератор таки виграє, бо НВ генератор не з'явився на змагання )Владельцам 2060-3090 амдшный апскейл юзать не имеет никакого смысла - у них есть нормальный.
Нормальный генератор же невозможен без апаратного блока, поэтому так же как апскейлер фср проигрывает длсс, так и генератор фср проигрывает генератору длсс по всем параметрам.
То що там RTX2000 отримала, що аж в амд доводиться порятунку шукати?
А отримала вона 1,5 забавки з променями в якості "прориву" від куртки і безкоштовний (для куртки) бета-тест технологій
Що значить "навіть на 9070XT"? Це мідлова карта, так само як і 5700XT, 6700XT і т.д. Те, що в деяких сценаріях вона обходить майже x2 дорожчу 5080 не робить її класом вище. Але без апскейлу вона цілком собі обійдеться. Ну, в мене так точно, якщо раптом колись будеАх эти сладкие мечты. Даже на 9070хт апскейлер просто необходим. Но там он есть нормальный(не во всех играх, но есть).
-
daesz
Member
Зрозerkins007: ↑ 16.09.2025 00:59С проблемами со зрением к окулисту. Хотя если вы не можете два одинаковые изображения сравнить, то тут медицина бессильна.
-
erkins007
Member
Вы там в 2018 году покупайте акции нвидиа на все бабосы и биткоины на низах.Геральт: ↑ 16.09.2025 01:28Всюди милить. Воно не може не милити.
Потому что в 2025 даже фср4 не мылит. Не говоря уже про длсс.
А получила она нормальный апскейлер, который работает даже спустя 7 лет. Ну и поддержку лучей в том числе, да. На 20 серии можно поиграть в ту же Индиану или новый дум, а на 5000 радеонах нет.Геральт: ↑ 16.09.2025 01:28То що там RTX2000 отримала
Это флагман АМД. То что у них флагман это уровень 5070ти, это проблемы АМД.Геральт: ↑ 16.09.2025 01:28Що значить "навіть на 9070XT"? Це мідлова карта
Не обходит. При всем моем отношении к 5080 как к огрызку 9070хт ей не конкурент в производительности, она с 5070ти бодается.Геральт: ↑ 16.09.2025 01:28Те, що в деяких сценаріях вона обходить майже x2 дорожчу 5080
-
skrepchezavr
Member
На системе 5600+ 5060ти 1440р длсс качество, на высоких,кое где средних получаеться 60-70 фпс! Играю с генератором х3 получаеться 120-130 фпс. Никаких проблем или неудобств.Иногда полусекундный статер пробивает а так все плавно.
не знаю почему разрабы предложили такие низкие настройки, и на высоких все отлично
не знаю почему разрабы предложили такие низкие настройки, и на высоких все отлично
-
AntonyKandaurov
Member
Rtx 3050 mobile. Dlss 4 в наявності, а ось генератор кадрів тільки FSR 3.1, або LS. Нвідієвський генератор лише для 4ххх та вище.
-
Ostin
Member
Випадково прочитав, що гра в штатах коштує дешевше. Зайшов в steamdb - і правда. Напевно, це розмитнення та місцева гарантія, от і ціна підросла