Розробники Borderlands 4 випустили посібник з оптимізації гри для відеокарт AMD і NVIDIA

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Enjthesilence: 15.09.2025 21:33да ти сам кидав посилання на огляд i2har
Лінк де я кидав 🤡
Enjthesilence
Member

daesz: 15.09.2025 21:33
Enjthesilence: 15.09.2025 21:33да ти сам кидав посилання на огляд i2har
Лінк або 🤡
:yes: таки хаваєм болотяний контент, тільки так, тихенько :dontknow:
Вложения
4422.png
daesz
Member

Enjthesilence: 15.09.2025 21:36
daesz: 15.09.2025 21:33
Лінк або 🤡
Ясно, читати повідомлення ми не будемо, звичайно :gigi:
мені на відміну від вас - себе оправдовувати не потрібно споживанням кацапського лайна but you do you
🤡
Enjthesilence
Member

daesz: 15.09.2025 21:37
Enjthesilence: 15.09.2025 21:36

спойлер
🤡
ти кинув посилання на його сайт, двічі) чи від того, що я напишу "кацапський, болотяний" перед тим відосом, це буде працювати інакше? давай напиши, про різницю переглядів на ютубі і кліків на його сайті)) яке ж дитя, та важко визнати, що читає ай2хурда, то ти 🤡 конкретний виявився))
"Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди. Ще й ніхто інший як i2suck" - хах, ти буквально зробив теж саме двічі)
daesz
Member

Enjthesilence: 15.09.2025 21:38
daesz: 15.09.2025 21:37
спойлер
🤡
ти кинув посилання на його сайт, двічі) чи від того, що я напишу "кацапський, болотяний" перед тим відосом, це буде працювати інакше? давай напиши, про різницю переглядів на ютубі і кліків на його сайті)) яке ж дитя, та важко визнати, що читає ай2хурда, то ти 🤡 конкретний виявився))
Різниця в контексті, в першому випадку було порівняння з "нормальним" ресурсом для демонстрації ущербності ай2сак, в другому випадку я взагалі винув зображення.
Ох ці вкраїнчики на оверклокерс 🤡
Enjthesilence: 15.09.2025 21:38 "Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди. Ще й ніхто інший як i2suck" - хах, ти буквально зробив теж саме двічі)
Де?🤡
Enjthesilence
Member

daesz: 15.09.2025 21:41

Різниця в контексті, в першому випадку було порівняння з "нормальним" ресурсом для демонстрації ущербності ай2сак, в другому випадку я взагалі винув зображення.
винув зображення з його сайту, короче продовжуй виправдовуватись далі :popcorn:
daesz
Member

Коротко про головне : "перемога близько, дайте грошей", й справді країна 404, тут то кацапня хоч має рацію :rotate:
Enjthesilence
Member

daesz: 15.09.2025 21:41

Enjthesilence: 15.09.2025 21:38 "Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди. Ще й ніхто інший як i2suck" - хах, ти буквально зробив теж саме двічі)
Де?🤡
ну про що я казав, кидати посилання і тести з сайту, це ж не те саме що кидати на ютуб)) на сайті ж в текстовому варіанті, для поціновувачів) все хлопчик, з тобою все зрозуміло) дорослий дядька ж напевно, а цурається чогось в інтернеті, кумедно) чекнув інфу по темі, закрив відос, якщо маєш кращий тест, кидай, а ці соплі про "кантєнт на руском - не рахується" залиш для когось іншого.

Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
daesz: 15.09.2025 21:43 Коротко про головне : "перемога близько, дайте грошей", й справді країна 404, тут то кацапня хоч має рацію :rotate:
давай давай, підмінна понять пішла, "країна 404", жесть порвався бідолашний
kairo
Member

Геральт: 15.09.2025 21:15Та вже мабуть якось перемучусь в нативі.
Про який натив може йти мова, якщо при генерації, кожен другий кадр домальований. І воно усюди дає артефакти, десь більше, десь менше. На даному етапі, в плані якості ФГ поступається любому апскейлу.

P.S. А взагалі, цікаво спостерігати, як апологет святого нативу виправдовуєтся за використання фейкових кадрів :popcorn:

P.P.S. Не можу дочекатись, коли пан Геральт перейде на карту із підтримкою ФСР4. :rotate:
erkins007
Member

daesz: 15.09.2025 21:04Картинка в 720р з пережатого на ютубі 10 раз
И если даже на ней заметны знатные артефакты у фср, то о всем спор?
Выдыхайте, уже даже АМД сама признала победу тензоров, аргументы "фср не хуже" теперь даже по пьяни не прокатывают.
Геральт: 15.09.2025 21:15Якщо в мене з генератором 100, то без генератора-60. Пруф вище.
Ваша логика железна и неоспорима, но опять таки никто не спорит.
Речь исключительно о том что без генераторов у вас родных кадров 60, а с ним 50.
Так понятнее?)
Геральт: 15.09.2025 21:15Може й більше. Але обидва поступаються режиму без генератора.
Естественно. Именно поэтому сначала апскейлер, который в отличии от генератора картинку не портит, а только потом уже генератор, если длсс не хватило.
Геральт: 15.09.2025 21:15То мені продати 6700XT?
Это вопрос задавайте компании АМД. Как и тот зачем было отрицать прогресс 7 лет и в итоге кинуть даже прошлое поколение карт.
Геральт: 15.09.2025 21:15То не моя логіка, а курточки
Ну с генератором "в нативе" играете вы, значит логика ваша

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
daesz: 15.09.2025 21:25Зараз би постити відоси руснявих каналів даючи їм перегляди
Для патріотів, які чомусь на оверах, а не у посадці є стаття єврогеймер та огляд digital foundry.
https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... ing-tested

Отправлено спустя 3 минуты 42 секунды:
kairo: 15.09.2025 22:02взагалі, цікаво спостерігати, як апологет святого нативу виправдовуєтся за використання фейкових кадрів
Ну если там уже и при 35 фпс задержки нет, то с покупкой карты с нормальным апскейлером будет переобучение до уровня "пацаны, там и в режиме производительности все отлично")
Геральт
Member

erkins007: 15.09.2025 23:44 Речь исключительно о том что без генераторов у вас родных кадров 60, а с ним 50.
Та абсолютно без різниці, скільки з тих 100 рідних: 50 чи 60. Якщо мова про додаткові затримки, то це мізер, яким можна абсолютно знехтувати.
Естественно. Именно поэтому сначала апскейлер, который в отличии от генератора картинку не портит
Угу, просто милить.
Это вопрос задавайте компании АМД. Как и тот зачем было отрицать прогресс 7 лет и в итоге кинуть даже прошлое поколение карт.
А до чого тут амд? Ти ж вище писав, що власники 2060 щось там отримали від DLSS4. Але це досить кумедно.
Бо юзають ті власники АМДний генератор. Бо куртка їх з генератором прокинув. Ну і апскейл АМДний до купи. Той самий, без тензорів :
пілітє, Шура, пілітє
спойлер
Ну если там уже и при 35 фпс задержки нет, то с покупкой карты с нормальным апскейлером будет переобучение до уровня "пацаны, там и в режиме производительности все отлично")
Л-логіка. Карта з підтримкою FSR4, очевидно, буде потужнішою за поточну. І проблема генератора/апскейлу відпаде сама собою. Нагадаю, 6700XT була випущена 2 покоління тому. І навіть на релізі це була всього лиш мідлова карта.
Последний раз редактировалось Геральт 16.09.2025 00:16, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

erkins007: 15.09.2025 23:44Для патріотів, які чомусь на оверах, а не у посадці
Та ні ви праві, патріоти по окопах, на оверах сидять тільки ті що з лопати навертають контент від пана. не я офк, я-то бетмен.
erkins007: 15.09.2025 23:44є стаття єврогеймер та огляд digital foundry.
https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... ing-tested
Глянув все відео - мова про лослесс, про фср згадали раз і то в конктексті того, що він, як і длсс, працює краще ніж лосслесс (про який, доречі, відео). Я вже казав що відео про лосслесс скейлінг, а не фср вс длсс? Якщо ні, ну то от : відео не про фср вс длсс.
erkins007: 15.09.2025 23:44И если даже на ней заметны знатные артефакты у фср, то о всем спор?
Ану покажіть мені на тій картинці, яку ви запостили 2 сторінки тому ті "знатные артефакты" :lol:
kairo
Member

Геральт: 16.09.2025 00:09Л-логіка. Карта з підтримкою FSR4, очевидно, буде потужнішою за поточну. І проблема генератора/апскейлу відпаде сама собою.
9070ХТ 1440р - 41/48 FPS. :super:
erkins007
Member

Геральт: 16.09.2025 00:09Та абсолютно без різниці, скільки з тих 100 рідних: 50 чи 60
С 100 родных всегда 50)
Геральт: 16.09.2025 00:09Якщо мова про додаткові затримки, то це мізер, яким можна абсолютно знехтувати.
Ну так можно тогда в 30фпс играть как консольщики.
Геральт: 16.09.2025 00:09Угу, просто милить.
У тех кому не повезло купить карту без длсс4/фср4 может и мылит. У людей с нормальным апскейлером такой проблемы нет.
Геральт: 16.09.2025 00:09А до чого тут амд? Ти ж вище писав, що власники 2060 щось там отримали від DLSS4. Але це досить кумедно.
Бо юзають ті власники АМДний генератор. Бо куртка їх з генератором прокинув. Ну і апскейл АМДний до купи. Той самий, без тензорів
Владельцам 2060-3090 амдшный апскейл юзать не имеет никакого смысла - у них есть нормальный.
Нормальный генератор же невозможен без апаратного блока, поэтому так же как апскейлер фср проигрывает длсс, так и генератор фср проигрывает генератору длсс по всем параметрам.
Делать же технологии уровня "аналога на шейдерах" это тупиковый путь от которого сама АМД была вынуждена была отказаться.
Геральт: 16.09.2025 00:09Карта з підтримкою FSR4, очевидно, буде потужнішою за поточну. І проблема генератора/апскейлу відпаде сама собою.
Ах эти сладкие мечты. Даже на 9070хт апскейлер просто необходим. Но там он есть нормальный(не во всех играх, но есть).
daesz: 16.09.2025 00:16на оверах сидять тільки ті що з лопати навертають контент від пана. не я офк, я-то бетмен.
Тебя бетмен уже ткнули в ссылки, так что сказочки про патриотизм не прокатит.
daesz: 16.09.2025 00:16Глянув все відео - мова про лослесс, про фср згадали раз
Там есть сравнение всех трёх на которых прекрасно видно что фср по качеству далеко до длсс.
Вам скинули несколько сравнений смысл спорить? Найдете обзор где фср будет лучше длсс тогда можно будет поговорить, беда только что такого не существует в природе.
daesz: 16.09.2025 00:16Ану покажіть мені на тій картинці, яку ви запостили 2 сторінки тому ті "знатные артефакты
С проблемами со зрением к окулисту. Хотя если вы не можете два одинаковые изображения сравнить, то тут медицина бессильна.
Геральт
Member

Ну так можно тогда в 30фпс играть как консольщики.
Ну, або з апскейлом...як консольщики )
У тех кому не повезло купить карту без длсс4/фср4 может и мылит. У людей с нормальным апскейлером такой проблемы нет.
Всюди милить. Воно не може не милити.
Владельцам 2060-3090 амдшный апскейл юзать не имеет никакого смысла - у них есть нормальный.
Нормальный генератор же невозможен без апаратного блока, поэтому так же как апскейлер фср проигрывает длсс, так и генератор фср проигрывает генератору длсс по всем параметрам.
Сенс є, бо 30 кадрів з DLLS це трохи не те саме, що 50 кадрів з FSR+FG. Конкретно на 2060 АМД генератор таки виграє, бо НВ генератор не з'явився на змагання )
То що там RTX2000 отримала, що аж в амд доводиться порятунку шукати? :D
А отримала вона 1,5 забавки з променями в якості "прориву" від куртки і безкоштовний (для куртки) бета-тест технологій
Ах эти сладкие мечты. Даже на 9070хт апскейлер просто необходим. Но там он есть нормальный(не во всех играх, но есть).
Що значить "навіть на 9070XT"? Це мідлова карта, так само як і 5700XT, 6700XT і т.д. Те, що в деяких сценаріях вона обходить майже x2 дорожчу 5080 не робить її класом вище. Але без апскейлу вона цілком собі обійдеться. Ну, в мене так точно, якщо раптом колись буде :)
daesz
Member

erkins007: 16.09.2025 00:59С проблемами со зрением к окулисту. Хотя если вы не можете два одинаковые изображения сравнить, то тут медицина бессильна.
Зроз :lol:
erkins007
Member

Геральт: 16.09.2025 01:28Всюди милить. Воно не може не милити.
Вы там в 2018 году покупайте акции нвидиа на все бабосы и биткоины на низах.
Потому что в 2025 даже фср4 не мылит. Не говоря уже про длсс.
Геральт: 16.09.2025 01:28То що там RTX2000 отримала
А получила она нормальный апскейлер, который работает даже спустя 7 лет. Ну и поддержку лучей в том числе, да. На 20 серии можно поиграть в ту же Индиану или новый дум, а на 5000 радеонах нет.
Геральт: 16.09.2025 01:28Що значить "навіть на 9070XT"? Це мідлова карта
Это флагман АМД. То что у них флагман это уровень 5070ти, это проблемы АМД.
Геральт: 16.09.2025 01:28Те, що в деяких сценаріях вона обходить майже x2 дорожчу 5080
Не обходит. При всем моем отношении к 5080 как к огрызку 9070хт ей не конкурент в производительности, она с 5070ти бодается.
skrepchezavr
Member

На системе 5600+ 5060ти 1440р длсс качество, на высоких,кое где средних получаеться 60-70 фпс! Играю с генератором х3 получаеться 120-130 фпс. Никаких проблем или неудобств.Иногда полусекундный статер пробивает а так все плавно.
не знаю почему разрабы предложили такие низкие настройки, и на высоких все отлично :D
AntonyKandaurov
Member

Rtx 3050 mobile. Dlss 4 в наявності, а ось генератор кадрів тільки FSR 3.1, або LS. Нвідієвський генератор лише для 4ххх та вище.
Ostin
Member

Випадково прочитав, що гра в штатах коштує дешевше. Зайшов в steamdb - і правда. Напевно, це розмитнення та місцева гарантія, от і ціна підросла :rotate:
Ответить