Я трохи тупуват, будь ласка поясніть мені.Геральт: ↑ 22.08.2025 16:59Ну так, виробник перехідника знає, яке л. він в те пакування поклав. Корсар он пише, що хоч 5090 собі живи 2ма косичками. Але його косичками, а не перехідниками в пакетику з-під ВК. Бо для вендора ВК той перехідник - додаткові витрати і він особливо вкладатись в то не буде.leif: ↑ 22.08.2025 16:46 Геральт
Ну вище ж людина вже написала детальніше, чому так не можна робити, ну ти читаєш взагалі топік, чи тільки пишеш? і з тієї ж причини на пакуванні особисто мого перехідника, фотку якого я виклав, також вказано, що так робити не треба.
Є компанія ААА (Корсар) яка виробляє блоки живлення.
Є компанія ХХХ (Гігі/MSI/etc) яка виробляє відеокарти.
Компанія ААА і ХХХ комерційні, а отже очікуваний результат обидвох - отримання грошиків.
Питання 1.
Чому компанія ААА особливо вкладатись у перехідник буде, а ХХХ особливо вкладатись не буде якщо цілі однакові?
Питання 2.
Якщо компанія ААА лишає гарантії при використанні перехідників які не йдуть у комплекті з їх блоком живлення
і компанія ХХХ лишає гарантії при використанні перехідників які не йдуть у комплекті з їх блоком живлення
то який перехідник оберете? Як швидко юристи вставлять їм за монополізацію і порушення прав споживача?