Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

NST1983: 20.08.2025 08:53 Да, взагалі на прайм RX 9070 XT ціна вплала конкретно) Ще зробити андервольт щоб кулери не вили і взагалі топчик буде ;)
Ціна добра, але є дві відносні проблеми:
1. Охолодження слабке для 9070 ХТ, яка добряче розіганана за частотами.
2. Проблема з перегрівом пам'яті. Начебто і не дуже критично, що пам'ять під 90 градусів, але що буде через 2-3 роки? Температура може сягати і 100+ градусів.
Якби на Праймі стояла пам'ять Самсунг, яка так не гріється, то можна думати. А коли стоїть гаряча Ксінікс - навіть не знаю :(
Hells Angels
Member

Геральт: 20.08.2025 10:13А краще за 9070XT по 31к може бути хіба що 9070XT по 25к :)
ну так напиши челобитную Лізі щоби випустила референси по рекомендованій ціні :laugh:
man1242
Member

Volodya811: 20.08.2025 10:25
NST1983: 20.08.2025 08:53 Да, взагалі на прайм RX 9070 XT ціна вплала конкретно) Ще зробити андервольт щоб кулери не вили і взагалі топчик буде ;)
Ціна добра, але є дві відносні проблеми:
2. Проблема з перегрівом пам'яті. Начебто і не дуже критично, що пам'ять під 90 градусів, але що буде через 2-3 роки? Температура може сягати і 100+ градусів.
Якби на Праймі стояла пам'ять Самсунг, яка так не гріється, то можна думати. А коли стоїть гаряча Ксінікс - навіть не знаю :(
ну то більше на разі дійсно як распродаж ніж падіння ціни по ринку тому можлио остання норм пропозиція цього року, якщо дійсно є бажання придбати карту то саме воно імхо був в мене вибір я б навыть не вагався :D
Ektalion
Member

Hells Angels: 20.08.2025 10:30 ну так напиши челобитную Лізі щоби випустила референси по рекомендованій ціні :laugh:
9070хт точно ніде не буде по 25к. Зараз он залишки 7800хт по 22-25 продають.
Ekz0rcyst
Member

Допоможіть порадою. Обираю між версіями RTX 5070. Які версії привабливіші для вибору і чому?
artko
Member

Volodya811: 20.08.2025 10:25 Ціна добра, але є дві відносні проблеми:
слабке охолодження? під повним навантаженням не більше 60 градусів. що треба, щоб дорівнювала кімнатній?
Vader
Member

Интересно,а как и по чем вы потом будете продавать эти 9070XT..Еще годик,и новье подкатит B-)
Ekz0rcyst
Member

Vader
А нащо продавати?
NST1983
Member

Vader: 20.08.2025 12:31 Интересно,а как и по чем вы потом будете продавать эти 9070XT..Еще годик,и новье подкатит B-)
Точно так же як і MSI 5070ti потім продавати за копійки :lol:

Відправлено через 3 хвилини 7 секунд:
Ekz0rcyst: 20.08.2025 12:44 Vader
А нащо продавати?
Щоб купити карту куртки з потужними лучами ДОРОЖЧЕ :lol:
Vader
Member

NST1983
Тут ты не прав.Как правило фанатов зеленого лагеря напорядок больше,и продать 5070ти,будет легче.Не забывай,что на олх покупают далеко не все,кто разбирается в этой теме,например как тут на форуме. ;) Я лично знаю людей,для которых амд карт не существует во приоре..какие бы они не были крутые в этом поколении.

Отправлено спустя 2 минуты 10 секунд:
Ekz0rcyst: 20.08.2025 12:44 Vader
А нащо продавати?
Ну разные мотивы..Я например,миняю каждое поколение..Мне так нравится.. :gigi: Кто то на пару лет покупает,кто то на 5 лет..По разному..

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
NST1983
Конечно куплю карту от куртки з потужними лучами.и всем остальным... ;) Дороже!

Отправлено спустя 3 минуты 16 секунд:
Буквально не давно собирал комп одному челу,дальний знакомый..Обьясняю ему,что можно купить дешевле карту от красных,на порядок дешевле!с той же +-производительностью.На что был ответ-НЕТ!Хочу Джифорс и все.. :) Не надо строить рынок продаж видеокарт,только по форуму знатоков оверлокерс..

Отправлено спустя 2 минуты 26 секунд:
При выходе новой линейки видеокарт,будет завалено все и вся,именно 9070xt за копейки!Вот как раз тому,кто хочет на 5 лет брать эту карту,стоит подождать.. :gigi:
Vlaad13
Member

Ekz0rcyst: 20.08.2025 12:04 Допоможіть порадою. Обираю між версіями RTX 5070. Які версії привабливіші для вибору і чому?
msi бери - чим дорожча тим краща :dontknow:
асус оверпрайз, гігу краще не треба
можна дешеву паліту ще як варіант
Vader
Member

Я не гонюсь за лишней производительностью.То есть под мои задачи покупается карта,в моем случае 2k и 5070ти мне хватает.Могу купить,что то поярче!Зачем?
У меня интерес покупать новую карту,каждое поколение,с какими то новыми фичами и тд.
Я могу купить 5090 сейчас и забыть на пару,тройку лет вообще за какой либо апгрейд..
Неа..так не интересно!Интересно купить что то новое.

Отправлено спустя 1 минуту 35 секунд:
И те,кто будет продавать 5090 и покупать 6090,это не про деньги и с жиру бесятся,это как про новую машину.Кайф.. :laugh:

Отправлено спустя 11 минут 49 секунд:
Мне еще интересно мнение!Кто то думает,что в этом поколении,будет успех видеокарт с приставкой SUPER?за счет увеличения обьема памяти?
Да хрен то правда!Последние вздохи куртки по этому поколению,настрич перед 6000 серией бабла с лохов,которые надрачивают на обьем памяти :lol: Таких тут тоже хватает..Это мое мнение!
Выйдут супера,и через пол года,выкатят 6000 линейку..Так будет..И на фиг 5000 ни будет нужна,ни 16гиговая,ни 18,ни 24..Эта память невостребована!Она попросту как маркетинг-не более..Все знают,что памяти и 10 сейчас за глаза..Ради спец проектов типа Индиана Джонс :lol: Я вообще считаю,что это лайно и сделано спецом для таких целей..

Отправлено спустя 2 минуты 11 секунд:
Помните как дрожали за 4070ти супер и тд,при выходе 5000?Где сейчас желающие купить 4070ти?Есть такие?Цены видели на лохе?Ну берите! :lol:
Filabatya
Member

Vader
На порядок це в 10 раз :D
Память це про гру в довгу на 5+ років, вам це не актуально ;)
Ekz0rcyst
Member

Vlaad13
Я вам подякував. Поки зупинились на ASUS TUF RTX 5070. Я дивився в сторону Palit Gamerock, але не я плачу тому і не я таню танцюю.
l-m
Member

Hells Angels: 20.08.2025 10:30
Геральт: 20.08.2025 10:13А краще за 9070XT по 31к може бути хіба що 9070XT по 25к :)
ну так напиши челобитную Лізі щоби випустила референси по рекомендованій ціні :laugh:
Еее, це типу "Ліза, підніми, будь ласка, ціни, бо в Україні вже дешевше рекомендованої ціни?" :gigi:

Рекомендована ціна для Європи - 689 євро (з врахуванням ПДВ, тому й вища ніж для США).
Це ~33.5 тисячі грн, чим вас ціна менша на 2.5 тисячі не влаштовує? :insane:
Hells Angels
Member

l-m: 20.08.2025 20:36Еее, це типу "Ліза, підніми, будь ласка, ціни, бо в Україні вже дешевше рекомендованої ціни?" :gigi:
купівельна спроможність у дупі того й ціни позменшували акції і все таке, але відеокарта то товар не першої необхідності
Геральт
Member

l-m
Тим, що 700$ за мідл - оверпрайс. Рекомендовані (для США) 600$ також задофіга, бо 5700XT була 400, а 6700XT - 480. Але інфляція, те, се..
Ітого, 600*41,5=25к. 30к за XFX Merc OC
l-m
Member

Геральт
якщо не влаштовує рекомендована ціна, то навіщо її просити? :rotate:
luckygamerks
Member

В когось є актуальний промо код від click?
Yurius
Member

Геральт: 21.08.2025 00:11 l-m
Тим, що 700$ за мідл - оверпрайс. Рекомендовані (для США) 600$ також задофіга, бо 5700XT була 400, а 6700XT - 480. Але інфляція, те, се..
Ітого, 600*41,5=25к. 30к за XFX Merc OC
Вчора купляв стейки з яловичини по 1100грн кг ,але я точно пам'ятаю що років 6 назад платив 600 грн кг ,наступного разу зайду к ним з ноги і запропоную 850 грн і не більше, тому що оверпрайс.

Залізна у Вас логіка :lol:
Ответить