Облога замку і велика битва в новій демонстрації рольової гри Crimson Desert

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Предлагаю обсудить Облога замку і велика битва в новій демонстрації рольової гри Crimson Desert

Тут вопрос только в системках, на видео явно графика уровня вальгаллы +-, так что если системки будут как у новой мафии, то это будет провалом.
Lekrs
Member

По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
Dragobes
Member

Супергеройського приземлення нема...
Грати не буду :D
MqM
Member

Lekrs: 17.08.2025 11:01 По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
Чекав цього коменту, не знаю якби ми жили без вашого коментаря, ніхто більш не здатен так відповідально критично оцінити гру з форумчан :D
Lekrs
Member

MqM: 17.08.2025 13:38
Lekrs: 17.08.2025 11:01 По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
Чекав цього коменту, не знаю якби ми жили без вашого коментаря, ніхто більш не здатен так відповідально критично оцінити гру з форумчан :D
Уууу. У мене поклоник появився. Афтограф дати? :banan:
MqM
Member

Lekrs: 17.08.2025 13:42
MqM: 17.08.2025 13:38

Уууу. У мене поклоник появився. Афтограф дати? :banan:
Ні, запрошуємо в ігрожури:)
Будете ярлики розвішувати на всі ігри, щоб люди не читали ті довгі непотрібні огляди :idea:
Prescott
Member

Lekrs: 17.08.2025 11:01По візуалу і бойовці типічне азіатське ммодрочево. Даремно відмовились від ідеї робити мморпг.
Плюс, стойкое ощущение что это должна была выйти именно такая игра.
washburn_t15
Member

Боёвка выглядит очень странно, между атаками героя и реакцией врагов чуть ли не полсекунды задержки.
Ответить