Особисто я теж надаю перевагу новому смартфону, яким до мене ніхто не користувався і я можу бути впевнений в акумуляторі та цілісності апарату. Хоча і розумію людей, які наприклад купують б/у флагмани 1-2 річної давнини - якщо у гарному стані, то теж має право на існування й така модель. Але нове - завжди нове, хоч і коштує дорожче.Avenger80: ↑ 11.08.2025 13:50 leif
Честно, особо б/у и не покупал. Никогда не было мысли купить клавиатуру б/у, ну просто она у меня и так дешёвая - Логитеч офисная, за 300грн.Видеокарта - это другая вещь, она дорогостоящая и далеко от тела - поэтому можно и купить, МП - тоже самое. Автомобиль тоже можно б/у, т.к. многие не могут себе позволить новое с салона. Но смартфон - я никогда не продавал его, ну так как хожу или до упора с ним или отдаю ближайшим родственникам и не покупал б/у - ну просто не хочу. В общем, на счёт смартфона правильно Ostin написал.
Плюс смартфон это не прям такая долговечная вещь, чтоб его ещё после кого-то покупать... Да, флагманы ходят дольше, но всё равно - а на фига мне прям флагман, но б/у трёхлетней давности, уже и аккумулятор подсел и всё остальное. В общем, это всё спорный вопрос и дело предпочтений.Ostin: ↑ 11.08.2025 13:30Вона з ним падає, лежить на столі з харчами, іноді в туалеті буває, брудниться, мокріє. І хто-за що іще там відбувається. Плюс знос акумулятора без можливості оригінальної заміни (що робить смарти 3+ років абсолютно беззмістовною купівлею).
P.S. Дивно що вас за цей пост замінусували - наче ж нічого такого різкого не казали.