не, свиньи копы в GTA за пдд практически не следили.Dynamite: ↑ 08.08.2025 17:25
Если мне не изменяет память, когда проезжаешь на красный и рядом копы, то начинается погоня... Верно? В Vice City такое было?
Новости
Последние статьи и обзоры
Mafia: The Old Country сподобалася гравцям
-
Shaolin_Style
Member
-
DDt
Member
у меня такое чувство что это сделали спецом чтоб нельзя было рефанд сделать, прям теория заговора какая-тоVovaII: ↑ 08.08.2025 15:32 2) Принаймні перші дві години майже суцільне кіно.
-
Leedroid
Junior
Не сподобалась, на 10 годин гри - 9 годин посереднього кінца, якщо б ціна була десь баксів 5 - 7, то ще годиться, а так краще пройдіть її на ютубі і не витрачайте кошти.
-
Kullerok
Member
Да тут впринцепе платить 2к за соло игры зашквар лютый.maxafon: ↑ 08.08.2025 15:05 27к піковий онлайн бугагага. Я б купив якби була регіональна ціна, ремастер першої мафії мені сподобався. Але платити 2к за уе5 слоп я не планую.
-
Afit
Member
Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.Kullerok: ↑ 09.08.2025 02:22Да тут впринцепе платить 2к за соло игры зашквар лютый.maxafon: ↑ 08.08.2025 15:05 27к піковий онлайн бугагага. Я б купив якби була регіональна ціна, ремастер першої мафії мені сподобався. Але платити 2к за уе5 слоп я не планую.
Вообще если все так будут считать, то за кой шиш тебе будут делать соло игры?
-
Kullerok
Member
Бери плати я тебе что запрещаю. А остальным я бы посоветовал ждать распродажу а если игра унылое гуано то качать с торрента. Есть смысл платить только за онлайн игры. Ну или прям вообще шедевры уровня елдеринга ведьмака и тдAfit: ↑ 09.08.2025 03:07Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.
-
Grey_ukr
Member
БГ3 продавался за 900 грн и там контента просто дофига.Afit: ↑ 09.08.2025 03:07Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к. Иначе останутся одни онлайн. Те, куда ты считаешь не зашквар швырять.
А пока люди будут оправдывать высокие цены на все, то и цены эти будут продолжать расти.
еще и потом длц по 20 баксов за вырезанный изначально контент.
По поводу самой игры. Линейно-коридорное и заскриптованное. Не увидел я там какого-то геймлея.
Если мне захочится фильм про мафию, то я посмотрю фильм.
А так, "часто жмите Е"
стеллс убийства со спины
6 чувство у героя.
Да, это именно дух 1 и 2 мафии. Все верно.
Когда увидел бой с ножами. Ну это просто кошмар.
Но больше удивляет не то, что это выпустили. Больше удивляет то, что люди игру еще и хвалят.
-
Earanak
Member
Как же нынешние игруны зажрались и стали экспертами, ценителями прекрасного. Что не выйдет, так сидят с кислой рожей и ноют, все им не так, все им не то... Со стороны выглядит потешно 
-
erkins007
Member
Я таки извиняюсь киндом Кам стоил 1600 с кучей контента, Клер обскур на старте 1100 была с кучей контента. Да даже паук второй с бюджетом в 400 лямов стоил 1600.Afit: ↑ 09.08.2025 03:07Зашквар не платить за хорошие соло игры, даже 2к
Да хоть тот же ассасин за 1500 грн.
А тут игра на 10 часов за 2к за стандарт?
Нет, спасибо.
-
NUN4AG
Member
2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
Думаю, що вже під Різдво буде 25-30% знижка, а через рік - 40-50.
Грати є у що, але бажаю їм успіху.
Думаю, що вже під Різдво буде 25-30% знижка, а через рік - 40-50.
Грати є у що, але бажаю їм успіху.
-
waryag
Member
Еще скидочные цены ведьмака на ГОГе вспомни.Grey_ukr: ↑ 09.08.2025 04:18 БГ3 продавался за 900 грн и там контента просто дофига.
Это уникальные игры, к которым неприменимо обычное ценообразование.
При этом 2000 за мафию хоть и не учитывают наши реалии, но в абсолютных цифрах вполне адекватны.
-
Геральт
Member
1,5к за гру, серйозно? Ремастер трилогії за кілька сотень не так давно брав.NUN4AG: ↑ 09.08.2025 07:54 2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
-
waryag
Member
Очень удачно вспомнил паука! За сколько там продавался 8-часовой моралес на релизе?erkins007: ↑ 09.08.2025 05:29Да даже паук второй с бюджетом в 400 лямов стоил 1600.
Відправлено через 1 годину 29 хвилин 28 секунд:
От соулсов с механиками из нулевых почему-то ссут кипятком и радостно потребляют многократно переваренный контент.MetalistForever: ↑ 08.08.2025 17:07Механики в игре,как в 2010
-
Reinmar
Member
мдаKullerok: ↑ 09.08.2025 03:26Есть смысл платить только за онлайн игры
-
kairo
Member
Чим саме онлайн дро*ільні краще за соло ігри? Тим що туди можна дохєра годин влупити? Такий собі аргумент. Я якраз через це онлайн ігри уникаю. Краще хорошу соло гру пройти і щось наступне спробувати, ніж сотнями годин в одне й те саме ганяти з мамкіними кіберкатлєтами та чітерами.Kullerok: ↑ 09.08.2025 03:26Есть смысл платить только за онлайн игры.
-
Earanak
Member
Я не могу например играть только в Соло игры, они все таки требуют большей концентрации и вовлечения в процесс. Порой хочется просто фоном посмотреть какой то сериальчик-стримчик, послушать музыку под игру, не вникать что в игре происходит, то есть когда игра это на грани фонового процесса. Ну или сессионки с строгим разграничением темпа игры/перерыва. Так что для меня абсолютно одинаково важны и соло игры и дро*ильни.
-
NUN4AG
Member
Я не стверджую, що хочу, щоб вона стільки коштувала. Для мене адекватні ціни - 899₴, скільки я платив за преордер Кіберпанка та BG3.Геральт: ↑ 09.08.2025 08:451,5к за гру, серйозно? Ремастер трилогії за кілька сотень не так давно брав.NUN4AG: ↑ 09.08.2025 07:54 2К - оверпрайс за Mafia: The Old Country. Мала б коштувати 1-1.5К.
Але реалії такі, що на Кіберпанк в 2025-му вдруге (!!!) підняли ціну, тепер з 1099 до 1399
-
Enjthesilence
Member
так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.NUN4AG: ↑ 09.08.2025 11:38Я не стверджую, що хочу, щоб вона стільки коштувала. Для мене адекватні ціни - 899₴, скільки я платив за преордер Кіберпанка та BG3.Геральт: ↑ 09.08.2025 08:45
1,5к за гру, серйозно? Ремастер трилогії за кілька сотень не так давно брав.
Але реалії такі, що на Кіберпанк в 2025-му вдруге (!!!) підняли ціну, тепер з 1099 до 1399![]()
-
Ektalion
Member
Воно то так, але то стара ігра, якій вже 5й рік і не потрібно тут розказувати про курс.Enjthesilence: ↑ 09.08.2025 12:09 так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
-
Enjthesilence
Member
при чому тут дата виходу гри? в якому ключі було написано те повідомлення? 899 грн на момент предзамовлення кб77 і сьогоднішні 899 грн - це різні гроші і таких цін навіть з регіональною знижкою вже бути не може на високобюджетні ААА ігри. йди ще поплач в атб, що хліб ти 5 років назад вдвічі дешевше куплявEktalion: ↑ 09.08.2025 13:50Воно то так, але то стара ігра, якій вже 5й рік і не потрібно тут розказувати про курс.Enjthesilence: ↑ 09.08.2025 12:09 так преордер кб77 в якому році ти робив?) нічого з цінами з того моменту не відбулося? і далеко не тільки на ігри. я обома руками за регіональні ціни, але ніхто сучасну ААА за 20 доларів у 2025\26 роках вже не продаватиме.
забігаючи наперед, щоб там твій "геній" зараз не видав, ось 2 момента:
- кб77 2020 року і кб77 2025 - різні ігри за контентом і якістю, хто придбав за 899 отримав всю багаторічну підтримку і контент безкоштовно, а хто купляє у 2025 платить вже за гру зразка не 2020 року і за ціновими реаліями 2025 року.
- якби кб77 релізнувся у 2025 році, ніякого предзамовлення за 899грн ми би не побачили, так зрозуміло?