Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Барбарис
Member
murzik, все так, просто занадто багато вибору і нічого не обрано 
-
murzik
Member
Барбарис
велоштани купив
вело купив
камеру купив
клаву не купив
велоштани купив
вело купив
камеру купив
клаву не купив
-
leif
Member
не слухай нікого! покупка клавіатури це унікальна подія в житті кожної людини, тому і поспішати зайве, це як обирати дружину, а може навіть важливіше.murzik: ↑ 30.07.2025 22:44клаву не купив
тут вартує серйозно підійти, відповідально -- розібратись з усіма опіціями, подумати, зважити "за і проти", віднайти всі можливі думки інших юзерів, почитати відгуки і огляди, послухати тайпінги на ютубі, порівняти лейаути, світчі, кейкапи, стабілізатори, підсвітку, крутилки для регулювання гучності, софт, ремонтоздатність, прикинути, чи буде забиватись шерсть кота,собаки пір'я папуги, схилитись до того чи іншого кольору в дизайні і аж потім зробити усвідомлений вибір в новому 2026(7) році
-
Ostin
Member
І куди так поспішати?
-
leif
Member
вже не працює 5 клавіш, мурзік втомиться з екранної клавіатури писати повідомлення, коли йому щось ще треба буде обрати і запитати поради у ком'юніті. тому, я вангую, що і доведеться бідоласі щось вирішувати з клавіатурою отак, можна сказати, в екпрес-режиміOstin: ↑ 31.07.2025 10:34І куди так поспішати?
але не хвилюйся, мурзік, тут в топіку люди розбираються, ми тебе не покинемо один на один з цим життєвим викликом
-
7mindfields
Member
І зробити неправильний вибірleif: ↑ 31.07.2025 10:32 тут вартує серйозно підійти, відповідально -- розібратись з усіма опіціями, подумати, зважити "за і проти", віднайти всі можливі думки інших юзерів, почитати відгуки і огляди, послухати тайпінги
Все іншеleif: ↑ 31.07.2025 10:32 того чи іншого кольору в дизайні і аж потім
-
leif
Member
теж правда.7mindfields: ↑ 31.07.2025 13:56Все інше
як там у тебе з нео? вже виставив його на продаж на олх? хтось цікавиться?
-
7mindfields
Member
Ні, змінилися обставини і наразі це мій дейлі драйвер, зі стоковими спрінгами в durock dolphin після triple stage 68g /double stage 70g тайпінг легший за мембранку (по старій памʼяті)leif: ↑ 31.07.2025 14:30 як там у тебе з нео? вже виставив його на продаж на олх? хтось цікавиться?
Последний раз редактировалось 7mindfields 31.07.2025 14:37, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
42 gf? так, цілком можливо)7mindfields: ↑ 31.07.2025 14:35тайпінг легший за мембранку
-
7mindfields
Member
Actuation не знаю, bottom - 63.5leif: ↑ 31.07.2025 14:3742 gf? так, цілком можливо)7mindfields: ↑ 31.07.2025 14:35тайпінг легший за мембранку
-
leif
Member
https://www.rtings.com/keyboard-switch/ ... ck/dolphin7mindfields: ↑ 31.07.2025 14:38Actuation не знаю,
взяв звідси
-
7mindfields
Member
Дивно, що operation force і actuation force обидва вказані 40gfleif: ↑ 31.07.2025 14:39https://www.rtings.com/keyboard-switch/ ... ck/dolphin7mindfields: ↑ 31.07.2025 14:38Actuation не знаю,
взяв звідси
-
leif
Member
для початок руху стема і до актуації одна вага? та може і норм, фіг його знає типу до 42гр світч не натискається, а потім при наявності тиску у 42гр протискається аж до актуації. правильно ж я розумію їхню термінологію?7mindfields: ↑ 31.07.2025 14:45operation force і actuation force обидва вказані 40gf
-
Telcontar
Member
Якщо мається на увазі SOCD (Rappy Snappy у Wooting) - в CS2 банять або кікають за її використання.PerfectO: ↑ 30.07.2025 14:47 Что такое Snap Tap (или «Last Win»)?
Snap Tap обеспечивает приоритет последнего нажатия среди одновременно удерживаемых клавиш. Это означает, что если вы удерживаете одну клавишу, а затем нажимаете другую, система отдаёт приоритет именно последней нажатой. Это критично в FPS-играх при быстро меняющемся направлении движения или комбинировании действий.
Иногда такую логику называют «last key wins» — когда именно последнее нажатие считается действительным, игнорируя предыдущее. Это повышает отзывчивость и точность управления.
-
feniks_tm
Member
Кікають (з можливістю реконекту), та і лише на офіційних серваках. Можна взяти клаву як у мене і ручками виставити затримку ~10ms на SOCD, тоді не кікатимеTelcontar: ↑ 31.07.2025 16:43Якщо мається на увазі SOCD (Rappy Snappy у Wooting) - в CS2 банять або кікають за її використання.PerfectO: ↑ 30.07.2025 14:47 Что такое Snap Tap (или «Last Win»)?
Snap Tap обеспечивает приоритет последнего нажатия среди одновременно удерживаемых клавиш. Это означает, что если вы удерживаете одну клавишу, а затем нажимаете другую, система отдаёт приоритет именно последней нажатой. Это критично в FPS-играх при быстро меняющемся направлении движения или комбинировании действий.
Иногда такую логику называют «last key wins» — когда именно последнее нажатие считается действительным, игнорируя предыдущее. Это повышает отзывчивость и точность управления.![]()
-
Telcontar
Member
А ви - чітор, панеfeniks_tm: ↑ 31.07.2025 16:46 Кікають (з можливістю реконекту), та і лише на офіційних серваках. Можна взяти клаву як у мене і ручками виставити затримку ~10ms на SOCD, тоді не кікатиме![]()
-
feniks_tm
Member
Ну, я не використовую SOCD для змагальних режимів, лише для surf’у. То так, спортивний інтересTelcontar: ↑ 31.07.2025 17:34А ви - чітор, панеfeniks_tm: ↑ 31.07.2025 16:46 Кікають (з можливістю реконекту), та і лише на офіційних серваках. Можна взяти клаву як у мене і ручками виставити затримку ~10ms на SOCD, тоді не кікатиме![]()
![]()
-
7mindfields
Member
Виявилось, що обидва параметри це одне й те саме, так це сила, яку потрібно прикласти для реєстрації кейстрокуleif: ↑ 31.07.2025 14:50 типу до 42гр світч не натискається, а потім при наявності тиску у 42гр протискається аж до актуації. правильно ж я розумію їхню термінологію?
-
strang
Member
Один глаз выбит, ухо оторвано, задние лапы перебиты, одной передней не хватает, на боку ожёг, хвост обрублен. Отзывается на кличку "Счастливчик"
ні з того ні з сього перестала працювати цифра "шість"
ну думаю, шось рано свічі здаються...
поставив один із запасних - не працює
прозвонив - нормально з свічами все
думаю, мабуть сокет...
відкрив клаву (не сама приємна процедура)
роз'єм аккуму ну ніяк не хотів відчеплятись - напіврозламав
позамикав контакти - нема реакції
візуально все норм, де міг потикав мультиметром
поки збирав назад доламав роз'єм аккуму
припаяв напряму
знову ж таки в процессі зборки (а воно ще й не збиралось нормально з першого разу) відламав штирьок кнопки
bt/wired/2.4
клава юзалась бережно, не падала, не заливалась, на ніч під кришечкою від пилу (класна штука до речі)
отак
не спішно шукаю шось такого або більшого формату, з крутілкою звуку.
короч радість з F75 була не довгоюstrang: ↑ 25.05.2025 13:13забрав щойно свою на Ice Vein Axis.
глобалка, без ієрогліфів, 4 запасних свіча, південні світлодіоди.
ні з того ні з сього перестала працювати цифра "шість"
ну думаю, шось рано свічі здаються...
поставив один із запасних - не працює
прозвонив - нормально з свічами все
думаю, мабуть сокет...
відкрив клаву (не сама приємна процедура)
роз'єм аккуму ну ніяк не хотів відчеплятись - напіврозламав
позамикав контакти - нема реакції
візуально все норм, де міг потикав мультиметром
поки збирав назад доламав роз'єм аккуму
знову ж таки в процессі зборки (а воно ще й не збиралось нормально з першого разу) відламав штирьок кнопки
клава юзалась бережно, не падала, не заливалась, на ніч під кришечкою від пилу (класна штука до речі)
отак
не спішно шукаю шось такого або більшого формату, з крутілкою звуку.
-
leif
Member
скоріше за все, він і є, але це все досить дивно в умовах, що механічних впливів не було. не пощастило і правда. десь погано припаявся чи шось таке. ви, мабуть, вже подивились, що ці сокети продаються окремо, і перепаяти їх не складно. але в умовах, коли в процесі збірки розбірки стільки трапилось пригод, то, і правда купити щось нове буде кращою ідеєюstrang: ↑ 04.08.2025 15:17думаю, мабуть сокет...