хіба так буває?Може бути занадто легкою
ніколи не бачив, що б ті, хто вже визначився, що легкі миші це кайф, сказали, що миша аж занадто легка для них
хіба так буває?Може бути занадто легкою
Честно кажучи, я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію. То батарейки важкі, то корпус. Цікаво, щоб зараз сказали про Logitech g5/g9x з можливістю міняти вагу за допомогою обтяжувачівleif: ↑ 30.07.2025 14:07 Пропоную обговорити Огляд ігрових мишей Lamzu: Atlantis Pro, Maya X Aimlabs та Inca
хіба так буває?Може бути занадто легкою![]()
ніколи не бачив, що б ті, хто вже визначився, що легкі миші це кайф, сказали, що миша аж занадто легка для них
Теж так думав, поки не замінив свій старенький razer basilisk на razer deathadder v3, який в 2 рази легше. Думка швидко змінюється і тепер повертатись до гризунів вагою з цеглу я точно не буду.Geinz21: ↑ 30.07.2025 14:32 я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію....
Коли бачу що хтось скаржиться що мишка важка, в голові десь така картинкаGeinz21: ↑ 30.07.2025 14:32Честно кажучи, я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію
в голові десь така картинкаDevijack: ↑ 30.07.2025 15:05Коли бачу що хтось скаржиться що мишка важка, в голові десь така картинкаGeinz21: ↑ 30.07.2025 14:32Честно кажучи, я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію
- спойлер
![]()
До чого тут пасажі про дистрофію? Легша миша - менше навантаження на зап'ястя і менше шансів заробити собі тунельний синдром. Також менша інерція і оперувати такою мишею швидше. Чи ви зі старовірів з грузиками, не читав але засуджую?
Щоб його не було, треба змінити положення руки, а для цього треба вертикальна мишаTelcontar: ↑ 30.07.2025 15:34До чого тут пасажі про дистрофію? Легша миша - менше навантаження на зап'ястя і менше шансів заробити собі тунельний синдром. Також менша інерція і оперувати такою мишею швидше. Чи ви зі старовірів з грузиками, не читав але засуджую?
Я таке пробував в дешевій реалізації. І не зайшло) Можливо, варто було б спробувати дорогу брендову)MqM: ↑ 30.07.2025 15:54треба вертикальна миша
Звісно треба, треба регулярно робити розминку, давати фізичні навантаження і т.д. Але ж ми живемо не в ідеальному світі і більшість людей не переймаються своїм здоров'ямMqM: ↑ 30.07.2025 15:54 Щоб його не було, треба змінити положення руки, а для цього треба вертикальна миша![]()
Так я накачався грузиками і тепер підіймаю мишу лише мізинцем.Telcontar: ↑ 30.07.2025 15:34 Чи ви зі старовірів з грузиками, не читав але засуджую?
Для меня basilisk благодаря своей форме просто идеальнейшая мышь, лучше всего что я перепробывал.funkwish: ↑ 30.07.2025 14:48Теж так думав, поки не замінив свій старенький razer basilisk на razer deathadder v3, який в 2 рази легше. Думка швидко змінюється і тепер повертатись до гризунів вагою з цеглу я точно не буду.Geinz21: ↑ 30.07.2025 14:32 я цю нинішню шизофренію з легкими мишами не розумію....