В Epic Games Store дарують Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити В Epic Games Store дарують Sid Meier’s Civilization VI: Platinum Edition

Роздача топова. Сьому частину ще рік-два будуть допилювати, тому беріть шосту не вагаючись. В мене вже 300 годин в грі.
Последний раз редактировалось kairo 17.07.2025 18:07, всего редактировалось 1 раз.
Devijack
Member

Весь тиждень чекав, дочекався. Пішов забирати а вона у бібліотеці :D
MqM
Member

Devijack: 17.07.2025 18:07 Весь тиждень чекав, дочекався. Пішов забирати а вона у бібліотеці :D
Минулий раз роздавали лише базову гру, а тепер наче з длц
DEVES
Member

Недоступно :-/
skorpion-yura
Member

а мне не дает получить(((
базовую версию раньше получал
yurarad
Member

Devijack: 17.07.2025 18:07 Весь тиждень чекав, дочекався. Пішов забирати а вона у бібліотеці :D
У меня тоже в библиотеке, но там только базовая версия вроде как пишет, а обнова к платите кнопка не активна хотя там и написано что бесплатно, а на базовой висит цена 53 грн -90%, но кнопка купить так же не активна)), я так понимаю не забрать платиновую версию :D
kairo
Member

Цива грається із усіма ДЛЦ. Без них гра неповноцінна. Тут повне видання.
vmsolver
Member

Забрал 15 мин тому назад.

Ждать это мощный скилл, на такие раздачи хочется думать, что ждуны платины таки победили дождались ))
Robostyle
Member

LOL
Screenshot 2025-07-17 182840.png
Дайте угадаю - все кто АР,АН, ВТ и ВН тоже самое
Последний раз редактировалось Robostyle 17.07.2025 18:30, всего редактировалось 1 раз.
kairo
Member

vmsolver: 17.07.2025 18:28 Забрал 15 мин тому назад.

Ждать это мощный скилл, на такие раздачи хочется думать, что ждуны платины таки победили дождались ))
Насправді, повне видання вже сто разів із -90% знижкою в Стім продавали. Гра вартує кожної копійки. Але якщо людина до цього ніколи не грала, є стимул спробувати.
EvgeniyK86
Member

У мене теж було недоступно, і була базова версія на акаунті. Я зміг отримати і цю версію.
Зайшов під впн. Доходив до етапу підтвердження покупки і там не давало завершити покупку. Тоді я створив новий акаунт, отримав гру на нього. Після того я перелогінився на свій перший акаунт на сторінці гри і знов спробував придбати, після цього отримав гру.
leif
Member

Остання частина в яку я грав це була 3-тя :laugh: але було прикольно.
Може спробувати цю, якщо вже аж така халява)
Kashtan
Member

З недавніх - 61%, змішані.
yurarad
Member

Написал в поддержку, уже можно забрать для тех у кого есть базовая :) Думаю был просто баг :D
kairo
Member

Kashtan: 17.07.2025 18:43 З недавніх - 61%, змішані.
Хейтять 2К. Там і в загальній оцінці грі через видавця нормально перепало за роки.
OldGoodGames
Member

без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву :learn:
kairo
Member

OldGoodGames: 17.07.2025 18:58 без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву :learn:
Може через те, що Україна отримала незалежність лише в 91-му році(та після WW1 ненадовго, нажаль), а раша, одна із найпотужніших імперій в історії Європи, хотілось би нам того чи ні. Ніщо не заважає поставити мод - Київська Русь та анігілювати рашку в черговій партії.
Hotspur
Member

Чудоова халява. І з ДЛС :beer:
Nekros
Member

DEVES: 17.07.2025 18:18 Недоступно :-/
Для русні :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
kairo: 17.07.2025 19:06
OldGoodGames: 17.07.2025 18:58 без України як окремої нації але з болотом - цива це непотреб навіть на халяву :learn:
Може через те, що Україна отримала незалежність лише в 91-му році
Раша підписала незалежність у 1990 року :laugh:
Последний раз редактировалось Nekros 17.07.2025 19:50, всего редактировалось 2 раза.
daesz
Member

Мені також "сказали", що частина цього "бандлу" у вас вже є. Я так розумію - плат едішн має в комплекті всі діелсі?
Ответить