і вгадайте з одного разу, в яку клавіатуру я їх поставив? все правильно, в акко спр67 з SA-кейкапами, про яку не так давно тут також писав
якщо клавіатура не звучить, як мені подобається, але має приємний тайпінг філ завдяки мауну, а в парі з SA-капами взагалі дарує дуже непогані відчуття при роботі в цілому, то поставити в неї сайлент світчі виглядає цілком логічним. так я подумав, і ось, потестивши саме такий конфіг, можу стверджувати, що мої очікування справдились. ще трохи напхав додаткової шумки в кейс, для максимального занурення в сайлент експірієнс. правда шумка трохи з'їла флекс пружинного маунту, але все одно нормально.
світчі просто бімба. я неодноразово бачив, що ці ТТС вважаєються мало не найкращими сайлентами на ринку, але навіть не думав, що все настільки добре. єдине що, пружина дійсно легка, але, тут вже кому що підходить. я взагалі від неї отримую, як і від світча в цілому, тільки позитивні емоції
Відправлено через 43 хвилини 13 секунд:
з.і.
офкорс, те, що мені сподобались ці сайленти не означає, що я поставлю їх в якийсь геон глейр
суто на мій смак, це класне рішення для клавіатур, які не орієнтовані на звук і які з будь-яким конфігом звучать унило в кращому випадку
але люди різні, може хтось і в кохаку та юнікорни сайленти ставить