Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
tablestikus
Member
Filabatya
Foobar2000
Foobar2000
-
Radio Bay
Member
Так самоtablestikus: ↑ 12.07.2025 17:20мені особисто краще тримати у лослесс локально те що подобається, а шукати онлайн, так.
MusicBee now, раніше JriverFilabatya: ↑ 12.07.2025 17:22а яким плеєром флаки відтворюєте на пк?
Відправлено через 46 хвилин 56 секунд:
Мені Фубар менш подобається по звуку, а інтерфейс зовсім ніtablestikus: ↑ 12.07.2025 17:25Foobar2000
-
Filabatya
Member
теж був на джейрівері захотілося чогось нового)
-
Radio Bay
Member
Розумію, Бджолу!Filabatya: ↑ 12.07.2025 18:48теж був на джейрівері захотілося чогось нового)
-
tablestikus
Member
А мені бджола через інтерфейс не подобається)Radio Bay: ↑ 12.07.2025 18:46Мені Фубар менш подобається по звуку, а інтерфейс зовсім ніtablestikus: ↑ 12.07.2025 17:25Foobar2000
-
Radio Bay
Member
Ну, маєш правоtablestikus: ↑ 12.07.2025 21:37А мені бджола через інтерфейс не подобається)
-
SERGBILL
Member
Спробував Бджолу, мені інтерфейс iTunes трохи нагадує, Фубарівський все ж звичніший і мені зручніший. По звуку різницю не відчув зовсім, як, через що і з яким матеріалом не намагавсяRadio Bay: ↑ 12.07.2025 18:46 Мені Фубар менш подобається по звуку, а інтерфейс зовсім ні
-
snegurrrka
Member
Привіт, шановне панство
В когось був досвід використання TWS buds з Playstation або можливо з ПК та Discord в онлайн іграх? Як в них мікрофон, наскільки чутно голос без перешкод тіммейтам?
Подарували сертифікат до Фокстрот, думаю про якісь бездротові не повнорозмірні навушники (в мене голова починає боліти та вуха втомлюватися досить швидко від тих же Hyper X Cloud II), наразі в мене єдиний варіант це прості дротові Apple Earbuds, але багато незручностей, особливо коли в мене кіт на колінах лежить і грається з проводом під час онлайн сесії в NBA 2K
Для PS5 зрозуміло розглядаються тільки опції з радіо адаптером накшталт:
Sony INZONE Buds - коштують 10К, начебто якість звуку всі хвалять, проте по мікрофону досить змішані відгуки, проте в огляді наприклад мені цілком адекватно звучить - https://youtu.be/GsLqROwl-t0?t=919, а тут взагалі сподобалося як оглядач більшу частину відео говорив через мікрофон саме цих навушників - https://youtu.be/TI6z08Jor7U?t=103
SteelSeries Arctis GameBuds - теж 10К, в багатьох оглядах називають кращими ігровими TWS навушниками, багато різних звукових профілів, гнучкі налаштування EQ, проте на мікрофон більше скарг. https://youtu.be/6twtuFcN1ns?t=807 - як звучить мікрофон в одному з оглядів, не супер звісно, проте мені явно гірше доводилося чути в тусовці...
ASUS ROG Cetra True Wireless SpeedNova - трохи цікавіша ціна - 7K, проте найбільше скарг на мікрофон, https://youtu.be/XJD4LzIG-v4?t=544 - я теж не скажу, що в захваті, але все одно ніби нормально голос чути.
JBL Quantum TWS Air - найдешевша опція - 2700 грн, проте не дуже багато тестів мікрофону вдалося знайти, ось тут звук звісно по bluetooth досить кепський https://youtu.be/IBCkYIJVUxc?t=317, правда тесту через 2.4 ГГц адаптеру не було. https://youtu.be/ntV4zlSa3EQ?t=383 - тут досить роботичний звук якийсь. Ще більше скарг на форму та випадання з вух, проте це завжди досить індивідуальна історія.
Поки для мене виглядають Sony INZONE buds фаворитом, проте розумію, що якість звучання в реальній сесії через Discord/PSN вечірку може відчутно відрізнятися від запису на телефон умовно для YouTube відео, тому було б чудово почути про реальний досвід використання від когось.
В когось був досвід використання TWS buds з Playstation або можливо з ПК та Discord в онлайн іграх? Як в них мікрофон, наскільки чутно голос без перешкод тіммейтам?
Подарували сертифікат до Фокстрот, думаю про якісь бездротові не повнорозмірні навушники (в мене голова починає боліти та вуха втомлюватися досить швидко від тих же Hyper X Cloud II), наразі в мене єдиний варіант це прості дротові Apple Earbuds, але багато незручностей, особливо коли в мене кіт на колінах лежить і грається з проводом під час онлайн сесії в NBA 2K
Для PS5 зрозуміло розглядаються тільки опції з радіо адаптером накшталт:
Sony INZONE Buds - коштують 10К, начебто якість звуку всі хвалять, проте по мікрофону досить змішані відгуки, проте в огляді наприклад мені цілком адекватно звучить - https://youtu.be/GsLqROwl-t0?t=919, а тут взагалі сподобалося як оглядач більшу частину відео говорив через мікрофон саме цих навушників - https://youtu.be/TI6z08Jor7U?t=103
SteelSeries Arctis GameBuds - теж 10К, в багатьох оглядах називають кращими ігровими TWS навушниками, багато різних звукових профілів, гнучкі налаштування EQ, проте на мікрофон більше скарг. https://youtu.be/6twtuFcN1ns?t=807 - як звучить мікрофон в одному з оглядів, не супер звісно, проте мені явно гірше доводилося чути в тусовці...
ASUS ROG Cetra True Wireless SpeedNova - трохи цікавіша ціна - 7K, проте найбільше скарг на мікрофон, https://youtu.be/XJD4LzIG-v4?t=544 - я теж не скажу, що в захваті, але все одно ніби нормально голос чути.
JBL Quantum TWS Air - найдешевша опція - 2700 грн, проте не дуже багато тестів мікрофону вдалося знайти, ось тут звук звісно по bluetooth досить кепський https://youtu.be/IBCkYIJVUxc?t=317, правда тесту через 2.4 ГГц адаптеру не було. https://youtu.be/ntV4zlSa3EQ?t=383 - тут досить роботичний звук якийсь. Ще більше скарг на форму та випадання з вух, проте це завжди досить індивідуальна історія.
Поки для мене виглядають Sony INZONE buds фаворитом, проте розумію, що якість звучання в реальній сесії через Discord/PSN вечірку може відчутно відрізнятися від запису на телефон умовно для YouTube відео, тому було б чудово почути про реальний досвід використання від когось.
-
Pathfinder
Member
- Откуда: Кожне покоління геймерів повинно отримати свого чекалкера
Це може бути особливості фізіології, через форму саме цих навушників. Тобто десь форма навушника помножена на ступінь прижиму дає такий ефект.не повнорозмірні навушники (в мене голова починає боліти та вуха втомлюватися досить швидко від тих же Hyper X Cloud II)
Сам зтикнувся з таким, придбав Байери 990 про х і за невеличкий проміжок часу почали давити на вуха що вони почали боліти. Наче подвинеш допомагає але знову зняв надів і неприємно. Перед цим були Аудіотехніка М50, Фліпс Фіделіо, Хайфаймен С400 і з ними такого не було.
тепер баєри на барахолку і знову підбирати собі шось
-
Pathfinder
Member
Тепер, через продаж 900тих, думаю шо собі взяти. Б/У скоріш за все, відкриті, з великими вухами, планари не хочу, дуже чуттєві до ударних навантажень (впали раз на плитку і відбився один магніт). Що скажете про Sennheiser HD 660S2, AKG K712 PRO чи SHURE 1840 ?
-
Ostin
Member
То вони ж всі різні з різною філософією звуку.Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:30Sennheiser HD 660S2, AKG K712 PRO чи SHURE 1840
Якби я обирав із цих трьох - дивився б на Шури. Просто рівні, якісні навушники з білястудійною атмосферою.
Якби обирав взагалі, то додав би для розгляду звичайні Sennheiser HD600. На мій погляд, вони більш збалансовані, ніж 650\660. Просто гарні навушники без особливого смакового забарвлення, але з фірмовою сенховською подачею.
Але, враховуючи досвід володіння Байерами, які загалом мають свій суб'єктивний окрас звуку, не дуже зрозуміло, що і як треба радити
P.S. Колись мені "тиснули" AKG 612 pro і AKG 501, як я не намагався їх прилаштувати. Не на вуха, а на вилиці, там, де чаша прилягає до обличчя. Це стало одним із факторів, після чого я взагалі закинув повнорозміри. Інші моделі інших фірм тисли менше, але теж мало місце. Фізіологія не давала довго носити лопухи. Легенькі типу German Maestro тиснули менше, важчі - більше.
-
Pathfinder
Member
Та якось не сказав би що Баєри прям сильно мене вразили субєктивністю. Ось Філіпси так, як і описували звук наче під теплою ковдрою.Ostin: ↑ 15.07.2025 10:37То вони ж всі різні з різною філософією звуку.Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:30Sennheiser HD 660S2, AKG K712 PRO чи SHURE 1840
Якби я обирав із цих трьох - дивився б на Шури. Просто рівні, якісні навушники з білястудійною атмосферою.
Якби обирав взагалі, то додав би для розгляду звичайні Sennheiser HD600. На мій погляд, вони більш збалансовані, ніж 650\660. Просто гарні навушники без особливого смакового забарвлення, але з фірмовою сенховською подачею.
Але, враховуючи досвід володіння Байерами, які загалом мають свій суб'єктивний окрас звуку, не дуже зрозуміло, що і як треба радити
P.S. Колись мені "тиснули" AKG 612 pro і AKG 501, як я не намагався їх прилаштувати. Не на вуха, а на вилиці, там, де чаша прилягає до обличчя. Це стало одним із факторів, після чого я взагалі закинув повнорозміри. Інші моделі інших фірм тисли менше, але теж мало місце. Фізіологія не давала довго носити лопухи. Легенькі типу German Maestro тиснули менше, важчі - більше.
Стосовно 660 і 600/650 кажуть що в останніх басу більше. Я зазвичай не проти нормального басу.
За 612 дякую, тоді мабуть не буду їх дивитися, всеж таки 612/701/ форма однакова.
Хоча чомусь і філіпси і HE 400 не давили на вуха, хоча прям ні легкими ні розхлябаними не були.
-
Ostin
Member
Але люди різні) Є імовірність, що все буде комфортно) Але я описав свій досвід.Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:59форма однакова
Відправлено через 1 хвилину 22 секунди:
Так, старші моделі мають більше басу. Суб'єктивно, мені багато басу не дуже добре) Тому я це і прокоментував) Якщо ж навпаки - то дійсно, вказані 660 будуть цікавішими.Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:59Я зазвичай не проти нормального басу
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Найліпші спогади щодо комфорту стосуються German Maestro) От прямо невагомі і дуже-дуже зручні) Але звук з особливостями)Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:59не давили на вуха
Відправлено через 2 хвилини 33 секунди:
Враховуючи постановку завдання, в момент отримання не факт, що вдасться оцінити. Тому шлях лишається старим-перевіреним: купуємо б\в - живемо тиждень-два - лишаємо або продаємо і знову на початок процесу)Pathfinder: ↑ 14.07.2025 12:50за невеличкий проміжок часу почали давити на вуха що вони почали боліти
До речі, хоч зі старими звичками дивимось на перевірені бренди, зараз багато компліментів в сторону початкових Fiio FT1 \ FT1 Pro. Я б спробував послухати, навіть просто задля експерименту)
-
Radio Bay
Member
Нормально там басу, то порівняно з 600, а не взагалі.Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:59Стосовно 660 і 600/650 кажуть що в останніх басу більше
-
Pathfinder
Member
Так згоден. German здається проблематично знайти буде, да і закриті вони.Ostin: ↑ 15.07.2025 11:10 Але люди різні) Є імовірність, що все буде комфортно) Але я описав свій досвід.
Так, старші моделі мають більше басу. Суб'єктивно, мені багато басу не дуже добре) Тому я це і прокоментував) Якщо ж навпаки - то дійсно, вказані 660 будуть цікавішими.
Найліпші спогади щодо комфорту стосуються German Maestro) От прямо невагомі і дуже-дуже зручні) Але звук з особливостями)
Враховуючи постановку завдання, в момент отримання не факт, що вдасться оцінити. Тому шлях лишається старим-перевіреним: купуємо б\в - живемо тиждень-два - лишаємо або продаємо і знову на початок процесу)
До речі, хоч зі старими звичками дивимось на перевірені бренди, зараз багато компліментів в сторону початкових Fiio FT1 \ FT1 Pro. Я б спробував послухати, навіть просто задля експерименту)
Фіо - китайці в останню чергу. В саму останню, після євро фабрік ін чайна.
-
Radio Bay
Member
Точніше сказав би, що басу у 650 більше ніж у 600, а не багато
-
Pathfinder
Member
Добре.Radio Bay: ↑ 15.07.2025 11:15Нормально там басу, то порівняно з 600, а не взагалі.Pathfinder: ↑ 15.07.2025 10:59Стосовно 660 і 600/650 кажуть що в останніх басу більше
Тоді вибір між 650 і 660в2.
Шури на прозапас якщо шось піде не так.
-
DEVES
Member
Pathfinder
Тогда уже в сторону HD490 Pro смотреть нужно. Несмотря на меньшую цифру это шаг вперед относительно 660s2.
У сенхов вообще не редко встречается странное сочетание названия модели и её позиционирования.
Тогда уже в сторону HD490 Pro смотреть нужно. Несмотря на меньшую цифру это шаг вперед относительно 660s2.
У сенхов вообще не редко встречается странное сочетание названия модели и её позиционирования.
-
Ostin
Member
Хлопці з осцилографами щось наміряли по нимDEVES: ↑ 15.07.2025 12:20HD490 Pro
https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.53935/Overall, I can't recommend the HD 490 Pro without equalization.
Чесно кажучи, я б спершу їх вже спробував почути після такого рев'ю)
Ну і про комфорт в останньому повідомленні там є)
Тому все як завжди: міряти, слухати, порівнюватиafter 20 min. or so im getting some pain aroud my ears (at the bottom side of my ears, where pads are touching my skin)
Звісно, це можуть бути чудові навушники, які чомусь не підійшли комусь
-
Pathfinder
Member
Це я вже зрозумів. Але 490 за бюджет виходять. А сидіти ловити їх місяцями нема бажання.DEVES: ↑ 15.07.2025 12:20 Pathfinder
Різниця у звучанні між 660в2 і 650 приблизно зрозуміла.
Цікаво як сцена буде впливати на позиціювання в іграх ? Краще ширша сцена чи вужча як на 650 ?