де ти побачив 9800 ?Ektalion: ↑ 04.07.2025 15:18куплю твій 9800
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD розкрила потенціал Radeon RX 9070 XT у свіжих драйверах. Вона тепер швидша за GeForce RTX 5070 Ti
-
Patruletz
Member
-
Ektalion
Member
Опечатка. Хоча між ними різниця...Patruletz: ↑ 04.07.2025 15:21 де ти побачив 9800 ?
-
Patruletz
Member
не бачу сенсу купувати щось старше чи новіше, тому не продамEktalion: ↑ 04.07.2025 15:23Опечатка. Хоча між ними різниця...
-
Voozy
Member
Что ж вы раньше так зелёным не давали просраться? Может быть сейчас сидел бы на АМД сам. Ну или так же на 5070ти, только не 16гб, а 24 
-
Yalg
Member
Лохотрон жуткий, хорошо, у амд результат вырос на новых дровах, а почему у 5070 упал?
5070ти челопук, было 142-184 стало 129-172.
Сейчас зеленые подшаманят свои дрова и всё вернётся на свои места, 5070ти станет быстрее.
Сейчас зеленые подшаманят свои дрова и всё вернётся на свои места, 5070ти станет быстрее.
-
Earanak
Member
Но ведь у Радевона 159-214. Нвидии придется и вернуть + нарастить еще ))Yalg: ↑ 04.07.2025 21:33 Лохотрон жуткий, хорошо, у амд результат вырос на новых дровах, а почему у 5070 упал?
А к этому наращиванию что-то располагает ? Или всего лишь надежды ?
-
MqM
Member
А коли розвиток науки був фінансово вигідним?Vlaad13: ↑ 04.07.2025 10:14Проблема полете на Марс в том что это финансово невыгодно и особо ничего не даст. Точно так же как и в полёте на луну. Маск говорил что полетит на луну к 2027 но это все сказки учитывая то что последние 18 запусков его ракеты провалились.MqM: ↑ 03.07.2025 15:56
Пишатися споживацтвом таке вже покоління 21 століття.
Напевно перші розробники пк, якби знали, що основне призначення майбутніх пк це ігри офігіли би. Вони там супутники на Місяць запускали, але то виявляється все фігня порівняно з високим фпсом в іграх)
Я так розумію з такими пріоритетами у суспільстві Марс нам не світить)
Експедиції по відкриттю нових земель взагалі раніше буди ризиковані, плавати місяцями на кораблі, помирати від хворіб, розбивати кораблі в штормах.
Не можливо далі космос не освоївши планети Сонячної системи. Не можна ж одразу полетіти в іншу зоряну систему, коли навіть досвіду у власній біля нуля
-
Vlaad13
Member
це все правда - але хто на це дасть гроші?MqM: ↑ 05.07.2025 10:33А коли розвиток науки був фінансово вигідним?Vlaad13: ↑ 04.07.2025 10:14
Проблема полете на Марс в том что это финансово невыгодно и особо ничего не даст. Точно так же как и в полёте на луну. Маск говорил что полетит на луну к 2027 но это все сказки учитывая то что последние 18 запусков его ракеты провалились.
Експедиції по відкриттю нових земель взагалі раніше буди ризиковані, плавати місяцями на кораблі, помирати від хворіб, розбивати кораблі в штормах.
Не можливо далі космос не освоївши планети Сонячної системи. Не можна ж одразу полетіти в іншу зоряну систему, коли навіть досвіду у власній біля нуля
-
MqM
Member
Уряди держав, які закацвлені в статегічному розвитку. Хто перший освоїть космос буде наддержавою і диктуватиме світоустрійVlaad13: ↑ 05.07.2025 16:28це все правда - але хто на це дасть гроші?MqM: ↑ 05.07.2025 10:33
А коли розвиток науки був фінансово вигідним?
-
shad_1985
Member
гарно працює, не надо ляля)))) але з нюансом - потрібен лінукс. Ато що ви сюди кацапопомойку тягнете то дійсно жах((((byaka: ↑ 05.07.2025 16:47indiana jones and the great circle
Последний раз редактировалось shad_1985 05.07.2025 16:52, всего редактировалось 1 раз.
-
byaka
Member
дякую що не макосshad_1985: ↑ 05.07.2025 16:51гарно працює, не надо ляля)))) але з нюансом - потрібен лінукс.byaka: ↑ 05.07.2025 16:47indiana jones and the great circle
Отправлено спустя 10 минут 56 секунд:
Вам не подобається російська мова чи громадянство данного автора контента?Тому що я громадянство всiх російськомовних зазвичай не переверяю як i їх політичну позицію .shad_1985: ↑ 05.07.2025 16:51 Ато що ви сюди кацапопомойку тягнете то дійсно жах((((
-
Vlaad13
Member
Тільки можна обсіратися в економічному плані і тебе з'їдять сусідні держави конкуренти. Також потрібно підтримувати велику народжуваність - бо по іншому до космосу немає сенсу когось відправляти якщо країна не заселена, а знову ж таки на гарне соціальне забезпечення потрібні кошти. Коротше тупикова ситуація і тому скоріше за все у космос в найближчі 100 років ніхто не полетить. Більшість країн не можуть зрозуміти як підняти народжуваність та заселити хоча свої території. Та що я кажу підняти - вони навіть просто тримати рівень не можуть - повсюди іде депопуляція. А ви в космос хочете. Тут землю незрозуміло як заселити - а ви про космосMqM: ↑ 05.07.2025 16:43Уряди держав, які закацвлені в статегічному розвитку. Хто перший освоїть космос буде наддержавою і диктуватиме світоустрій![]()
-
MqM
Member
Все йде до роботизації, навряд потрібно буде так багато людей на Землі.Vlaad13: ↑ 05.07.2025 17:32Тільки можна обсіратися в економічному плані і тебе з'їдять сусідні держави конкуренти. Також потрібно підтримувати велику народжуваність - бо по іншому до космосу немає сенсу когось відправляти якщо країна не заселена, а знову ж таки на гарне соціальне забезпечення потрібні кошти. Коротше тупикова ситуація і тому скоріше за все у космос в найближчі 100 років ніхто не полетить. Більшість країн не можуть зрозуміти як підняти народжуваність та заселити хоча свої території. Та що я кажу підняти - вони навіть просто тримати рівень не можуть - повсюди іде депопуляція. А ви в космос хочете. Тут землю незрозуміло як заселити - а ви про космосMqM: ↑ 05.07.2025 16:43
Уряди держав, які закацвлені в статегічному розвитку. Хто перший освоїть космос буде наддержавою і диктуватиме світоустрій![]()
![]()
Як ви уявляєте 1 мільярдів+ населення в 22 році на Землі занятих суто земними справами?) я думаю, люди ще добровільно потягнуться в Космос за великими грошима навіть не зважаючи на усі ризики, як це було при великих географічних відкриттях
-
0kie
Member
Народ в интернете массово пишет об очередном эпик фейле "бородатых гуру" с их как всегда лажевыми тестами. Никогда такого не было и вот опять.
А я говорил, что надо жить своим умом... Помните? Мне ещё "минусов" накидали, как будто я так боюсь этих ваших "дизлайков". Всё со временем выяснится и станет на свои места, а вы, "дизлайкеры", так и останетесь со своими заблуждениями.
Тут же что главное - не слушать и не смотреть кацапов, да? Ну ок - смотрите забугорных "гуру", которые не обманывают......
Вот только забугорные тоже волну подняли и освистали HU. 
А я говорил, что надо жить своим умом... Помните? Мне ещё "минусов" накидали, как будто я так боюсь этих ваших "дизлайков". Всё со временем выяснится и станет на свои места, а вы, "дизлайкеры", так и останетесь со своими заблуждениями.
-
byaka
Member
Про те що 8гб не вистачає вони наклепали 100500 вiдео,а про те що на rx9070-9070XT сталкер та фортнайт лагає мовчать як риби!0kie: ↑ 06.07.2025 09:54 Народ в интернете массово пишет об очередном эпик фейле "бородатых гуру" с их как всегда лажевыми тестами. Никогда такого не было и вот опять.![]()
А я говорил, что надо жить своим умом... Помните? Мне ещё "минусов" накидали, как будто я так боюсь этих ваших "дизлайков". Всё со временем выяснится и станет на свои места, а вы, "дизлайкеры", так и останетесь со своими заблуждениями.Тут же что главное - не слушать и не смотреть кацапов, да? Ну ок - смотрите забугорных "гуру", которые не обманывают......
Вот только забугорные тоже волну подняли и освистали HU.
![]()
-
0kie
Member
UE5 почти везде лагает. Проблема в шейдерах. Насколько мне известно. Нужно быть хорошим специалистом по UE5, чтобы оптимизировать игры для уменьшения лагов.byaka: ↑ 06.07.2025 12:11сталкер та фортнайт лагає
- спойлер
-
byaka
Member
У цього автора є вiдео з rtx5070 та rtx5060ti там таких лагiв нема0kie: ↑ 06.07.2025 12:28UE5 почти везде лагает. Проблема в шейдерах. Насколько мне известно. Нужно быть хорошим специалистом по UE5, чтобы оптимизировать игры для уменьшения лагов.byaka: ↑ 06.07.2025 12:11сталкер та фортнайт лагає
- спойлер
-
0kie
Member
byaka
У меня в нескольких играх на UE5 и RX 6800 XT тоже нет лагов. Но есть лаг в кривом Пабге на карте Санок. Там UE4. Выводы?
У меня в нескольких играх на UE5 и RX 6800 XT тоже нет лагов. Но есть лаг в кривом Пабге на карте Санок. Там UE4. Выводы?
-
byaka
Member
Я дуже сумнiваюсь що фортнайт настiльки кривий як пабг0kie: ↑ 06.07.2025 12:38 byaka
У меня в нескольких играх на UE5 и RX 6800 XT тоже нет лагов. Но есть лаг в кривом Пабге на карте Санок. Там UE4. Выводы?![]()