Вибір роутера

Локальные сети и Интернет
Ответить
Автор
Member

vdemeshko
При тому що тплінк самі вийшли з ринку сусідньої країни, а Cudy тепер там шикують з котячою мордою у сметані :lol:

Цікаво, це наш персонаж вирішив вийти за рамки особистого і ставить мінуси?
AFU_power
Member

Gold_Star: 28.06.2025 00:14 vdemeshko
При тому що тплінк самі вийшли з ринку сусідньої країни, а Cudy тепер там шикують з котячою мордою у сметані :lol:

Цікаво, це наш персонаж вирішив вийти за рамки особистого і ставить мінуси?
скоро для них ринок побільше звільниться, якщо США будуть далі банити китайські компанії як ТП-лінк
Royter
Member

Стоит брать asus rt-ax58u потому что linksys mx4300 нету dualwan
strang
Member

Royter: 28.06.2025 12:42 linksys mx4300 нету dualwan
на mx4300 есть openwrt c https://openwrt.org/docs/guide-user/net ... iwan/mwan3
vdemeshko
Member

Royter: 28.06.2025 12:42 Стоит брать asus rt-ax58u потому что linksys mx4300 нету dualwan
На Open WRT есть все что хочешь :)
Smok
Member

Royter: 28.06.2025 12:42 Стоит брать asus rt-ax58u потому что linksys mx4300 нету dualwan
в мене на openwrt triple wan,
підходить будь-який роутер, головне openwrt поставити
AFU_power
Member

vdemeshko: 27.06.2025 00:19
crumd: 26.06.2025 22:20
Единственный кейс среди сотни моделей роутеров линеек AC/AX/BE. Который закрыт больше 3-х лет назад.
Сколько за это время выстроено ботнетов на дырявых Микротиках и роутерах с опенврт?
в смысле закрыт.. на май 2025 года дыра - 3 года уже если почитать историю про нее :lol:

Отправлено спустя 2 минуты 6 секунд:
AFU_power: 26.06.2025 18:46

Я теж там сьогодні замовив, буду пробувати опенврт накатувати
:beer:
Забрав сьогодні свого, трохи з опенврт не вийшло сразу, отригував зібраний образ з гітхаба, я вже думав доведеться на стоку сидіти, проапгрейдив його, розчарувався що немає підтримки nfs, вирішив допердолити і спробувати зібрати свіжий підписаний інсталятор рекавері та squashfs, все проканало.
vdemeshko
Member

AFU_power
Там главное через промежуточный образ , который UBI разметку делает из ссылки на странице роутера на OpenWRT. А потом можно любой sysupgrade image
Crong
Member

crumd: 27.06.2025 17:59У миллионов роутеров ТП-Линк аптайм исчисляется годами.
Є хоч якесь підтвердження цих слів? Мій Asus RT-N56U_B1 на прошивці від Padavan'а, має аптайм 349 днів.

Изображение
AFU_power
Member

vdemeshko: 28.06.2025 22:50 AFU_power
Там главное через промежуточный образ , который UBI разметку делает из ссылки на странице роутера на OpenWRT. А потом можно любой sysupgrade image
В тому то і справа, що проміжний не ставав, поки я не оновив роутер та не зібрав на свому компі проміжний та апгрейд свіжих версій з сорців
vdemeshko
Member

AFU_power
Интересно - там вроде есть собранные подписанные и не подписанные, и в зависимости от заводской версии прошивки, или один стает или другой. У меня вроде подписанный подошел. Но в любом случае я так понимаю что получилось в итоге.
AFU_power
Member

vdemeshko: 29.06.2025 01:05 AFU_power
Интересно - там вроде есть собранные подписанные и не подписанные, и в зависимости от заводской версии прошивки, или один стает или другой. У меня вроде подписанный подошел. Но в любом случае я так понимаю что получилось в итоге.
там зібраних підписаних немає, вони збираються самостійно
crumd
Member

Crong: Мій Asus RT-N56U_B1 на прошивці від Padavan'а, має аптайм 349 днів.
Обсуждать в 2025 г. время аптайма роутера - это моветон.
В 2025 г. даже самый дешёвый китайский роутер из подворотни olx должен иметь аптайм исчисляемый годами - от первого включения до просадки напряжения из-за высохшего электролита в блоке питания через несколько лет.
Crong
Member

crumd: 29.06.2025 09:45
Crong: Мій Asus RT-N56U_B1 на прошивці від Padavan'а, має аптайм 349 днів.
Обсуждать в 2025 г. время аптайма роутера - это моветон.
З яких пір? Аптайм — це один із ключових показників надійності і стабільності системи.
Gold_Star
Member

crumd: 29.06.2025 09:45Обсуждать в 2025 г. время аптайма роутера - это моветон.
У шиза тільки почався 2025-й :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Crong: 29.06.2025 10:10Аптайм — це один із ключових показників надійності і стабільності системи.
Це не про ТП-Лінки, де по-замовчуванню стоїть примусовий перезапуск раз на добу

о, не знав що у мене тепер є персональні хейтери з тепелінку :gigi:
Smok
Member

crumd: 29.06.2025 09:45 Обсуждать в 2025 г. время аптайма роутера - это моветон.
ну тут я вже не зміг не посміхнутись :D
crumd
Member

Crong: Аптайм — це один із ключових показників надійності і стабільності системи.
Потому что если в 2025 г. аптайм роутера не исчисляется годами - то это уже не роутер.
Gold_Star: Це не про ТП-Лінки, де по-замовчуванню стоїть примусовий перезапуск раз на добу
Во всех моделях роутеров ТП-Линк эта настройка выключена по умолчанию (factory settings) за ненадобностью.
Bruno Banani
Member

Gold_Star: 29.06.2025 10:18
crumd: 29.06.2025 09:45Обсуждать в 2025 г. время аптайма роутера - это моветон.
У шиза тільки почався 2025-й :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Crong: 29.06.2025 10:10Аптайм — це один із ключових показників надійності і стабільності системи.
Це не про ТП-Лінки, де по-замовчуванню стоїть примусовий перезапуск раз на добу
Таки шизофреник
Gold_Star
Member

crumd: 29.06.2025 11:53Потому что если в 2025 г. аптайм роутера не исчисляется годами - то это уже не роутер.
Дуже жирний натяк про відсутність оновлень для ТП-Лінків
crumd: 29.06.2025 11:53Во всех моделях роутеров ТП-Линк эта настройка выключена по умолчанию (factory settings) за ненадобностью.
Брехня. Стоїть, навіть провайдери які "в подарунок" дарують роутер ТП-Лінк радять не відключати цю функцію, щоб не було напливу розлючених клієнтів з однією причиною "висне інтернет"

Чекаю на 2 мінуси від біби і боби ;)
Bruno Banani
Member

Gold_Star
Для роутера ТП линк перезагрузка должна быть раз в час.
Ответить