Выбор акустики

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

До речі, одним із самих гениальных басових рифів у історії сучасної музики вважаю Billie Jean Майкла Джексона, Джон Пол Джон називав такий тип рифів "топаючий бас". Сабіку там є розваги
Топ-топ

Hotspur
Member

Евгений King: 15.06.2025 06:09S3000MKII перекриють цей сетап повністю
:lol:
Radio Bay
Member

Entar: 14.06.2025 13:35по вібрації стола відчувається
Обіцяв поміркувати, що робити з вібраціями стола, наприклад
Filabatya
Member

Як убогий варіант войлокові наклейки для меблів 4шт на кожну колонку знизу наклеїти. А далі пішли шипи дерево граніт каучук тільки це вже не про едікі історія а про сонуси що вище :gigi:
Radio Bay
Member

Filabatya: 15.06.2025 15:16Як убогий варіант войлокові наклейки для меблів 4шт на кожну колонку знизу наклеїти. А далі пішли шипи дерево граніт каучук тільки уе вже не про едікі історія а про сонуси що вище
Тут важлива площа, що б розкидати вібрацию по поверхні. Я б ще нахилив від себе
Вийшло, так що піщалка дивится у мочку виха, так і відлунь від поверхні стола менше
Изображение
У Дженелів там ще свої приколи з Isopod недарма, там нахил передбачений конструкцією, як і вібророзв'язка. Ще підклав, щоб нахилити
Звісно можна прямокутники вирізати з товстого войлоку, але войлок ще той пилюказбирач
tablestikus
Member

Radio Bay: 15.06.2025 15:12
Entar: 14.06.2025 13:35по вібрації стола відчувається
Обіцяв поміркувати, що робити з вібраціями стола, наприклад
Я кардинально вирішив цю проблему - переніс колонки на стійки)
Radio Bay
Member

tablestikus: 15.06.2025 21:19Я кардинально вирішив цю проблему - переніс колонки на стійки)
Це найбільш правильне рішення, але не для столу. Ще й засипати їх чим-нібудь важким, классика - свинцева дріб, якщо конструкція дозволяє
Radio Bay
Member

VolandInferno: 14.06.2025 17:10Скоро будуть в мене, надам відгук
Запис на мобілу, я не шуткую, можеш в приват :)
VolandInferno
Member

Radio Bay: 16.06.2025 14:52Запис на мобілу, я не шуткую, можеш в приват
тю, чого мені стіснятись

https://www.youtube.com/channel/UCQw2Yf ... jZfcMljJMQ

Ось мої старі відео ще з тих пір. І ні, я не був менеджером, я був власником:)
Radio Bay
Member

PMC twenty.26 & Parasound Halo - та тут і ц мобіли все зрозуміло :D
Radio Bay
Member

Коли зустрілися два кабани буває таке )
VolandInferno
Member

Я вас трошки обманув. Планував Sonus Faber Duetto, а вийшли Dynaudio Focus 10 :)
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
Грають гарно:)

...правда трохи дорогувато, ну нічо.
tablestikus
Member

VolandInferno
Полки прикольні
heidfeld
Member

VolandInferno: 24.06.2025 16:43 Я вас трошки обманув. Планував Sonus Faber Duetto, а вийшли Dynaudio Focus 10 :)
за такие бабки могли б помонументальнее сделать. чета веса в 7.5 кг маловато, тем более для активных колонок с 2 усилителями. Чет развод какой-то.
VolandInferno
Member

heidfeld: 24.06.2025 20:21
VolandInferno: 24.06.2025 16:43 Я вас трошки обманув. Планував Sonus Faber Duetto, а вийшли Dynaudio Focus 10 :)
за такие бабки могли б помонументальнее сделать. чета веса в 7.5 кг маловато, тем более для активных колонок с 2 усилителями. Чет развод какой-то.
1. Я хочу активну акустику. Я вже давно переріс пасивне барахло. Граюча пасивна акустика живе в зовсім інших бюджетах.
2. Я не хочу "помонументальнее" з гробами підсилювачами і тп ящиками, які займають місце. До цього в мене були KEF LS50 Wireless II.
По суті ці Діни - це ультимативне рішення в рамках цього бюджерту з таким формфактором і ТАКИМ звуком.
Чет развод какой-то.
Dynaudio - це развод. Так і запишемо :laugh:
За свої кошти можете що завгодно будувати)
heidfeld
Member

VolandInferno: 24.06.2025 20:42 1. Я хочу активну акустику. Я вже давно переріс пасивне барахло.
я думал все наоборот. Паcсивная рулит, а не активная с усилителями класса D :gigi:
MSiAventador
Member

спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
Грають гарно:)

Це просто чудовий вибір! :shuffle:
Цератор на в.ч.
Підсилювач класу Д Паскаль, який при правильному налаштуванні DSP може підтягнути Паскаль до Пуріфая.
Рум корекція Дірак Лайв.
Єдиний маленький-маленький мінус .... ціна 235 000,00 грн :gigi:
Последний раз редактировалось MSiAventador 24.06.2025 20:58, всего редактировалось 1 раз.
heidfeld
Member

VolandInferno: 24.06.2025 20:42 Dynaudio - це развод. Так і запишемо :laugh:
при чем здесь Dynaudio. мне просто кажется что вес колонок маловат. за такие бабки могли и больше сделать, стенки потолще, чтоб не резонировали и без корпусных призвуков звук был. вот и все.
VolandInferno
Member

heidfeld: 24.06.2025 20:58без корпусных призвуков звук был
А з чого ви взяли, що 7.5 кг - це мало?) І що там тонкі стінки?) І що там є призвуки? Це ЗЯ. Скільки має важити подібного роду/формфактуору акустика? Подивіться на інші, всі вони +/- 6-9 кг.
MSiAventador: 24.06.2025 20:57Це просто чудовий вибір!
Цератор на в.ч.
Підсилювач класу Д Паскаль, який при правильному налаштуванні DSP може підтянути Паскаль до Пуріфая.
Рум корекція Дірак Лайв.
Дякую! Так, почитав за Паскалі, це далеко не рядовий підсилювач в Д класі. Спочатку трохи відлякувало. Але погугліл і почитав розумних людей і заспокоївся:) Але для мене саме головне - це ЗЯ. Як же в них бас "стріляє". Ето кайф, як казав один класик :D
heidfeld: 24.06.2025 20:56а не активная с усилителями класса D
Там далеко не звичайний D Клас.
Radio Bay
Member

VolandInferno
:super:
VolandInferno: 24.06.2025 20:42Граюча пасивна акустика живе в зовсім інших бюджетах.
Так, починаються усі, комутація і т.д. Ліпше all-in-one. Тим більш, що розфарбовую, задає характер джерело. Коли колонки ці можуть зіграти, звісно. Впевнений, Діни можуть.

Що за джерело?
VolandInferno: 24.06.2025 21:02Там далеко не звичайний D Клас
Ага, дуже різні, D клас треба вміти готувати
Genelec 8341A SAM™ Studio Monitor: 250 W Bass (Class D) + 150 W Midrange (Class D) + 150 W Treble (Class D)
VolandInferno: 24.06.2025 21:02Як же в них бас "стріляє
Ото воно :D
Ответить