Пропоную обговорити NetEase анонсувала масштабний сюжетний екшен Blood Message
Чесно кажучи запарили вже всі ці "масштабні" екшени. Хочеться щось дійсно цікавого, але не занадто складного.
Новости
Последние статьи и обзоры
NetEase анонсувала масштабний сюжетний екшен Blood Message
-
Сidonix
Member
-
Sanya94
Member
Виглядає круто, але як воно на релізі буде виглядати і гратися поки під питанням
-
Afit
Member
Як же все виглядає не звично. Просто занадто багато фантастики
Скажіть, де ви ще бачили не складну гру на мечах, без магії, драконів і іншої фентезійної лабуби? Ой... лабуди
Ну крім напевно Цусіми. Щось мені підказує, що на неї явно чекає успіх, якщо вони зроблять як задекларовано в трейлері
-
maxafon
Member
KCD2, M&B і купу всяких ігор про середьовіччяAfit: ↑ 22.06.2025 17:18 Як же все виглядає не звично. Просто занадто багато фантастикиСкажіть, де ви ще бачили не складну гру на мечах, без магії, драконів і іншої фентезійної лабуби? Ой... лабуди
Ну крім напевно Цусіми. Щось мені підказує, що на неї явно чекає успіх, якщо вони зроблять як задекларовано в трейлері
-
Afit
Member
Я б не назвав KCD2 простою, аркадною грою. А мова саме про це.maxafon: ↑ 22.06.2025 23:09KCD2, M&B і купу всяких ігор про середьовіччяAfit: ↑ 22.06.2025 17:18 Як же все виглядає не звично. Просто занадто багато фантастикиСкажіть, де ви ще бачили не складну гру на мечах, без магії, драконів і іншої фентезійної лабуби? Ой... лабуди