Gold_Star
щоб не цитувати всі відповіді - напишу узагальнено.
Граю не на приставці а на міні пк RTX 4080s. G-Sync не хочу відрубати, бо тірінг ріже очі більше ніж блур )) Ну і він в мене в повну працює 4L10 але не через YUV а через RGB. ALL теж активний.
Уплавнялки не юзаю категорично - вони додають артефактів. Дивлюсь виключно 24 в 24, 30 в 30. Приставка має AFR, тож проблем немає. Поо спорт так написав, бо бачив своїми очима. Не дивлюсь, тому не суттєво.
Про бендінг - він є деяких фільмах в 2-3х з моєї колекції. Це не набуте, але певний поріг тонкий є.
А екраник з алі не для того купив, а просто погратись.м
Gold_Star: ↑
17.06.2025 20:06Вирубити до біса фрісінк. Якщо у вас хбокс, там навіть попередження є що фрісінк може впливати на якість відео
Це не пк, це фільми з Zidoo. Там ніяких сінків. Це особливість відображення. Таке на чому завгодно можна побачити і навіть із вшитого плеєра. Це не проблема джерела.
Відправлено через 59 секунд:
Gold_Star: ↑
17.06.2025 20:11Головне що претензія була ніби до "особливостей кольорів оледу", а замість них були перечислені дженерік помилки при налаштуванні лиж, про які сотні раз говорив той же Вінсент з HDTV Test
Помиляєшся, якраз все еталонно налаштовано, дещо навіть із інженерного меню(клятий TPC). Але завжди чимось варто жертвувати ))