Можливо новий "народний проц прискаче" для середньо бюджетних рішень. Але це не точно.
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD приписують підготовку процесорів Ryzen 9000F із деактивованим iGPU
-
To4kaU
Member
Пропоную обговорити AMD приписують підготовку процесорів Ryzen 9000F із деактивованим iGPU
Можливо новий "народний проц прискаче" для середньо бюджетних рішень. Але це не точно.
-
diversion_play
Junior
А уже прискакав новий народний.
На алі 7700 райзен по 6500грн і ще можна купон на скидку в пару соток юзнути.
Колись стільки 7500ф коштував
-
aaleksandrenko
Member
Треба 9800X3D F 
-
VolandInferno
Member
Я об чесно, була б можлвість, присунув би Лізі суто з солідарності. Бабуля Могьот.
А стосовно ВК, вона ж сказала, що їх остання днорхітектура udna - це остання ітерація. Вони будуть робити APU суто під консолі.
Домінування Хуага йде і навіть самі всраті червонопопі герванти мусять перейти на світлу сторону через рік максимум.
Hail Huang. Hail nVidia.
А стосовно ВК, вона ж сказала, що їх остання днорхітектура udna - це остання ітерація. Вони будуть робити APU суто під консолі.
Домінування Хуага йде і навіть самі всраті червонопопі герванти мусять перейти на світлу сторону через рік максимум.
Hail Huang. Hail nVidia.
-
Li
Member
Или 9800FX3D
-
KimRomik
Member
а коштувати будуть стільки, що простіше обзавестись аналогом + затичка
-
antonshe
Member
diversion_play
Р7 7700 на Алі і за меншу суму ніж 6 тис. можна було взяти під час розпродажу. Згоден що це найкращій відносно бюджетний варіант для входу на ам5.
Р7 7700 на Алі і за меншу суму ніж 6 тис. можна було взяти під час розпродажу. Згоден що це найкращій відносно бюджетний варіант для входу на ам5.
-
Skiff93
Member
32mb L3 і монокристал. Цікаво. Хороший розгон пам'яті + нормальний об'єм кешу.
Тільки що там по лініях pci-e...
Тільки що там по лініях pci-e...
-
SKYJAKER
Member
Дуже подобається 9700Х але ціна його ще дорогувата , якщо буде на Р7 9700Ф як показано на 80$ меньше то це буде чудово, просто мати якусь затичку до 50$ і все.
-
To4kaU
Member
Не скажу, що 6500, то народна ціна.diversion_play: ↑ 15.06.2025 12:19 А уже прискакав новий народний.
~5 ✓
-
Afit
Member
Я взяв з вбудованою графікою спеціально, бо це ж так круто, коли можна використовувати комп, якщо відяха продалась, а нова ще не приїхала, або на ремонті. Ввімкнув вбудовану і комп далі працює повноцінно, без ігор. Це велика перевага як на мене. А так я її в біосі вимкнув і по суті в мене той же F процесор
А щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
-
yurius_r
Member
Skiff93
Це як 7500f - не монокристал, але без igpu на 2CU. Поки що повний кеш в АПУ не влазить
Це як 7500f - не монокристал, але без igpu на 2CU. Поки що повний кеш в АПУ не влазить
-
aaleksandrenko
Member
7500ф коштував мешше 4к.diversion_play: ↑ 15.06.2025 12:19 А уже прискакав новий народний.
Поступово 9700 стане таким же народним з ціною до 200 дол.
Впринципі 9700ф дуже скоро буде менше 200, якщо 9700х коштує 230-250.
-
Shader1
Member
отправить проц по rma в европу, нет?Afit: ↑ 15.06.2025 13:29 Я взяв з вбудованою графікою спеціально, бо це ж так круто, коли можна використовувати комп, якщо відяха продалась, а нова ще не приїхала, або на ремонті. Ввімкнув вбудовану і комп далі працює повноцінно, без ігор. Це велика перевага як на мене. А так я її в біосі вимкнув і по суті в мене той же F процесорА щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
-
Skiff93
Member
Аа, ну тоді значить з термопастою під кртшкою і таким собі КП - не сильно цікавоyurius_r: ↑ 15.06.2025 13:34 Skiff93
-
Dremjke
Member
І нащо цей геморой?Shader1: ↑ 15.06.2025 14:30отправить проц по rma в европу, нет?
-
Shader1
Member
так это ж не говорит что 100 процентов алика это все на рма, как подстраховка, да и у нас сдавая по гарантии за день не решатDremjke: ↑ 15.06.2025 15:44І нащо цей геморой?Shader1: ↑ 15.06.2025 14:30отправить проц по rma в европу, нет?
-
Tiufin
Member
На 40% дорожче лише за гарантію? Ну таке собі. Із такою логікою там би кожен 3 проц був шлаком. Хоча вашу агресію у бік тих, хто тут виступає за проц з аліка за 6500 можна зрозуміти- бо людині завжди треба себе переконати, що вона зробила вірний вибір.Afit: ↑ 15.06.2025 13:29 Я взяв з вбудованою графікою спеціально, бо це ж так круто, коли можна використовувати комп, якщо відяха продалась, а нова ще не приїхала, або на ремонті. Ввімкнув вбудовану і комп далі працює повноцінно, без ігор. Це велика перевага як на мене. А так я її в біосі вимкнув і по суті в мене той же F процесорА щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю
-
waryag
Member
Не те, що не влазить - АМД вважає його недоцільним. А в топових моночипах вже ставлять 16+8МБ Л3.yurius_r: ↑ 15.06.2025 13:34 Це як 7500f - не монокристал, але без igpu на 2CU. Поки що повний кеш в АПУ не влазить
Та й в абсолютній більшості випадків продуктивності процесорних ядер вистачає, а ботлнеками стають пам'ять, інтерфейси і відео.
-
waryag
Member
Все так, але у переважній більшості випадків процесори цілком надійні. Та магазини з сервісами не завжди сумлінні у виконанні гарантійних забов'язань.Afit: ↑ 15.06.2025 13:29А щодо Алі, які тут багато хто рекламує - Давайте давайте... Замовляйте... Вся економія до цього піде по бороді, як тільки наткнетесь на гарантійний випадок. Як от наприклад автор каналу ПК Plus. Прийшов той же R7 7700 мертвий. На старті ще є шанс повернути кошти. Але якщо він через рік-два відригне? А таке у товариша з 5600Х було вже. При тому система в стоці під нормальним охолодженням і материнкою. Особисто я у нас нарозетці взяв за 9100грн. R7 7700. Теж ціна не погана вважаю