Сусіди мають знати хто в домі рулить, якщо колонка не рухає листок, а краще картон - то це фуфел
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор акустики
-
Filabatya
Member
та лохи вони полюбому, за ці бабки треба брати Cerwin Vega!!! максимально до стелі або масив в лабухів з сабом саморобним від авто.
Сусіди мають знати хто в домі рулить, якщо колонка не рухає листок, а краще картон - то це фуфел
-
Entar
Member
Приїхали мої 1700bts, підключив, через smsl m3, грають гарно (не влаштовував тестів але порівняно з bf-11 здається більш деталізовано і басу більше - по вібрації стола відчувається).
Буду ще тестувати з іншими джерелами, одне питання. А чи можна (і як) зробити праву колонку (активну) лівою і навпаки. А то в мене системний блок і розетка зліва, дуже незручно
Буду ще тестувати з іншими джерелами, одне питання. А чи можна (і як) зробити праву колонку (активну) лівою і навпаки. А то в мене системний блок і розетка зліва, дуже незручно
-
Radio Bay
Member
Без проблем, хоч середньою )Entar: ↑ 14.06.2025 13:35А чи можна (і як) зробити праву колонку (активну) лівою і навпаки
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
ДСП столешниця 1 шар?Entar: ↑ 14.06.2025 13:35по вібрації стола відчувається).
-
Entar
Member
Через вінду?Radio Bay: ↑ 14.06.2025 13:46 Без проблем, хоч середньою )
ДСП типу кроноспан чи щось таке 16ммRadio Bay: ↑ 14.06.2025 13:46 ДСП столешниця 1 шар?
-
Ostin
Member
А просто червоненький RCA втикнути в білий не підійде?Entar: ↑ 14.06.2025 14:52Через вінду?
-
VolandInferno
Member
Вирішив трохи оновитись. Погрався з KEF LS50 Wireless II, замовив собі Sonus Faber Duetto. Їм тільки за дизайн можна пробачити все) Sonus Faber це Sonus Faber) Єдине, що трохи напрягає, що в них немає можливості дротового зв'язку між колонками, суто безпровід. Але, що радує, вони не використовують всрату WiSA для комутації між акустикою, а якась своя "пропраєтарна" технологія, яка працює на частоті 7.2ггц.
- спойлер

-
Radio Bay
Member
Виглядають дуже круто, рот повен слюней, люблю красиві стильні цацки від аудіо, але Кефи активні, а ці пасивні, тут я не зрозумів.VolandInferno: ↑ 14.06.2025 15:24Погрався з KEF LS50 Wireless II, замовив собі Sonus Faber Duetto. Їм тільки за дизайн можна пробачити все)
Перше, що прийшло на думку при фото - трифонік
Лайно для звуку, поміркую, столешниця не повинна "грати". Поки нехай такEntar: ↑ 14.06.2025 14:52ДСП типу кроноспан чи щось таке 16мм
-
Filabatya
Member
Вони активні інакше для чого їм зєднання між собою а не з підсилювачем. Слухав колись кремону вигляд звично як Яхта якась 
-
VolandInferno
Member
То вам так здалось, ось їх опис https://www.sonusfaber.com/en/products/duettoRadio Bay: ↑ 14.06.2025 15:56але Кефи активні, а ці пасивні, тут я не зрозумів.
Вони активні безпровідні:) Я тільки активну акустику дивлюсь:)
Тут дивлячись що вам(не особисто вам, а вціломуRadio Bay: ↑ 14.06.2025 15:56Перше, що прийшло на думку при фото - трифонік
-
Radio Bay
Member
Що пошук видав, потім мануал попалю, там буде цікавоVolandInferno: ↑ 14.06.2025 16:04То вам так здалось, ось їх опис https://www.sonusfaber.com/en/products/duetto
Так, мені, чиста суб'ективщина )VolandInferno: ↑ 14.06.2025 16:04Тут дивлячись що вам
-
VolandInferno
Member
Надам таке порівняння. В мене колись були Едіки 2800 і Klipsch The Ninth з їх вуфером(скільки там 8 чи 10 дюймів, не пам'ятаю). Так от у Кефів бас кращий, не суб'єкивно, а об'єктивно. Не беремо в розріз ціну.Radio Bay: ↑ 14.06.2025 16:55Так, мені, чиста суб'ективщина )
Як-то кажуть - розмір - не головне. Звісно, я все розумію про так званий "правильний" бас, треба нормальний лапух, а не ФІ бубніння, але тим не менш, для 14 квадратів - правильно зроблені(оформлені) 5.25 чи 6.5 дюймові головки можуть дати цілком собі бас, з фактурою і тп) Що б контролювати 8-ми дюймовий лапух треба підсилювач з демпінг фактором більше ніж 800 як мінімум. В мене колись була спайка з двох моноблоків Cabridge Audio 840W в монорежимі - о ті так, вони могли заставити видавити бас навіть зі стіни бетонної:)
Відправлено через 1 хвилину 8 секунд:
Скоро будуть в мене, надам відгук) При чому з прямим порівнянням з КЕФ-ами. Вони по суті в одній лізі грають.Radio Bay: ↑ 14.06.2025 16:55Що пошук видав, потім мануал попалю, там буде цікаво
-
Radio Bay
Member
Дурня, у музичному басі головне швидкість. Додати полочникам 15-20 Гц знизу й 8'' вистачитьVolandInferno: ↑ 14.06.2025 17:10Як-то кажуть - головне розмір. Звісно, я все розумію про так званий "правильний" бас, треба нормальний лапух, а не ФІ бубніння, але тим не менш, для 14 квадратів - правильно зроблені(оформлені)
-
VolandInferno
Member
Плюсую, але от мені брату треба було щоб від "Final Countdown" аж в'їбало так, щоб дихання забивало:) Він собі ДК на Кліпшах зібрав і довольний. Тому знову ж таки, кожному - своє. Я навіть більше скажу. У мене був досвід прослуховування 47Labs Lens, ширікі, діаметром 131мм(121?). Вони грали Мастер Оф Паппетс так з однотактніокм без віхідних трансформаторів, що хотілось Хетфілда поцілувати:)Radio Bay: ↑ 14.06.2025 22:09Дурня, у музичному басі головне швидкість. Додати полочникам 15-20 Гц знизу й 8'' вистачить
Я все до того, що головне - кінцева реалізація. Я на приклад, за більш ніж сотню переслуханив ЦАП-ів, до сих пір не чув нічого кращого за Lavry Gold. Я ним володів більше ніж 2 роки. Мікросхема ЦАП яка в ньому юзалась - це всратий 1541А в першому виконанні. Потім були ітерації з мультібітом на їх типу пропраєтарному ЦАП-і. Але я до сих пір краще ЦАП-а не чув. Звісно є всякі dCs і тп, але то цінник інший.
Відправлено через 2 хвилини 47 секунд:
Ну і так ще трошки додам, в сучасній музиці(та і не тільки в сучасній) нічого нижче 40гц в першій аппрксимації немає, небуло і не буде. Ну може 35гц. Якісно відіграні 60Гц - вже вважаються слухачем як "норм бас"Radio Bay: ↑ 14.06.2025 22:09Додати полочникам 15-20 Гц знизу й 8'' вистачить
-
Radio Bay
Member
Не розумію, що там може дихання збивати у цьому попсовому глем-року типу гоц-тоцVolandInferno: ↑ 14.06.2025 23:04але от мені брату треба було щоб від "Final Countdown" аж в'їбало так, щоб дихання забивало
- От де потрібно вміти у бас
-
Для розуміння хто це (Les Claypool, Лез Клейпул, після смерті Кліфа Бёртона не взяли до Металіки бо вирішили, що він занадто гарний для них)
Дуже спеціфічний бас
Чисто поржати з музикальних конструкцій, люблю цей канал
До речі, бочці сабік ніколи не завадить, але чіткий, акцентований, в мене кайфово бумкає. В мене сателіти грають до 85, а нижче перехоплює бас, чіткий зріз
Підтримаю, а панч-бас знаходиться десь у районі 60-70 ГцVolandInferno: ↑ 14.06.2025 23:04Ну і так ще трошки додам, в сучасній музиці(та і не тільки в сучасній) нічого нижче 40гц в першій аппрксимації немає, небуло і не буде. Ну може 35гц. Якісно відіграні 60Гц - вже вважаються слухачем як "норм бас"
Такої ж думки, мікрухі вторинні, а в мене, вау, взагалі у цапі мікрух немає, меджікVolandInferno: ↑ 14.06.2025 23:04Я все до того, що головне - кінцева реалізація.
-
MSiAventador
Member
VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
P.S. Якби я зараз стартував з ноля то теж дивився б в сторну італійців, але сетап по компонентам:
Sonus Faber Lumina II - 58К
FiiO K17 - 45К
AUDIOPHONICS LPA-S400ET Purifi - 70К
Класні Сонус Фабери.
P.S. Якби я зараз стартував з ноля то теж дивився б в сторну італійців, але сетап по компонентам:
FiiO K17 - 45К
-
Евгений King
Member
S3000MKII перекриють цей сетап повністюMSiAventador: ↑ 15.06.2025 05:48 VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
-
MSiAventador
Member
Як Тузік грєлку порвуть.Евгений King: ↑ 15.06.2025 06:09S3000MKII перекриють цей сетап повністюMSiAventador: ↑ 15.06.2025 05:48 VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
AUDIOPHONICS LPA-S400ET Purifi - 70К![]()
-
tablestikus
Member
А потім наздогонять і ще раз перекриютьЕвгений King: ↑ 15.06.2025 06:09S3000MKII перекриють цей сетап повністюMSiAventador: ↑ 15.06.2025 05:48 VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
-
Radio Bay
Member
Як бик вівцюЕвгений King: ↑ 15.06.2025 06:09S3000MKII перекриють цей сетап повністю
-
VolandInferno
Member
Жень, біда в тому що я ними володів. Їх домінації мене вистачило буквально на тиждень. Кричати вміють, пердіти вміють. Грати музику - ні. Я вже їх і раком і боком і з підскоком. Ну не грають вони:) то ж по твоїм рекомендаціям купив)Евгений King: ↑ 15.06.2025 06:09S3000MKII перекриють цей сетап повністюMSiAventador: ↑ 15.06.2025 05:48 VolandInferno
Класні Сонус Фабери.
FiiO K17 - 45К
Відправлено через 24 хвилини 47 секунд:
Я так урозумію, що всякі моралісти, як в інших темах з крикам - «краще б на ЗСУ задонатив» тут не пасуться)