Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming BE6500 стандарту WiFi 7

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Serg IX: 10.06.2025 19:57
Lekrs: 10.06.2025 19:46 Тільки на 6 взяв. Не знаю на віщо, просто щоб поміняти 5ку. Хіба що квест без кабелю буду юзати
В мене був wifi6 (tenda tx2pro) квест неможливо було грати через фрізи. саме тому і змінив його на сяомі 6500. з цим повній порядок
Я на ах3000 прекрасно играю. Скорости шестой версии квесту за глаза.
Hotspur
Member

Ektalion: 09.06.2025 17:36Звісно, самі трушні по 20к грн, від серії РОГ
:lol: :lol: :lol:
Megaclite
Member

Volodya811: 09.06.2025 14:56
Принципово не купую китайські роутери через проблеми безпеки, а також те, що Китай підтримує рф.
Зараз у мене ASUS XT8. Задоволений. Працює стабільно уже декілька років. Брав з антенами всередині корпусу, щоб їх не гриз кіт. Недолік ASUS XT8 - верхня частина корпусу роутера тримається на не дуже якісному клеї. Вона не відпадає, але коли рукою проводиш, то є відчуття, що треба підклеїти.
П.С. Роутер в огляді не розглядаю для себе через антени, які не сховані у корпусі. На жаль, кіт людську мову не розуміє, і в попередньому роутері одну антену так розгриз, що вона розвалилася навпіл.
вже би купив NetGear краще
sensey
Member

big_bang: 09.06.2025 15:46 в якийсь момент стало абсолютно все одно на техніку від asus
в який момент це кантора вирішила, що вони мають бути самою високовартісною ?
В асусі використовується досить якісна начинка із якісних брендів які хочаб гугляться. Також досить хороша схемотехніка. В моєму списку асус топ по цьому параметру далі я б розмістив асрок та гігабайт і десь там вже мсі. Яка інколи любить таку кухню учудить в досить не дешевих апаратах, що диву дивуєшся.

Відправлено через 6 хвилин 43 секунди:
Mixx: 09.06.2025 17:05 Подякуємо асус, за те що спонсорує оверс.юа в складні часи, хоч і через рекламу нікому нахрін не порібних оверпрайсних роутерів :gigi: :beer:

Зато ми маємо де сратись 24/7 :super:
Свого часу купив роутер АC66R після китайського білого коробка, жодних проблем за роки користування непогане покриття. Потім був AX86-Pro не довго всього менше року поїхав до батьків і зараз AX11000 машина звір покриття пипець проблем поки не спостерігаю. Користуюсь 3 рік. Всім рекомендую асус. Жодних нарікань працюють їв спеку і в мороз бо трудяться на горищі під дахом. :beer:

Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
І ще простота налаштувати і їх кількість один раз зробив і забувся. Ще прикольна фіча дуал ван де коли пропадає інтернет зʼєднання із провайдером по шнурку переключається автоматом на юсб модем із сімкарткою київстара. Швидкості звісно не ті але поганий інет краще ніж ніякого.
master
Member

Megaclite
А чим Netgear краще ASUS? Якщо говорити за дівайси одного класу і одного цінового діапазону.
Inqizitor2022
Member

1. Ширина полосы 20/40 МГц (диапазон 2,4 ГГц)
20/40/80/160 МГц (диапазон 5 ГГц)

Где 320мгц для 5 ггц и где 6 ггц? Устройство вайфай 7 обязано иметь 6 ггц.
2. Что-то с 2.4 ггц коряво работает
3. Почему устройство, предназначенное для работы на 2,5 гбит портах не протестировано при загрузке всех портов?

В целом - обычный Асус - косо, криво, убого, очень дорого.
Проще купить тплинк, который на 6 ггц работает. Archer BE9700, Archer BE800
master
Member

Inqizitor2022: 11.06.2025 13:29 1. Ширина полосы 20/40 МГц (диапазон 2,4 ГГц)
20/40/80/160 МГц (диапазон 5 ГГц)

Где 320мгц для 5 ггц и где 6 ггц? Устройство вайфай 7 обязано иметь 6 ггц.
2. Что-то с 2.4 ггц коряво работает
3. Почему устройство, предназначенное для работы на 2,5 гбит портах не протестировано при загрузке всех портов?

В целом - обычный Асус - косо, криво, убого, очень дорого.
Проще купить тплинк, который на 6 ггц работает. Archer BE9700, Archer BE800
320 МГц для 5 ГГц не буває, там просто не існує підряд такої кількості каналів.
І що воно таке: "на 2,5 гбит портах не протестировано при загрузке всех портов", як ви собі це уявляєте? Скільки не підключи корисиувачів LAN все упреться в 2.5G WAN, це як раз протестовано.
А так, звісно "проще" купити Archer BE9700 (від $250), або Archer BE800 (від $350), тільки зовсім за інші кошти.
Volodya811
Member

Megaclite: 11.06.2025 12:28 вже би купив NetGear краще
На жаль, продукція цієї компанії не розповсюджена у нас на ринку :dontknow:
erkins007
Member

Inqizitor2022: 11.06.2025 13:29Где 320мгц для 5 ггц и где 6 ггц?
Там где 320 там и 6. На пятерке вы не поставите 320 даже если в закрытые каналы залезите.
master
Member

Volodya811: 09.06.2025 14:56 Пропоную обговорити Огляд і тестування бездротового маршрутизатора ASUS TUF Gaming BE6500 стандарту WiFi 7

Принципово не купую китайські роутери через проблеми безпеки, а також те, що Китай підтримує рф.
Зараз у мене ASUS XT8. Задоволений. Працює стабільно уже декілька років. Брав з антенами всередині корпусу, щоб їх не гриз кіт. Недолік ASUS XT8 - верхня частина корпусу роутера тримається на не дуже якісному клеї. Вона не відпадає, але коли рукою проводиш, то є відчуття, що треба підклеїти.
П.С. Роутер в огляді не розглядаю для себе через антени, які не сховані у корпусі. На жаль, кіт людську мову не розуміє, і в попередньому роутері одну антену так розгриз, що вона розвалилася навпіл.
От цікаво, а чому замінусили пана Volodya811 за те, що він не купляє кєтайські роутери? І це попри загальновідомі факти порушення приватності з боку китайських виробників, вже не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Volodya811
Member

master: 11.06.2025 23:04
От цікаво, а чому замінусили пана Volodya811 за те, що він не купляє кєтайські роутери? І це попри загальновідомі факти порушення приватності з боку китайських виробників, вже не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
На жаль, у нас на форумі вистачає вати, різних ждунів та просто людей, які не розуміють толком наслідки. Після початку російсько-української війни я певний час працював в ІТ-відділі однієї "контори" і був дотичний і до кібербезпеки. Після того, як я зрозумів масштаби проблеми - китайських роутерів у мене вдома не стало. Більше того, усе програмне забезпечення виключно або вільне з відкритим кодом або ліцензійне. І я ніколи не ставлю різні "проліковані" росіянами програми.
П.С. Я розумію, що комусь всеодно, що у нього китайський роутер, а також нелензійне ПЗ "приготовлене росіянами". Адже, деяким людям немає за що хвилюватися. Що з них можуть взяти китайці чи рашисти? Проблема в тому, що їх ПК та роутери можуть задіюватися в тих чи інших операціях спецслужб рашистів. А люди навіть знати цього не будуть. Починаючи від активності в соціальних мережах з Вашого ІР на користь агресора, і закінчуючи іншими значно гіршими речами.
RSH
Junior

Ektalion: 09.06.2025 17:36
erkins007: 09.06.2025 15:06 Фальшивый 7 - без 6ггц не считается.
Звісно, самі трушні по 20к грн, від серії РОГ :laugh:
Та ні, достатньо взяти за ту ж ціну BE92U з повноцінним WiFi 7
master
Member

RSH: 12.06.2025 12:46
Ektalion: 09.06.2025 17:36

Звісно, самі трушні по 20к грн, від серії РОГ :laugh:
Та ні, достатньо взяти за ту ж ціну BE92U з повноцінним WiFi 7
BE92U дорожче на 2000 грн або 50 баксів. Якщо нк шкода грошів, то звісно можна брати BE92U
Inqizitor2022
Member

master: 11.06.2025 23:04От цікаво, а чому замінусили пана Volodya811 за те, що він не купляє кєтайські роутери?
Потому, что кто не покупает китайские товары - тот ворует денежки народные - депутат, чиновник или олигарх. Все остальные покупают только китайское и в редких случаях - сделанное у нас.
Gold_Star
Member

master: 11.06.2025 23:04А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Ну напевно в цьому сяомі винен, якщо слідувати такій логіці

Отправлено спустя 4 минуты 31 секунду:
Volodya811: 11.06.2025 23:18Після початку російсько-української війни я певний час працював в ІТ-відділі однієї "контори" і був дотичний і до кібербезпеки. Після того, як я зрозумів масштаби проблеми - китайських роутерів у мене вдома не стало.
В такому випадку можете проявити альтруїзм і поміняти по всій країні китайські вишки на щось інше
master
Member

Gold_Star: 12.06.2025 18:35
master: 11.06.2025 23:04А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Ну напевно в цьому сяомі винен, якщо слідувати такій логіці

Отправлено спустя 4 минуты 31 секунду:
Volodya811: 11.06.2025 23:18Після початку російсько-української війни я певний час працював в ІТ-відділі однієї "контори" і був дотичний і до кібербезпеки. Після того, як я зрозумів масштаби проблеми - китайських роутерів у мене вдома не стало.
В такому випадку можете проявити альтруїзм і поміняти по всій країні китайські вишки на щось інше
Під час війни підтримка будь якого контрабаса - робота на ворога. Боротьба з контробандистами - то задача правоохоронних органів, але споживачі самі створюють ринок і умови для роботи сірих і чорних схем....
А про "китайські вишки" - то є проблема, ніхто не має ілюзій, але залишити країну без критичної інфраструктури водночас неможливо, а не купляти кітайщину - цілком можливо
Gold_Star
Member

master: 12.06.2025 21:20Під час війни підтримка будь якого контрабаса - робота на ворога
:lol: Саме тому на початку війни президент скасовував оверкупу митних обмежень, в тому числі для злагодженої роботи волонтерів які ще до популярних блогерів займались тим, чим потрібно було. Але бачу що пам'ять підводить
master: 12.06.2025 21:20залишити країну без критичної інфраструктури водночас неможливо
Без вишок, які в блекаут ледве дихали? А як щодо експериментальних відключень зв'язку під час повітряної тривоги? :laugh:
master: 12.06.2025 21:20не купляти кітайщину - цілком можливо
Айфони тоді теж втопку получається. Тільки не кажи плз що там американський пан з батогом слідкує за тим щоб агенти Сі нічого зайвого не підкладали :gigi:
Muttabor
Member

master: 11.06.2025 23:04.. не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Я перепрошую, але в нас держава все ще продовжує транзит російської нафти, на чому агресор заробляє мільярди, а Ви про якісь копійчані посилки з Китаю...
master
Member

Muttabor: 13.06.2025 16:24
master: 11.06.2025 23:04.. не кажучі підтримку Китаєм рфії. Звісно, це ж за честь "намахати державу" і купити китайський сіряк в перекупів або замовити з аліекспреса з ціною в митній декларацієї в 10 баксів. А потім дивуватися, чому до Києва долітає стільки ЗПНП...
Я перепрошую, але в нас держава все ще продовжує транзит російської нафти, на чому агресор заробляє мільярди, а Ви про якісь копійчані посилки з Китаю...
продовжувати транзит нафти - політична необхідність, яку диктуються "союзники". Але до чого це в контексті огляду ASUS TUF Gaming BE6500?

Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
Gold_Star: 12.06.2025 22:24
master: 12.06.2025 21:20Під час війни підтримка будь якого контрабаса - робота на ворога
:lol: Саме тому на початку війни президент скасовував оверкупу митних обмежень, в тому числі для злагодженої роботи волонтерів які ще до популярних блогерів займались тим, чим потрібно було. Але бачу що пам'ять підводить
master: 12.06.2025 21:20залишити країну без критичної інфраструктури водночас неможливо
Без вишок, які в блекаут ледве дихали? А як щодо експериментальних відключень зв'язку під час повітряної тривоги? :laugh:
master: 12.06.2025 21:20не купляти кітайщину - цілком можливо
Айфони тоді теж втопку получається. Тільки не кажи плз що там американський пан з батогом слідкує за тим щоб агенти Сі нічого зайвого не підкладали :gigi:
ви, я бачу, майстер демагогії. Тоді скажіть: Як скасування митних платежів для визначеного переліку товарів подійного призначення впливає на контробанду і подальший продаж кетайських роутерів на маркетплайсах? як блекаут і плани відключення "вишок" виправдовують людей, які свідомо куплють китайські роутери, завезені контабандою? Про третє питання мовчу: користуйтеся ТА-57, там немає китайських запчастин :beer:
Gold_Star
Member

master: 16.06.2025 16:13ви, я бачу, майстер демагогії. Тоді скажіть: Як скасування митних платежів для визначеного переліку товарів подійного призначення впливає на контробанду і подальший продаж кетайських роутерів на маркетплайсах? як блекаут і плани відключення "вишок" виправдовують людей, які свідомо куплють китайські роутери, завезені контабандою? Про третє питання мовчу: користуйтеся ТА-57, там немає китайських запчастин
Забув ще про китайську гречку і часник дописати, може там теж щось додають, щоб ми не перемагали :horror:
Ответить