Покупець отримав рис і макарони замість GeForce RTX 5090 за $3000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Lekrs: 08.06.2025 11:09 Невже так важко перевірити товар при повернені, щоб не траплялось подібних конфузів? :-/
Тут була новина, що партія коробок з рюкзаками замість відеокарт була, причому запакували не на пошті, а на заводі.
З БУ проблем нема, а як пломби нового товару вскривати?
MetalistForever
Member

Дорогие макароны и рис, наверное Камолино :laugh:
Олег Мандріаник
Member

Да старый ещё прикол. Чувак заказал дорогой ССД, корпус был 1в1 как фирменный. Но когда включил заподозрил неладное, вскрыл - внутри оказалась дешманская флешка и две гайки для веса
😁
Аціо
Member

KimRomik: 08.06.2025 11:25 така собі реклама "купуй тільки в офіційних дистриб'юторів"
Офіційні дистриб'ютори легко продавали за повну вартість і3 як і9, бо покупець повернув день тому придбане переклеївши кришку процесора, і таких випадків тисячі і далеко не завжди повертали кошти, міняли.
Так що офіційні дистриб'ютори ще ті офіційні дистриб'ютори.

leif: 08.06.2025 13:16 Enjthesilence
В випадку який мені загадався, здається, коробка була запаяна в плівку "а-ля" заводська і чуваку чи то не дозволили на НП її розірвати щоб оглянути чи він сам повівся і подумав що це заводське нетронуте пакування :laugh:

Блін, невже ніхто більше не пам'ятає цю кулсторі? Точно тут на форумі була, але до великої війни ще
Була така історія пам'ятаю читав, але то було придбане на Розетці, телефон у плівках, нульова новенька коробка, все запаяно пливкою та наклейки з пломбою, а в середині шкарпетка дірява з огірком та використаний контрацептив...
noth1ng_matters
Member

leif та наче пару років тому було, ще пам'ятаю виявилось що від того вендора в плівку коробка взагалі то і не запаювалась.
MqM
Member

dead_rat: 08.06.2025 11:13
Lekrs: 08.06.2025 11:09 Невже так важко перевірити товар при повернені, щоб не траплялось подібних конфузів? :-/
Це дуже дорого, потребує знання що саме має бути внутрі.
От наприклад закажу я ноут, вийму з нього другий ссд. Як людина на складі має зрозуміти, що ссд не стало?
Або неповна комплектація, якщо зазделегідь не вивчити яка має бути для твоєї країни

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
AntonyKandaurov: 08.06.2025 12:41 Melofon
2.5) генериш новою відеокартою відео розпаковки :laugh:
До речі це вже майже реальність, от veo3 таки витворяє. А от локальними нейронками таке ще не вийде :weep:
erkins007
Member

leif
Я брал в розетке, при мне распаковали пленку, сняли пломбы и открыли коробок. Брать кота в мешке за 150к дураков нет
Reinmar
Member

leif: 08.06.2025 13:16 ніхто більше не пам'ятає цю кулсторі? Точно тут на форумі була, але до великої війни ще
я пам'ятаю,як чуваку наче помідори чи якусь подібну консервашку поклали. Фото були. Десь у 2020 здається. Але наче він щось не сильно дороге б/в брав. Ну типу звістно в мінус, але не 3000$ )
FirstTDM
Member

Какой изысканный бред за $3000 :rotate:

Ну вот реально - когда платишь такое бабло за железо ты же ведь подъезжаешь в контору/фирму и реально смотришь что и как - неужели кто-то поступает иначе???

А тут вот читаешь "розповів про своє невдале придбання на Amazon"... ну давайте еще на алишке такое покупать и будет всем счастье... :lol:
talex
Member

FirstTDM: 08.06.2025 18:40 Какой изысканный бред за $3000 :rotate:

Ну вот реально - когда платишь такое бабло за железо ты же ведь подъезжаешь в контору/фирму и реально смотришь что и как - неужели кто-то поступает иначе???

А тут вот читаешь "розповів про своє невдале придбання на Amazon"... ну давайте еще на алишке такое покупать и будет всем счастье... :lol:
в некоторых странах в магазинах есть курьерская доставка домой (даже в нашей))), когда привозят коробку, расписываешься в ее получении и все..)
FirstTDM
Member

talex: 08.06.2025 19:10в некоторых странах в магазинах есть курьерская доставка домой (даже в нашей))), когда привозят коробку, расписываешься в ее получении и все..)
Ну да... есть такое - особенно хорошо это работает с ПОСТОПЛАТОЙ - привезли, открыл коробку, посмотрел, прикинул всё и вся, а курьер стоит и ждет с POS-терминалом терпеливо и не вякает, а то не заплачу, если мне что-то НЕ понравится... :rotate:

И никаких макарон на уши не получится :)
dead_rat
Member

Ні, я заказую додому, мені привозять. Нащо я буду кататися?

Особливо з Амазону, чи інших великих магазів.
leif
Member

Reinmar: 08.06.2025 18:29
leif: 08.06.2025 13:16 ніхто більше не пам'ятає цю кулсторі? Точно тут на форумі була, але до великої війни ще
я пам'ятаю,як чуваку наче помідори чи якусь подібну консервашку поклали. Фото були. Десь у 2020 здається. Але наче він щось не сильно дороге б/в брав. Ну типу звістно в мінус, але не 3000$ )
може і так, а з плівкою типу заводською це якась інша історія була. Справді, десь 20й рік або біля того, оце і згадалося одразу як новину побачив :)
acm_fan
HWBOT OC Team

FirstTDM: 08.06.2025 18:40когда платишь такое бабло за железо ты же ведь подъезжаешь в контору/фирму и реально смотришь что и как
ВК в дефиците (с подключением), поэтому и заказали, притом в другой стране даже, судя по всему. В тех же странах ЕС супермаркетов электроники не так и много, где комп железо есть живьём. А если ты не в мегаполисе живёшь, то всё ещё сильнее усложняется.
5090 - дорогая, и никто в здравом уме даже 5 % не будет Васе отдавать просто за то, чтобы забрать ту ВК у него в магазине (а не на почте).
История не новая, но макароны (притом не в фирменной упаковке) это конечно эпик.
Аціо: 08.06.2025 14:48наклейки з пломбою, а в середині шкарпетка дірява з огірком та використаний контрацептив...
Пожалуй, это лучшее из подобного, что слышал за всё время (если правда конечно) :apes:
Gold_Star
Member

Посилку відправляли з Іспанії? Це йому натяк, що без електроенергії 5090 не знадобиться, на відміну від продуктів першої необхідності :gigi:
madman2kk
Junior

talex: 08.06.2025 11:27
beeer: 08.06.2025 10:55 Ну тепер, коли чувак створив якийсь розголос, то амазон це точно змусить ворушити дупою. Я б на його місці ще й в поліцію накатав, бо 3К - це вже кримінал навіть в Європах.
это уже не первая подобная ситуация и она длится годами, предыдущие скандалы были с процами. Амазон не проверяет типа запечатанные возвраты и дальше их продает как новое

Код: Выделить всё

У цьому випадку Amazon є посередником, а відеокарта йшла до покупця від продавця з Іспанії
Амазон тут взагалі не виступає як продавець, а лише як маркетплейс і ще, як опція, як служба доставки. Є різниця між купівлею на Амазоні в Амазона і купівлею на Амазоні в ноунейм продавця (він же third party seller). З таким самим успіхом можна купити відеокарту на ОЛХ і потім жалітись, що це сам ОЛХ відправив пачку рису замість карти. Тому, в даному випадку, можна запити водою і Амазон нічого робити теж не буде

Відправлено через 6 хвилин 18 секунд:

І багато в вашому місті 5090 є в наявності в магазинах? (MSRP, звісно ж)
DEVES
Member

У меня макбук в Нью Йорке из машины UPS вытащили во время снегопада/ковида/BLM.
Три раза доставка переносилась, в итоге пустая коробка приехала.
Hotspur
Member

Мда, дорогий рис
FirstTDM
Member

madman2kk: 08.06.2025 23:26І багато в вашому місті 5090 є в наявності в магазинах? (MSRP, звісно ж)
Дешевле $3000 есть - вполне достаточный выбор. Есть даже вполне конкретные люди, которые купили RTX 5090.

Про MSRP для 5090 - без комментариев... все и так всё знают...
yuriy_dd
Member

leif: 08.06.2025 13:16В випадку який мені загадався, здається, коробка була запаяна в плівку "а-ля" заводська і чуваку чи то не дозволили на НП її розірвати щоб оглянути чи він сам повівся
у мене так знайомий ВК купував, просто працівник НП недогледів що карта нова і запаяна, і не встиг заборонити відкрити
відкрили - а там пісок
потім повірити не могли що пісок, буквально довелось доказувати що немає він де сховати карту
працівника НП виним робили що дозволив відкрити
Ответить