Розетка и гарантия (старая песня про то, как розетка уклоняется от исполнения обязательств). Нужен совет

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

щось розетка обнагліла. ціни не самі нижчі, а за доставку бере +35 грн у відділення
якась комісія за грошовий переказ +20 грн
бомжатня. розплодила відділення, стало дорого жить?
_VlaD_
Member

murzik: 27.05.2025 12:33 щось розетка обнагліла. ціни не самі нижчі, а за доставку бере +35 грн у відділення
Ну так замовляй Новою Поштою наложкою. :gigi:
Hotspur
Member

murzik: 27.05.2025 12:33щось розетка обнагліла. ціни не самі нижчі, а за доставку бере +35 грн у відділення
це правда :weep: :weep: :weep:
tablestikus
Member

murzik: 27.05.2025 12:33 щось розетка обнагліла. ціни не самі нижчі, а за доставку бере +35 грн у відділення
бомжатня. розплодила відділення, стало дорого жить?
35грн за доставку у віділення вже пару років як кщо здається меньше 700грн замовлення, якщо не хочеш комісії за грошовий переказ - сплачуй онлайн при замовленні.
murzik
Member

tablestikus: 27.05.2025 13:22 сплачуй онлайн при замовленні.
а картою при отриманні? де там грошовий переказ на 20 грн?

ну і поради. чому в інших магазинах нормально можна купити-оплатити без додаткового здирництва?
tablestikus
Member

murzik
за те що через термінал

в інших магазинах нема точок видачі на кожному кроці

але я так думаю що ці комісії чисто для стимулювання купівлі онлайн і на більші суми та через те що всякі дрібниці замовляють і не забирають.
_VlaD_
Member

Деякий час тому в Одесі Шахед прилетів по складу Розетки. Звичайно, безкоштовна доставка то добре. А хто збитки буде компенсувати?
От мене вражають люди, які на четвертий рік війни жаліються на дорогу доставку. А скільки складів з посилками згоріло? А за чії кошти банкет?
Прильот Шахеду чи ракети - то не страховий випадок. То форсмажор.
Скажіть спасибі що взагалі пошта працює. Враховуючи скільки великих терміналів згоріло, простіше тим конторам закритись тай все. Тай самі їдьте на велосопеді за посилками в сусідню область чи далі.
Vasyanya1
Member

Хочу замовити БЖ у Євророзетці. Як у них з гарантією?

Заздалегідь дякую.
Ответить