Адаптер Thermal Grizzly WireView Pro II для роз’єму 12V-2x6 вимкне ПК у разі небезпеки

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

tolebamber: 27.05.2025 01:16 Просто оставлю это здесь
Может киловат при 12 вольтах
не для того нвидия заваривала кашу с новыми разъемами, чтобы вот так взять и пользоваться уже существующими решениями и даже не брать за это денег! :gigi:
daesz
Member

Enjthesilence: 27.05.2025 01:19але ж ми не ідіоти, тому що ні хуанг ні ліза жодного відношення до створення того конектора не мають
It was introduced by Nvidia in 2022 to supersede the previous 6- and 8-pin power connectors for GPUs.
https://en.wikipedia.org/wiki/12VHPWR

Ага :rotate:
tolebamber
Member

anatolikostis: 27.05.2025 01:45
tolebamber: 27.05.2025 01:16 Просто оставлю это здесь
Может киловат при 12 вольтах
не для того нвидия заваривала кашу с новыми разъемами, чтобы вот так взять и пользоваться уже существующими решениями и даже не брать за это денег! :gigi:
золотые слова
Adamantium
Ghost

Нужно еще больше дополнительный лишних соединений, чтобы оно еще чаще и ярче горело! :gigi: :facepalm:
Xzibit и его команда в свое время были пророческими... :laugh:
hohlid19
Member

erkins007: 26.05.2025 16:03 А не проще ли просто купить ATX 3.1 БП с которым ещё не было ни одного случая плавления?)
Можно ещё хату новую купить, где меньше пульсаций в сети. Все, ради 5090, а самому можно и побомжевать
qziua
Member

Аж 3 сторінки настрочили "сочувствущі", що в очі не бачили ні тих карт, ні кабелів...Те саме що і з процами... :dontknow:
hohlid19
Member

Enjthesilence: 27.05.2025 01:00 більш жалюгідно виглядає, як ти засираєш жупана, але сам купив його карту)))
Чи то я тупий, чи ваша логіка якась дивна. Він має повне право засирати жупашку, бо він сам купив його продукт. Він не купив АМД і тепер усіх зелених тут засирає
спойлер
як роблять тут кожанкомени, але навпаки
Відправлено через 5 хвилин :
qziua: 27.05.2025 09:58 Аж 3 сторінки настрочили "сочувствущі", що в очі не бачили ні тих карт, ні кабелів...Те саме що і з процами... :dontknow:
Тут ж є щасливий власник 5090 (який чекає на нього десь місяць), який будує не комп'ютер по власному бажанню, а будує комп'ютер навколо відєвокарти. І у нього все норм
спойлер
хоча карта так ще й не приїхала
qziua
Member

hohlid19: 27.05.2025 10:04
Enjthesilence: 27.05.2025 01:00 більш жалюгідно виглядає, як ти засираєш жупана, але сам купив його карту)))
Чи то я тупий, чи ваша логіка якась дивна. Він має повне право засирати жупашку, бо він сам купив його продукт. Він не купив АМД і тепер усіх зелених тут засирає
спойлер
Так логіка норм, він власник карти набагато гіршої, а засирає нове і краще, не маючи уявлення про дані карти.

Відправлено через 5 хвилин :
qziua: 27.05.2025 09:58 Аж 3 сторінки настрочили "сочувствущі", що в очі не бачили ні тих карт, ні кабелів...Те саме що і з процами... :dontknow:
Тут ж є щасливий власник 5090 (який чекає на нього десь місяць), який будує не комп'ютер по власному бажанню, а будує комп'ютер навколо відєвокарти. І у нього все норм
спойлер
Не маю уяви про кого це...тут писала одна людина, у якої астрал давно вже у користуванні і може вже щось написати.

Так логіка норм, він власник карти набагато гіршої, а засирає нове і краще, не маючи уявлення про дані карти.
Enjthesilence
Member

daesz: 27.05.2025 01:35
Enjthesilence: 27.05.2025 01:19тоді і лізу будемо хейтети за конектор, правильно?
Ні, бо ліза своїх АІВів не заставляє його ставити, це була суто ініціатива сапфіра та азрока.
На відміну від жупана який заставляє всіх його використовувати на картах зі споживанням від 200Вт+ ;)
Enjthesilence: 27.05.2025 01:19відміну від горілих 9800х3д, навіть про 8 пін більше можливо знайти
Надіюсь ти розумієш, що до проца живлення йде конектором esp12v, а не pci-e 8pin. І це не один і той же конектор. До слова, горять ті проци не через конектор, бо 9800x3d споживає 120Вт при потолці 288 у esp12v.
Enjthesilence: 27.05.2025 01:19тому що конкурент не встигає.
Конкурент навіть не намагається встигати. Але ми говоримо не про доцільність покупки ВК, а про биття себе в груди з криками, що проблем немає, коли вони насправді є.
десь є інфа, що жупан "заставляє" ставити їх у карти партнерів? чи це так, для словця вкинути?
горять 9800х3д і горять старі 8пін конектори (це я про гпу), це про різні випадки, я не до того що ті проци горять через конектори) навіть амд нормально не може сказати, чого вони горять.
проблеми є, я десь казав що їх нема? я лише сказав, що вона сильно перебільшена от і все, а хайпу стільки, наче кожна друга карта горить, тут і згадав райзени, тому що відомих випадків там в рази більше за цей 12швпр, хоча я не заперечую що це топовий ігровий процесор.

Відправлено через 4 хвилини 27 секунд:
hohlid19: 27.05.2025 10:04 Чи то я тупий, чи ваша логіка якась дивна. Він має повне право засирати жупашку, бо він сам купив його продукт. Він не купив АМД і тепер усіх зелених тут засирає
спойлер
виходить, що він з "гоїв, яких накормив жупан." а так логіка дуже показова, купив зелену карту з 12шпвр - гой, купив червону карту з 12шпвр - це інше, там всього 2 карти, найкращого виконання правда, але то все нвідія погана)) жалюгідно)
Вложения
Снимок экрана 2025-05-27 131332.png
erkins007
Member

hohlid19: 27.05.2025 09:51
erkins007: 26.05.2025 16:03 А не проще ли просто купить ATX 3.1 БП с которым ещё не было ни одного случая плавления?)
Можно ещё хату новую купить, где меньше пульсаций в сети. Все, ради 5090, а самому можно и побомжевать
Конечно можно, кто ж мешает? Можно ещё купить карту за 3к$ и зажать 200$ на нормальный БП, а потом ныть.

Отправлено спустя 11 минут 14 секунд:
DioGren: 27.05.2025 00:49Плати урізані, відключені Hot Spot, схожий великий вольтаж як і у AMD, обрубки по пам'яті 8гб
Я таки извиняюсь, но что значит урезаные платы? Платы вообще вендоры делают, а не нвидиа и там выбор огромный. Хотспот если вам так уж необходим, то к примеру у Рог Астрал есть температурные значения каждого компонента, целая термальная карта.
Про вольтаж вообще бред - та же 5090 при разгоне до 3100 требует 1030 вольтажа, тогда как 3080ти при 1900 уже 1200 брала.
Про 8 Гб вообще странные претензии - целый модельный ряд аж до 96гб специально для вас, просто не берите карты на 8.
anatolikostis
Member

erkins007
я думаю, когда у нвидиа решали, как именно продать самый маленький кусок текстолита (на который физически, кроме одного нового 12хапе коннектора, ничего не распаять) за 3000уе, они тоже так подумали :yes:
индейцы снова решают проблемы, созданные ковбоем
Я таки извиняюсь, но что значит урезаные платы?
это огрызки от нвидии с хренпоймикакими-коннекторами и термобинтами, которые вендоры на основании даташита немного увеличивали в размерах (иногда легко в 2 раза) на примере RTX2000-RTX4000, чем прилично уменьшали локальные перегревы
kairo
Member

anatolikostis: 27.05.2025 14:35 erkins007
я думаю, когда у нвидиа решали, как именно продать самый маленький кусок текстолита (на который физически, кроме одного нового 12хапе коннектора, ничего не распаять) за 3000уе, они тоже так подумали :yes:
Нвідія не продає текстоліт. Вона продає чипи вендорам, а ті роблять плати на любий смак.
erkins007
Member

это огрызки от нвидии с хренпоймикакими-коннекторами и термобинтами, которые вендоры на основании даташита немного увеличивали в размерах (иногда легко в 2 раза) на примере RTX2000-RTX4000, чем прилично уменьшали локальные перегревы
Ещё раз, нвидиа продает ТОЛЬКО чип. Платы вендоры делают сами. И там они могут быть любого размера с любой схемотехникой на любой вкус и цвет.
Вон у асуса вообще +1hdmi разъем и отслеживание по пинам, а у галакса два разъема питания.
qziua
Member

:facepalm:
anatolikostis
Member

kairo
erkins007
платы founders edition, которые представляет нвидиа, вам передают привет. :idea:
давно у вас бан в гугле стоит? или у вас геоблок по запросу "платы референсного дизайна"
https://www.amazon.com/NVIDIA-GeForce-R ... B0DYVCGVK4
амазон продает платы от нвидия - спешите видеть, неучи!

https://www.newegg.com/p/pl?d=RTX+5080+ ... N=50001441
https://www.bestbuy.com/site/nvidia-gef ... Id=6543946
вротмненоги - снова нвидиа не делает карты! :laugh:

PS Итог такой, у кого сработал геоблок, то расширяем кругозор: нвидиа продает чипы, платы, дизайн плат, готовые решения для продакшена в составе серверов
xIIImaL
Member

hohlid19: 27.05.2025 10:04
спойлер
Як щасливий власник 5090 уже 2 місяці , офіційно заявляю що якщо у вас прямі руки і ви не ганяєте круглосуточно на карті ОССТ а просто граєте в ігри , то нічого у вас не згорить навіть на старенькому блоку atx2.4 :) . Але лишні зєднання-переходніки звичайно погіршать ситуацію , краще прямий кабель від бп до відеокарти.
kairo
Member

anatolikostis: 27.05.2025 17:29 kairo
erkins007
платы founders edition, которые представляет нвидиа, вам передают привет. :idea:
PS Итог такой, у кого сработал геоблок, то расширяем кругозор: нвидиа продает чипы, платы, дизайн плат, готовые решения для продакшена в составе серверов
Ще раз. Нвідія продає вендорам чіпи GPU. Те, що вона випускає обмежену кількість ФЕ карт(~5% від загальних продажів), немає до цього ніякого відношення. Жоден вендор не використовує референсний дизайн плати від Нвідії у RTX50 серії. Дефициту місця для конектора немає. Не вигадуйте.

P.S. Ви реально думали, що здивуєте на цьому форумі людей із флагманськими картами інформацією про FE карти?))
daesz
Member

Enjthesilence: 27.05.2025 13:14десь є інфа, що жупан "заставляє" ставити їх у карти партнерів?
Якщо б це було не так - то була б хоч одна карта із споживанням більше 200 Вт у якої стоять зпарені 8піни. До того ж на відеокардз була стання напередодні виходу 4070с де прямим тестом було написано, що нвідія змусила всіх партнерів ставити на карту тільки 16 пін роз'єми, де при споживанні 220 Вт легко вправились би 8пін(150Вт, з можливістю до 288Вт) та рсіе(75Вт).
Але
Enjthesilence: 27.05.2025 00:55розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.

Enjthesilence: 27.05.2025 13:14горять старі 8пін конектори
Хоч з десяток прикладів за останній рік наведеш
Enjthesilence: 27.05.2025 13:14чи це так, для словця вкинути?

Enjthesilence: 27.05.2025 13:14райзени, тому що відомих випадків там в рази більше
Тільки на х3д процах і вони горять не по причині конектора
erkins007
Member

anatolikostis: 27.05.2025 17:29платы founders edition
Которые вас насильно заставляют брать?)
zaqik
Member

ожливість вимкнення комп’ютера в разі критичного навантаження на один із контактів
зумеры изобрели реле напряжения, осталось приху... а не, монитор уже есть.
Ответить