Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
ViktorUA
Member
Доброго дня всім.Порадьте кабель minijack to RCA.Ebay або Aliexpress бажано.3 на 3 потрібно,або роздільно по одному.
-
MSiAventador
Member
ATAUDIO HiFi 3.5mm to 2RCA Audio Cable OCC Core for AMP Gold-plated RCA Connector 3.5mm Stereo Jack to 2RCA Male CableViktorUA: ↑ 18.05.2025 11:18 Доброго дня всім.Порадьте кабель minijack to RCA.Ebay або Aliexpress бажано.3 на 3 потрібно,або роздільно по одному.
-
Radio Bay
Member
Загубився в думціMSiAventador: ↑ 18.05.2025 10:52Є ідея купувати тайванський Mps з перевіреної тайванської ливарні
Відправлено через 18 хвилин 33 секунди:
Замовити спаяти Mogami тут ні?ViktorUA: ↑ 18.05.2025 11:18Порадьте кабель minijack to RCA. Ebay або Aliexpress бажано.3 на 3 потрібно,або роздільно по одному
Hi-Fi AUX кабель MINI-JACK 3.5 mm/2RCA MOGAMI NEGLEX W2534 (Japan)
Відправлено через 29 хвилин 44 секунди:
Якось попалося на очі, кажуть непогано за копійки:
USB кабель Inakustik Premium USB A > B 1,0m
-
feniks_tm
Member
Xз, яка там "типова ціна", але 2900 доволі таки смачно виходить за Fiio KA15. 2xCS43198, 2xSGM8262, Икранчик і підтримка PEQ зі збереженням профілів, який можна крутити через веб морду в тому числі. Враховуючи, що той же ONIX ALPHA XI1 на ідентичній базі виходить ближче до 3.4-3.5, але при цьому не має підтримки PEQ. Думаю все ж пощупати, бо щось G6 почала робити мізки, рандомно вимикаючись з необхідністю перетикання кабелю.

-
Radio Bay
Member
Треба портатив?feniks_tm: ↑ 18.05.2025 15:37Fiio KA15
-
feniks_tm
Member
З десктопу я так нічого цікаво для себе і не знайшов до 100$, хотілось би щось без зовнішнього живлення, не подобається мені факт необхідності блочка ще і для цапоуся... Вливати по 1000+мВт мені все одно нема куди.
-
Radio Bay
Member
feniks_tm
Гарно, коли чітко розумієш, що тобі треба )
Гарно, коли чітко розумієш, що тобі треба )
-
MSiAventador
Member
feniks_tm
Гарний девайсик. Але ж Циррус Лоджик, нейтрально-мертвий.
-
feniks_tm
Member
Ну, додаткової "колорації" для Fiio FT1 явно не треба) Розглядав варіант пощупати щось на сябрі чи AK, але якось підкупило те, що пропонує KA15 за свою ціну.MSiAventador: ↑ 18.05.2025 22:34 feniks_tm
-
lewerlin
Member
У Д2 1796 на всіх виходах. Всі виходи рівнозначні по об'язці. Д2 єдина карта, яка має повністю ідентичні виходи за виконанням(до прикладу, профільна Фобос, на фронті має 1796, а на решті - CS4362A, тобто маємо перекос в звучанні на різних каналах). Там нема ніякого "віртуального" 7.1 - це софтове лайно апріорі.MSiAventador: ↑ 18.05.2025 10:52D2 - гроші на вітер. PCM1796 для 2.0 та DSP C-Media Oxygen HD CMI8788 для віртуальних 7.1 - це віртуальне сміття проти СаундКоре АЕ.
Джерело(Гра/Фільм) видає готову РСМку окремо на кожен канал - ЗК розкидує РСМки по ЦАПах на виходах. Будь-яке софтове втручання в процесі, всі ваші саундкори і інші приблуди лише спотворюють результат. Це саме тому я терпіти не можу Креатів, взяти гарне залізо і вбити його софтовими свистілками.
-
MSiAventador
Member
Мене підкупили перші 3 дочасні огляди Hidizs Martha з яких було зрозуміло що хтось (Hidizs) підібрав правильну розсипуху для ESS 9038Q2M щоб звук був без надлишкової яскравості високих частот.feniks_tm: ↑ 18.05.2025 23:25Ну, додаткової "колорації" для Fiio FT1 явно не треба) Розглядав варіант пощупати щось на сябрі чи AK, але якось підкупило те, що пропонує KA15 за свою ціну.MSiAventador: ↑ 18.05.2025 22:34 feniks_tm
Відправлено через 4 хвилини 13 секунд:
Ще ніколи не зустрічав геймера якого батьки в дитинстві били ременем щоб він на Креатив завжди вмикав DSP покращувачі, але здається....lewerlin: ↑ 19.05.2025 01:48У Д2 1796 на всіх виходах. Всі виходи рівнозначні по об'язці. Д2 єдина карта, яка має повністю ідентичні виходи за виконанням(до прикладу, профільна Фобос, на фронті має 1796, а на решті - CS4362A, тобто маємо перекос в звучанні на різних каналах). Там нема ніякого "віртуального" 7.1 - це софтове лайно апріорі.MSiAventador: ↑ 18.05.2025 10:52D2 - гроші на вітер. PCM1796 для 2.0 та DSP C-Media Oxygen HD CMI8788 для віртуальних 7.1 - це віртуальне сміття проти СаундКоре АЕ.
Джерело(Гра/Фільм) видає готову РСМку окремо на кожен канал - ЗК розкидує РСМки по ЦАПах на виходах. Будь-яке софтове втручання в процесі, всі ваші саундкори і інші приблуди лише спотворюють результат. Це саме тому я терпіти не можу Креатів, взяти гарне залізо і вбити його софтовими свистілками.
-
DEVES
Member
-
Hotspur
Member
ммм. пояснення в студіюDEVES: ↑ 19.05.2025 22:21Китайский маркетинг беспощаден
-
Radio Bay
Member
Вбивця Скарлету $30DEVES: ↑ 19.05.2025 22:21Китайский маркетинг беспощаден
-
SERGBILL
Member
але все ж воно працює, і для любителів якість достатня) хоча я б краще взяв б/в фірмове, firewire інтерфейси іноді за копійки викидають, я вже кілька штук купив по 500-600грн, деякі довелося трохи поремонтувати, M-Audio ProFire 610 (однозначно краща за скарлети 1-2 генерації, за новіші не знаю, можливо теж) наприклад взяв за 500грн, не бачив комп, замінив мікруху одну і все ок)Radio Bay: ↑ 20.05.2025 02:01Вбивця Скарлету $30DEVES: ↑ 19.05.2025 22:21Китайский маркетинг беспощаден![]()
-
DEVES
Member
Radio Bay
SERGBILL
Скарлеты это убийцы здравого смысла. Поделия сомнительного качества, жаль людей потративших свои деньги время на это.
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
SERGBILL
Скарлеты это убийцы здравого смысла. Поделия сомнительного качества, жаль людей потративших свои деньги время на это.
Відправлено через 2 хвилини 3 секунди:
Название на фоне цены и "характеристик".Hotspur: ↑ 20.05.2025 01:05ммм. пояснення в студіюDEVES: ↑ 19.05.2025 22:21Китайский маркетинг беспощаден
-
Radio Bay
Member
Факультативно соприкасаюсь с этой темой, очень популярен. Звук лайно, сужу по вменяемым отзывам тех, кто сравнивал с чем-нибудь простеньким.DEVES: ↑ 20.05.2025 12:23Скарлеты это убийцы здравого смысла. Поделия сомнительного качества, жаль людей потративших свои деньги время на это.
-
Radio Bay
Member
- Комусь у колекцію, свіжачок надибав зненацька
-
Хто не в курсах звідки то у саундреку "Гострих картузів" (знакова річ)
-
Ostin
Member
Чи є зараз смартфони з музичним начинням? Бо щось із нових нічого не знаю. Є від Мундроп, і я б його навіть купив би, щоб спробувати, але лише з алішки тягнути, якось не по феншую зі смартом так робити.
-
lewerlin
Member
Будь-який андроїд+свисток+програвач, що вміє в дірект біт-перфект на цей свисток(по дефолту це UAPP).Ostin: ↑ 27.05.2025 08:33Чи є зараз смартфони з музичним начинням? Бо щось із нових нічого не знаю. Є від Мундроп, і я б його навіть купив би, щоб спробувати, але лише з алішки тягнути, якось не по феншую зі смартом так робити.
Справді "музичні" смартфони, котрі ще й адекватні, як смартфони, почались і скінчились на Лижах.
В принципі, якщо вам важкі іграшки не цікаві, то G7/G8/V35/V40/V50 цілком юзабельні, якщо в гарному стані знайти зможете. До прикладу, я свій V35 не бачу потреби міняти на щось нове, якщо прибрати фактор іграшок.