Новости
Последние статьи и обзоры
Адаптер Thermal Grizzly WireView Pro II для роз’єму 12V-2x6 вимкне ПК у разі небезпеки
-
erkins007
Member
Вообще не вопрос. Покажите мне карту от АМД которая будет настолько лучше 5090 как 9800х3д лучше новых коре ультра и я сразу ее куплю.DioGren: ↑ 26.05.2025 23:05 Позорище еба**** Купляйте AMD. З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
-
kairo
Member
З процами, у АМД є 9800X3D, ультимативне рішення для ігор, нічого схожого Інтел запропонувати не може. Яка є у АМД альтернатива 5080, 4090, 5090? Ніякої.DioGren: ↑ 26.05.2025 23:05 Позорище еба**** Купляйте AMD. З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
-
FirstTDM
Member
Угу... всё бросили и побежали покупать AMD...DioGren: ↑ 26.05.2025 23:05Купляйте AMD
Т.е. всё будет хорошо и перспективно... отличный прогноз!DioGren: ↑ 26.05.2025 23:05З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
-
Enjthesilence
Member
ну добре, існує у твоїй голові дуже проблемний 12хвпр, от кожна друга гпу з ним горить, але якщо навіть так, це не конектор нвідії, уявляєш? відкрию таємницю, топ рішення від радеонів також юзають цей страшний коннектор, зрада. купляйте арки від інтел виходитьDioGren: ↑ 26.05.2025 23:05 Позорище еба**** Купляйте AMD. З нвідія буде теж саме як з інтел процами.
-
daesz
Member
2 карти зі всього модельного рядуEnjthesilence: ↑ 27.05.2025 00:31від радеонів також юзають цей страшний коннектор, зрада. купляйте арки від інтел виходить
-
DioGren
Member
Плати урізані, відключені Hot Spot, схожий великий вольтаж як і у AMD, обрубки по пам'яті 8гб? Які там ще проблеми у моїй голові.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 00:31ну добре, існує у твоїй голові дуже проблемний 12хвпр
-
daesz
Member
Не настільки хорош як жупан, який гоїв вже 3 покоління фаримитьEnjthesilence: ↑ 26.05.2025 19:06ох і вбоге одоробало) а дербауер хорош, найбільше роздув істерики і не упустив можливість пофармити з гоїв грошей)
-
Scoffer
Member
Fixed. Чисто технічно інтелу нічого не заважає всандалити L4, як вони вже не раз робили і отримували чудові результати в тих же ігрулях. Чому не робить це поза площиною можливостей, десь в хотілках чи не хотілках. Ефективні менеджери, що з них взяти.kairo: ↑ 27.05.2025 00:10З процами, у АМД є 9800X3D, ультимативне рішення для ігор, нічого схожого Інтел запропонувати не може не хоче.
-
Enjthesilence
Member
так, 2 топові) але ж написано не для цього було, розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.daesz: ↑ 27.05.2025 00:482 карти зі всього модельного рядуEnjthesilence: ↑ 27.05.2025 00:31від радеонів також юзають цей страшний коннектор, зрада. купляйте арки від інтел виходить![]()
для тебе спрощений варіант - це не коннектор нвідії.
Відправлено через 30 секунд:
норм наївся?)daesz: ↑ 27.05.2025 00:49Не настільки хорош як жупан, який гоїв вже 3 покоління фаримитьEnjthesilence: ↑ 26.05.2025 19:06ох і вбоге одоробало) а дербауер хорош, найбільше роздув істерики і не упустив можливість пофармити з гоїв грошей)![]()
Відправлено через 2 хвилини 21 секунду:
який великий вольтаж?) споживання в картах нвідії суттєво нижче за радеон. до чого тут обрубки пам'яті 8гб, в радеонах таких напевно нема, так?DioGren: ↑ 27.05.2025 00:49Плати урізані, відключені Hot Spot, схожий великий вольтаж як і у AMD, обрубки по пам'яті 8гб? Які там ще проблеми у моїй голові.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 00:31ну добре, існує у твоїй голові дуже проблемний 12хвпр
-
daesz
Member
Тепер у шкілярів модно бути хамлом? Мені от цікаво - ти справді настільки тупенький і просто захищаєш це жупанове одоробло від поривів щирого серця чи на зарплаті у нього сидиш. Питання риторичне, відповідь я і так знаю.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 00:53розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.
-
Enjthesilence
Member
та ти не ображайся, все добре.daesz: ↑ 27.05.2025 00:56Тепер у шкілярів модно бути хамлом? Мені от цікаво - ти справді настільки тупенький і просто захищаєш це жупанове одоробло від поривів щирого серця чи на зарплаті у нього сидиш?Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 00:53розумію тобі важко в причинно наслідковий зв'язок.
щось погане є в тому щоб бути школярем? чудові часи були.
яким чином я захищаю "жупанове одоробло", якщо це не коннектор нвідії, це не їх технічне рішення, не знаю як тобі це ще пояснити) то жупан заставляє пхати той жахливий 12хпвр у червоні карти?
більш жалюгідно виглядає, як ти засираєш жупана, але сам купив його карту))) а чому? правильно, альтернативи нема під твої задачки, от так буває. жупана є за що хейтети правда, але не за 12хпвр, навіть якби він був таким жахливим, як думають місцеві користувачі
-
daesz
Member
А чиє? Це ти під дулом пістолета заставив інженерів його ставити?Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:00це не їх технічне рішення
Купив, бо потрібна для роботи була нвідія. На відміну від тебе не займаюсь жалюгідним жополизанням, ще й на безплатних засадах.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:00більш жалюгідно виглядає, як ти засираєш жупана, але сам купив його карту)))
-
Enjthesilence
Member
ну то в тебе наче інтернет є, раз відповідаєш, можеш і почитати про той конектор. але, якщо конектор юзають аібки конкурента не важко зрозуміти, що це не річ, яку розробили інженери нвідіїdaesz: ↑ 27.05.2025 01:01А чиє? Це ти під дулом пістолета заставив інженерів його ставити?Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:00це не їх технічне рішення
-
daesz
Member
Тим не менше - це було рішення нвідії його ставити. До чого ця розмова про те хто конструктор цього роз'єму - наче ж маєш клепку в голові, а прикинудаєшся дурн.. nevermind, згадавEnjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:04ну то в тебе наче інтернет є, раз відповідаєш, можеш і почитати про той конектор. але, якщо конектор юзають аібки конкурента не важко зрозуміти, що це не річ, яку розробили інженери нвідії
Последний раз редактировалось daesz 27.05.2025 01:06, всего редактировалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
ну от, а я купив щоб в ігри грати, для мене моя карта показує найкращі результати, мені подобається длсс і трасування, аналога у конкурента - нема, прям як і у твоєму кейсі. тобі подобається краща продуктивність в робочих задачах, чи від того що ти працюєш на карті, а я граю - це робить мене "жалюгідним жополизом", а тебе розумним користувачем?daesz: ↑ 27.05.2025 01:03 Купив, бо потрібна для роботи була нвідія. На відміну від тебе не займаюсь жалюгідним жополизанням, ще й на безплатних засадах.
-
daesz
Member
Тут питання не про те подобаються технології чи ні, і хто для чого використовує ВК.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:06тобі подобається краща продуктивність в робочих задачах, чи від того що ти працюєш на карті, а я граю - це робить мене "жалюгідним жополизом", а тебе розумним користувачем?
Тут питання в тому навіщо так яро захищати жупана, коли
В тому числі і за конектор.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:00жупана є за що хейтети
-
tolebamber
Member
Просто оставлю это здесь
Может киловат при 12 вольтах
Может киловат при 12 вольтах
- Вложения
-
-
Enjthesilence
Member
тоді і лізу будемо хейтети за конектор, правильно? але ж ми не ідіоти, тому що ні хуанг ні ліза жодного відношення до створення того конектора не мають.daesz: ↑ 27.05.2025 01:08Тут питання не про те подобаються технології чи ні, і хто для чого використовує ВК.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:06тобі подобається краща продуктивність в робочих задачах, чи від того що ти працюєш на карті, а я граю - це робить мене "жалюгідним жополизом", а тебе розумним користувачем?
Тут питання в тому навіщо так яро захищати жупана, колиВ тому числі і за конектор.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:00жупана є за що хейтети
та й хейтити саме за цей конектор не стану, бо трохи в темі, форуми почитав, насправді тих погорілих 12шпвр не так і багато відомих випадків, про які можна почитати, на відміну від горілих 9800х3д, навіть про 8 пін більше можливо знайти, вони також плавились, так. але це не хайпова тема.
жупан гад через свій монополізм з цього випливають всі проблеми з ціноутворенням, маркетингом і тд. але й тут вже конкуренцію не вивозить саме радеон, хуанг заробляє гроші поки йому дають це робити конкуренти. от бачиш, ти купив таку жахливу зелену карту через роботу, а я через ігри, чому? тому що конкурент не встигає.
-
daesz
Member
Ні, бо ліза своїх АІВів не заставляє його ставити, це була суто ініціатива сапфіра та азрока.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:19тоді і лізу будемо хейтети за конектор, правильно?
На відміну від жупана який заставляє всіх його використовувати на картах зі споживанням від 200Вт+
Надіюсь ти розумієш, що до проца живлення йде конектором esp12v, а не pci-e 8pin. І це не один і той же конектор. До слова, горять ті проци не через конектор, бо 9800x3d споживає 120Вт при потолці 288 у esp12v.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:19відміну від горілих 9800х3д, навіть про 8 пін більше можливо знайти
Конкурент навіть не намагається встигати. Але ми говоримо не про доцільність покупки ВК, а про биття себе в груди з криками, що проблем немає, коли вони насправді є.Enjthesilence: ↑ 27.05.2025 01:19тому що конкурент не встигає.