Новости
Последние статьи и обзоры
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
yanadmin
Member
-
Filabatya
Member
підставка коштує як весь мій комп)
-
yanadmin
Member
Та ні, не може Ваш комп коштувати 2800, але якщо мова за корпус то так, не дешевийFilabatya: ↑ 13.05.2025 19:11 підставка коштує як весь мій комп)
-
cAkeJJ
Member
Справді, оце чудо криве під відеокартою коштує 2800?yanadmin: ↑ 13.05.2025 20:16Та ні, не може Ваш комп коштувати 2800, але якщо мова за корпус то так, не дешевийFilabatya: ↑ 13.05.2025 19:11 підставка коштує як весь мій комп)![]()
-
yanadmin
Member
Криве то такий ракурс, там все ровненько, але так коштує як є, щось первно на богатом, але флуд будуть одміни бить по рукамcAkeJJ: ↑ 13.05.2025 20:25Справді, оце чудо криве під відеокартою коштує 2800?yanadmin: ↑ 13.05.2025 20:16
Та ні, не може Ваш комп коштувати 2800, але якщо мова за корпус то так, не дешевий![]()
![]()
-
ilcattivo
Member
Не думав що я колись таке напишу, але я б на вашому місці переплатив би ще 4 тисячі заради 5070 Ti Rog Strixyanadmin: ↑ 13.05.2025 18:54 Долгожданные фото, проект пока окончен.
![]()
Очень долго ждал хаб, потому как ASUS зажлобились на много портов ARGB и распаяли только 3 а устройств 4 как-бы.
![]()
Рога виглядає набагато красивіше та на відміну від інших комплектуючих має хоч якось обґрунтовану вартість як за топове виконання. Картка TUF дуже виділяється на фоні системника і тепер буде весь час вам нагадувати, що проєкт не вдалось довести до ідеалу
-
daesz
Member
yanadmin: ↑ 13.05.2025 20:48Криве то такий ракурс, там все ровненько, але так коштує як є, щось первно на богатом, але флуд будуть одміни бить по рукам![]()
- спойлер

-
Bloodfallen
Member
Ну ви й даєтеilcattivo: ↑ 13.05.2025 21:30Не думав що я колись таке напишу, але я б на вашому місці переплатив би ще 4 тисячі заради 5070 Ti Rog Strixyanadmin: ↑ 13.05.2025 18:54 Долгожданные фото, проект пока окончен.
![]()
Очень долго ждал хаб, потому как ASUS зажлобились на много портов ARGB и распаяли только 3 а устройств 4 как-бы.
![]()
.
Рога виглядає набагато красивіше та на відміну від інших комплектуючих має хоч якось обґрунтовану вартість як за топове виконання. Картка TUF дуже виділяється на фоні системника і тепер буде весь час вам нагадувати, що проєкт не вдалось довести до ідеалу![]()
-
yanadmin
Member
Не було ще на момент покупки, так вигляда красивіше на 156% але поки що залишись на TUF бо пройшло вже 15 дібilcattivo: ↑ 13.05.2025 21:30 Не думав що я колись таке напишу, але я б на вашому місці переплатив би ще 4 тисячі заради 5070 Ti Rog Strix.
Рога виглядає набагато красивіше та на відміну від інших комплектуючих має хоч якось обґрунтовану вартість як за топове виконання. Картка TUF дуже виділяється на фоні системника і тепер буде весь час вам нагадувати, що проєкт не вдалось довести до ідеалу![]()
-
0kie
Member
yanadmin
Задний вентилятор опусти ниже до упора - будет красивее и практичней. Подпорка реально ущербная, лучше без неё. Или купи "невидимку":
Задний вентилятор опусти ниже до упора - будет красивее и практичней. Подпорка реально ущербная, лучше без неё. Или купи "невидимку":
- спойлер
-
yanadmin
Member
Поправив, як на мене рівніше ну ніяк

Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:
1. Опустив вентиль.0kie: ↑ 14.05.2025 12:10 yanadmin
- спойлер
- Снимок экрана 2024-07-10 193523.png
2. Там ще корпусна ще є підтримка, як на мене ваще норм.

-
cAkeJJ
Member
От тепер вона +- ровно стоїть. Краще б справді використав підставку заводську від свого дорогущого корпусу і ці 3000грн докинув на стрікс версію відяхи, як написав коментатор вище.yanadmin: ↑ 14.05.2025 15:52Поправив, як на мене рівніше ну ніяк
![]()
![]()
Отправлено спустя 1 минуту 40 секунд:1. Опустив вентиль.0kie: ↑ 14.05.2025 12:10 yanadmin
- спойлер
- Снимок экрана 2024-07-10 193523.png
2. Там ще корпусна ще є підтримка, як на мене ваще норм.
![]()
-
daesz
Member
Тепер рівненько
-
tablestikus
Member
Майже піврічна епопея зі збіркою білого акваріуму з білими комплектуючими та з білою підсвіткою закінчилася. Тепер я повністю задоволений і отримав рівно те, що і хотів. На фото вся підсвітка на 25% стоїть. З недоліків тіки те що через трубки водянки не вийшло 24пін ідеально рівно розташувати. Ну і ще можна було б на 8пін відяхи взяти підсвітку, але я все ж маю надію що в кінці року поміняю на щось потужне і під 12пін тому вирішив не заморачуватися.
CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D (100-100001084WOF)
CPU WCS: Lian Li Hydroshift LCD 360N Fanless
CPU WCS Fan: 3 x Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
MB: GIGABYTE X870E AORUS PRO ICE
RAM: Kingston FURY 64 GB (2x32GB) DDR5 6400 MHz Beast EXPO White (KF564C32BWEK2-64)
Video: Sparkle Intel Arc B580 Titan Luna OC (SB580TW-12GOC)
m.2 SSD: Samsung 9100 PRO 1 TB (MZ-VAP1T0BW)
SSD: Samsung 870 QVO 4TB (MZ-77Q4T0BW) (4Tb)
HDD1: Seagate IronWolf 6 TB (ST6000VN001) (6Tb)
HDD2: Seagate IronWolf 12 TB (ST12000VN0008)
Power Module Cable 24pin: Lian Li EDGE1300 White (G9P.EG1300.WE00.EU)
Power Module Cables Controller: Lian-Li Strimer L-Connect 3 Controller
Сase: Lian Li O11 Vision White (G99.O11VW.00)
Fan Controller: Lian Li UNI HUB SL-INF Controller, L-Connect 3
Case Fan 1: Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
Case Fan 2: Lian Li Uni Fan SL-Infinity 120 (G99.12SLIN1W.00) White
Case Fan 3: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 4: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 5: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
RAM: Kingston FURY 64 GB (2x32GB) DDR5 6400 MHz Beast EXPO White (KF564C32BWEK2-64)
Case Fan 3: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 4: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
Case Fan 5: Lian Li Uni Fan SL-Infinity Reverse Blade 140 (G99.14RSLIN1W.00) White
-
0kie
Member
tablestikus
Своё предвзятое мнение. Какое есть...
Итак, материнка - не надоели эту шнурки питания? Особенно в таком огромном корпусе, где они сразу же бросаются в глаза? Есть же ASUS BTF под АМ5. Не нравится ASUS - бери Gigabyte Стелс (или как они там называются), которые закрыты сверху красивейшим декоративным кожухом.
Видеокарта. Та же претензия к шнурку, который будет мозолить глаза и никак его не обыграть, чтобы спрятать. Можно попробовать пустить под бекплейтом видеокарты, но тут уже вопрос к его длине. Был бы BTF - вопросов нет, там свой разъём на материнке и видеокарте, обходишься внутренними разъёмами и ничего не видно даже сзади.
Водянка. В данном корпусе есть же возможность завести водоблок сверху - зачем его сбоку тилить и тем самым "резать" внешний вид памяти? Буквально пару дней назад видел сборку в данном корпусе и там аналогичную водянку завели сверху. Тоже трубки, но выглядит опрятней.
Капец, какой здоровый шкаф....

Своё предвзятое мнение. Какое есть...
Итак, материнка - не надоели эту шнурки питания? Особенно в таком огромном корпусе, где они сразу же бросаются в глаза? Есть же ASUS BTF под АМ5. Не нравится ASUS - бери Gigabyte Стелс (или как они там называются), которые закрыты сверху красивейшим декоративным кожухом.
Видеокарта. Та же претензия к шнурку, который будет мозолить глаза и никак его не обыграть, чтобы спрятать. Можно попробовать пустить под бекплейтом видеокарты, но тут уже вопрос к его длине. Был бы BTF - вопросов нет, там свой разъём на материнке и видеокарте, обходишься внутренними разъёмами и ничего не видно даже сзади.
Водянка. В данном корпусе есть же возможность завести водоблок сверху - зачем его сбоку тилить и тем самым "резать" внешний вид памяти? Буквально пару дней назад видел сборку в данном корпусе и там аналогичную водянку завели сверху. Тоже трубки, но выглядит опрятней.
Капец, какой здоровый шкаф....
- Пример для твоей материнки с другим водоблоком:
-
tablestikus
Member
0kie
За кабелі і BTF я думав, але там щось було жиденько з вибором білих і я забив. Може років через 5 я повернувся до такого типу материнок.
Живлення відяхи під бекплейт ніяк - сильно гнутися буде і впритул до радіаторів - я на таке не піду.
Водянка в мене ставал в трьох положеннях водоблоку - вниз, вправо, вверх. Я ставив приміряв всі три види - мені візуально вправо найбільше сподобалось. Вверх-вниз дуже в око кидаються шланги. А якщо ти мав на увазі за кожух під материнкою завести - то ні, водоблок в ті отвори не влізе просунути, таке у О11 vision compact вийде - там здорова дірка під дроти.
Корпус що в твоєму прикладі розглядав, але цей що взяв більше сподобався.
Я єдине ще думав LCD-екран прямокутний підібрати на материнкою поставити, у мене як раз для нього окремий вихід на материнці є.
За кабелі і BTF я думав, але там щось було жиденько з вибором білих і я забив. Може років через 5 я повернувся до такого типу материнок.
Живлення відяхи під бекплейт ніяк - сильно гнутися буде і впритул до радіаторів - я на таке не піду.
Водянка в мене ставал в трьох положеннях водоблоку - вниз, вправо, вверх. Я ставив приміряв всі три види - мені візуально вправо найбільше сподобалось. Вверх-вниз дуже в око кидаються шланги. А якщо ти мав на увазі за кожух під материнкою завести - то ні, водоблок в ті отвори не влізе просунути, таке у О11 vision compact вийде - там здорова дірка під дроти.
Корпус що в твоєму прикладі розглядав, але цей що взяв більше сподобався.
Я єдине ще думав LCD-екран прямокутний підібрати на материнкою поставити, у мене як раз для нього окремий вихід на материнці є.
-
aaleksandrenko
Member
начинка така топова вся. ігровий проц і така відяха слабенька. незрозуміло. Але гарноtablestikus: ↑ 25.05.2025 17:05 Майже піврічна епопея зі збіркою білого акваріуму з білими комплектуючими та з білою підсвіткою закінчилася. Тепер я повністю задоволений і отримав рівно те, що і хотів. На фото вся підсвітка на 25% стоїть. З недоліків тіки те що через трубки водянки не вийшло 24пін ідеально рівно розташувати. Ну і ще можна було б на 8пін відяхи взяти підсвітку, але я все ж маю надію що в кінці року поміняю на щось потужне і під 12пін тому вирішив не заморачуватися.
-
tablestikus
Member
aaleksandrenko
Я думав на початку року про 5080, але ціни мене не влаштували, тому взяв заради більше цікавості тимчасово цю інтел пощупати, а там подивимося що буде з ринком в кінці року, може щось цікаве по цінам буде, хоча там вже наче у нас в Україні ціни на 9080ХТ стабілізувалися.
Я думав на початку року про 5080, але ціни мене не влаштували, тому взяв заради більше цікавості тимчасово цю інтел пощупати, а там подивимося що буде з ринком в кінці року, може щось цікаве по цінам буде, хоча там вже наче у нас в Україні ціни на 9080ХТ стабілізувалися.
-
0kie
Member
tablestikus
Вот плата BTF под АМ5. Не топовый чипсет, но он реально тебе нужен? Не искал - может и под твой чипсет уже есть.
Как не пролезает водоблок? Самые верхние большие резинки снимаешь, пропускаешь водоблок, одеваешь резинку - бинго! Эти вырезы для водоблоков сделаны.
Ладно, собрал так собрал. Молодец!
Вот плата BTF под АМ5. Не топовый чипсет, но он реально тебе нужен? Не искал - может и под твой чипсет уже есть.
Как не пролезает водоблок? Самые верхние большие резинки снимаешь, пропускаешь водоблок, одеваешь резинку - бинго! Эти вырезы для водоблоков сделаны.
Ладно, собрал так собрал. Молодец!
-
tablestikus
Member
0kie
Її у нас нема ще в продажі.
А обирав я материнку більше по візуальному вигляді, ну і тут зацікавило пожити з двома чіпсетами.
Ні, вони не такі великі самі верхні - не пролазить там. навіть без резинок.
Її у нас нема ще в продажі.
А обирав я материнку більше по візуальному вигляді, ну і тут зацікавило пожити з двома чіпсетами.
Ні, вони не такі великі самі верхні - не пролазить там. навіть без резинок.