Пропоную обговорити ASUS анонсувала GeForce RTX 5080 у модифікації Noctua Edition
Скоріш за все карта буде мати неадекватну ціну. Тим більше, що і звичайні версії досить тихі, а із андервольтом так взагалі.
Новости
Последние статьи и обзоры
ASUS анонсувала GeForce RTX 5080 у модифікації Noctua Edition
-
kairo
Member
-
radeon5870
Member
Шановний автор статті.
Будь ласка навчіться налаштовувати Баланс Білого у вашій камері.
Лише тоді читачі зможуть зрозуміти, який колір має залізо, про яке ви так цікаво розповідаєте ...
Лише тоді читачі зможуть зрозуміти, який колір має залізо, про яке ви так цікаво розповідаєте ...
-
FarCry
Member
radeon5870
Дуже товсто, спробуйте тонше.
Дуже товсто, спробуйте тонше.
-
Мерзавчик
Member
Той самий випадок, коли накидувати на вентилятор не потрібно...)
-
Afit
Member
А что это за вертухи такие? В продаже я такой формы крыльчатки видел только 140мм 
-
Ortyomko
Member
Afit: ↑ 19.05.2025 16:47 А что это за вертухи такие? В продаже я такой формы крыльчатки видел только 140мм![]()
ASUS GeForce RTX 5080 Noctua Edition отримала чотирьохслотовий повітряний кулер із трьома 120-мм вентиляторами Noctua NF-A12x25 G2
-
Afit
Member
их нет отдельно пока в продажеOrtyomko: ↑ 19.05.2025 16:51Afit: ↑ 19.05.2025 16:47 А что это за вертухи такие? В продаже я такой формы крыльчатки видел только 140мм
ASUS GeForce RTX 5080 Noctua Edition отримала чотирьохслотовий повітряний кулер із трьома 120-мм вентиляторами Noctua NF-A12x25 G2
-
Enjthesilence
Member
Шановний автор статті.
-
Звезда S0-2
Member
От ноктюа там только вентиляторы.
-
f24gun69
Member
Да ладно ? А я думал, что и чип и банки памяти... не буду покупатьЗвезда S0-2: ↑ 19.05.2025 17:32 От ноктюа там только вентиляторы.
-
Звезда S0-2
Member
Ноктюа славится не только вентиляторами. Радиатор могли бы уже смастерить, всё-таки не первая их колаборация по видюхам.f24gun69: ↑ 19.05.2025 18:35Да ладно ? А я думал, что и чип и банки памяти... не буду покупатьЗвезда S0-2: ↑ 19.05.2025 17:32 От ноктюа там только вентиляторы.![]()
-
DneprShark
Member
Кайфовая
Владел такой двухвентиляторной 3080 - сочетание низких температур и тишины было шикарным
-
Тихий Зверь
Member
Чи то фото такі, але і дизайн не такий прикольний, як у 3000 і 4000 серії. Крильчатка, як бумерагн і поєднання кольорів без смаку. Щось вони в штангу зарядили. 
-
Voozy
Member
Как обычно в этом коллабе - тишина кулеров Ноктуа нивелируется фирменным писком дросселей Асус.
-
Vladys77
Member
Звісно все красиво, але 5080 і без Noctua коштує як жигулі чи таврія в прийнятному стані.
А з Noctua ще на третину ціну накрутять.
Та і мені пофіг на ту тишу, аби карта не грілась. Бо ці виробники звісно молодці, оберти вентиляторів ставлять на мінімум, все супер тихо, а на карті на хотспоті під 90 градусів.
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Noctua звісно класні, хотів собі корпусних докупити. Але по ціні 2 Noctua купив 6 Arctic з контролером вентилятора.
І все чудово, як не треба сильно крутитись, так супер тихі, а як буде пекельна спека, то видують що завгодно.
А з Noctua ще на третину ціну накрутять.
Та і мені пофіг на ту тишу, аби карта не грілась. Бо ці виробники звісно молодці, оберти вентиляторів ставлять на мінімум, все супер тихо, а на карті на хотспоті під 90 градусів.
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Noctua звісно класні, хотів собі корпусних докупити. Але по ціні 2 Noctua купив 6 Arctic з контролером вентилятора.
І все чудово, як не треба сильно крутитись, так супер тихі, а як буде пекельна спека, то видують що завгодно.