Відеокарти та чипи для ШІ можуть оснастити геотрекером, щоб контролювати постачання в підсанкційні країни

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Вже спробували з LHR... Перепрошивали і майнили. А тепер під VPN будуть працювати.
walkman3000
Member

треба вог з шрапнелькою на синю ізоленту і все
AntonyKandaurov
Member

maxud_b
То був пил в очі, як і всі подальші рішення. Дивно що із 4090д/5090д не йшла тулза яка розлочувала її в повноцінну картку.

Відправлено через 20 секунд:
walkman3000
:beer:
Lekrs
Member

Думаю, відключити його не стане пооблемою...
Alexx-wisa
Member

Будуть ставити поряд з картами РЕБ який буде підміняти сигнал GPS і вуаля, карти вже там де треба :beer:
AntonyKandaurov
Member

Alexx-wisa
Що не зробиш аби кібернетика - продажна дівка капіталізма працювала на тебе :laugh:
leif
Member

Не спрацює, але все подорожчає завдяки цьому "покращенню" :laugh:
kairo
Member

maxud_b: 14.05.2025 10:38 Вже спробували з LHR... Перепрошивали і майнили. А тепер під VPN будуть працювати.
Не вигадуйте, ніхто нічого не перепрошивав. Майнили на LHR картах із урізаною ефективністю. Роками писали, що зараз Хуанг по тихому злиє розблокований біос, але так нічого ніхто і не розблокував поки в жовтні 2022 не вийшов офіційний драйвер, бо на той момент вже майнінг помер.
Alexsandr
Member

maxud_b: 14.05.2025 10:38 А тепер під VPN будуть працювати.
много чести через ВПН. поставят заглушку сотовую на перехват и будут давать верные ответы динамически. Если все усложнить кучей ключей, то не будет работать даже там где должно, ибо интернет есть не везде. Делать аппаратный GPS с внешней антенной (дата центр и на крыше тысячи антен :)? ) вместо антенны опять по быстрому сделают заглушку. В общем думаю шансы минимальны на такое применение.
anatolikostis
Member

Alexx-wisa: 14.05.2025 11:06 Будуть ставити поряд з картами РЕБ який буде підміняти сигнал GPS і вуаля, карти вже там де треба :beer:
не рэб, а hack-rf B-)
рэб впринципе создает пелену белого шума, где не слышно вообще ничего, кроме шума.
это если в комнату, где ты общаешься с кем-то, поставить магнитофон и включить по-громче: вы оба слышите музыку, но не слышите друг-друга.
MqM
Member

Це вже якась Орвіловщина. Так і до цифрового концтабору недалеко.
Купив річ, якою користуєшся з милосердя корпорацій :weep:
Последний раз редактировалось MqM 14.05.2025 13:45, всего редактировалось 1 раз.
kairo
Member

MqM: 14.05.2025 13:31 Це вже якась Орвіловщина. Так і до цифрового коецтабору недалеко.
Залочені під оператора телефони вже яке десятиліття продаються. В мене перший мій бу-шний Айфон 3G мав спеціальний чіп який вставлявся разом із сімкартою, щоб можна було користуватись телефоном в Україні. Так це було 16 років тому.
MqM
Member

kairo: 14.05.2025 13:37
MqM: 14.05.2025 13:31 Це вже якась Орвіловщина. Так і до цифрового коецтабору недалеко.
Залочені під оператора телефони вже яке десятиліття продаються. В мене перший мій бу-шний Айфон 3G мав спеціальний чіп який вставлявся разом із сімкартою, щоб можна було користуватись телефоном в Україні. Так це було 16 років тому.
Ну тут давався вибір, люди свідомо обирали через певні вигоди саме такі варіанти
kairo
Member

MqM: 14.05.2025 13:44 Ну тут давався вибір, люди свідомо обирали через певні вигоди саме такі варіанти
На скільки я пам'ятаю, то ніякого вибору в Україні не було. Можна було використовувати лише ламані Айфони.
MqM
Member

kairo: 14.05.2025 13:57
MqM: 14.05.2025 13:44 Ну тут давався вибір, люди свідомо обирали через певні вигоди саме такі варіанти
На скільки я пам'ятаю, то ніякого вибору в Україні не було. Можна було використовувати лише ламані Айфони.
Загалом по світу, а так я підозрюю той беушний був зі США, ну так там поширена практика привязки до оператора.
В нас і досі немає офіційного представництва Епл, а лише уповноваженмй посередник
Nekros
Member

Ото б було гарно якщо би русні усі карти заблочили включаючи ігрові :shuffle:
Kassatka
Member

Зате маразматичним салафітам-ваххабітам з Саудовської Аравії будемо допомагати розвивати технології ШІ по максимуму, щедро ділячись обладнанням та новітніми технологіями - головному осередку найнебезпечнішої секти на планеті Землі, яка в цій країні офіційна релігія. Бо це типу "союзнички".
AMD та Nvidia з партнерами запускають масштабні проєкти зі створення «фабрик ШІ» в Саудівській Аравії
kairo
Member

Kassatka
Саудівська Аравія давній союзник США на Близькому Сході.
Kassatka
Member

kairo: 14.05.2025 15:06 Саудівська Аравія давній союзник США на Близькому Сході.
Та знаю я це все. І підозрюю, що по світу ще неоднократно та там, то тут будуть спливати сумні наслідки цього партнерства. Залишається сподіватися лише на те, що при такій ідеології країна все рівно не зможе досягти значних висот у світовій геополітиці, вони зараз багата країна виключно через свої величезні запаси нафти, а не через високі технології.
Ответить