Я сам завжди за 3 вентилятора, але трохи спонтанно вирішили проапгрейдити і за попередню 3060 дали нормальні гроші. По цій можу сказати, максимум бачив 62 градуси, 50% вентилі на автоматі, дуже тихо працює, поки що, доживемо до спеки, побачимо як буде. Головне щоб не повелися люди на Ventus, там ОДНА S- образна трубка на 2 секції радіатора, це якийсь капець.Volodya811: ↑ 13.05.2025 01:01Глянув Ваш профіль. Також дивився на цю МСІшку. Але, поки чекаю зниження цін на версії з 3-ма вентиляторами і великою платою (щоб було тихо і не було перегріву).n6407: ↑ 12.05.2025 23:31 Невидия, моё почтение![]()
![]()
![]()
Это первый драйвер с 5060 ти в списке поддержки, поставил и на 5060ти 16 гб … перестал работать Обливион ремейкпросто супер
+ подглючивание на рабочем столе и т.д
Вернул более ранний, драйвер который не поддерживал 5060ти и всё снова заработало нормально![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Драйвер GeForce 576.40 WHQL готовий до релізу DOOM: The Dark Ages
-
n6407
Member
-
MessiaH
Member
Странно почему так думает только asus astral. У меня на Палите мониторинг температуры нормально работает, кулера включаютсяpowerpizza: ↑ 13.05.2025 07:47Магия по хуанговски,отвал мониторинга температуры что равно-0,соответственно карта думает шо ей холодно и ни 1 куллер не включится
Отправлено спустя 56 минут 19 секунд:
Так вообще обороты, записанные в бивисе, должны работать независимо от драйверовkairo: ↑ 13.05.2025 10:00Добре хоч в карти є аварійний механізм, коли температури досягають 110 градусів, автоматично запускаються кулери на 100% на пару секунд.
Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
Вентус у мси это вообще самый донный бюджетный уровеньn6407: ↑ 13.05.2025 10:52. Головне щоб не повелися люди на Ventus, там ОДНА S- образна трубка на 2 секції радіатора, це якийсь капець.
-
zooz1k
Junior
я ризикнув. відкотився.kairo: ↑ 12.05.2025 17:47 Пропоную обговорити Драйвер GeForce 576.40 WHQL готовий до релізу DOOM: The Dark Ages
Хто готовий ризикнути і оновити драйвер?![]()
під час першої інсталяції зловив "чорний екран", типу він вимкнувся і більше не включався (не було звязку з пк) прийшлось через кнопку його перевантажувати
після цього, зайшов і ще раз спробував re-install. допомогло, проте, через 15 хв роботи в google chrome у мене все зависло нафіг. знову помогло тільки перезавантаження.
скачав попередній драйвер, все норм. хоча на ноутбуці з 4060m такого ніколи не було ((
-
kairo
Member
Якщо кулери керуються зовнішньою утилітою, fan curve Із БІОСа не використовується. БІОС в такому випадку запустить кулери тільки тоді, коли температури досягнуть критичного рівня, що в мене і сталось двічі.MessiaH: ↑ 13.05.2025 13:41 Так вообще обороты, записанные в бивисе, должны работать независимо от драйверов
-
MessiaH
Member
kairo
Это на какой карте? На Асус Астрал?
Это на какой карте? На Асус Астрал?
-
kairo
Member
Це стосується усіх карт. Асус Астрал в статті лише для прикладу.
-
mult
Member
zooz1k
Якщо оновлення було через нвідія ап, то таке зараз не радять.
На форумах радять в ручну качати і ставити.
Плюс якщо виникла проблема, треба було через ddu все переставити
Якщо оновлення було через нвідія ап, то таке зараз не радять.
На форумах радять в ручну качати і ставити.
Плюс якщо виникла проблема, треба було через ddu все переставити
-
Enjthesilence
Member
я так розумію у тебе афтербьорнер не бачить темпи гпу?
-
yurius_r
Member
Але без підтримки 5060, щоб блогери не рознесли карту до CES 
-
kairo
Member
При виході зі сну, відеодрайвер починає видавати одну й ту саму температуру. Я після першого троттлінгу переставив останній драйвер із сайту через DDU і все одно отримав троттлінг. При цьому всьому вже був хотфікс цієї проблеми, але він був захований далеко на сайті. Я його через новини знайшов. Так і сиджу на хотфіксі.
-
Enjthesilence
Member
прикол і моніторинг також показує статичну температуру? хех, такого не зустрічав щеkairo: ↑ 13.05.2025 21:33При виході зі сну, відеодрайвер починає видавати одну й ту саму температуру. Я після першого троттлінгу переставив останній драйвер із сайту через DDU і все одно отримав троттлінг. При цьому всьому вже був хотфікс цієї проблеми, але він був захований далеко на сайті. Я його через новини знайшов. Так і сиджу на хотфіксі.
-
strang
Member
Теж попався з профільною 4070tikairo: ↑ 13.05.2025 21:33При виході зі сну, відеодрайвер починає видавати одну й ту саму температуру
-
kairo
Member
HW Info показує вірну температуру. AB показував "завислу" температуру, так як отримував некоректні дані від драйвера.Enjthesilence: ↑ 13.05.2025 22:20прикол і моніторинг також показує статичну температуру? хех, такого не зустрічав щеkairo: ↑ 13.05.2025 21:33
При виході зі сну, відеодрайвер починає видавати одну й ту саму температуру. Я після першого троттлінгу переставив останній драйвер із сайту через DDU і все одно отримав троттлінг. При цьому всьому вже був хотфікс цієї проблеми, але він був захований далеко на сайті. Я його через новини знайшов. Так і сиджу на хотфіксі.
Запитав ЧатГПТ:
"Проблема з некоректним відображенням температури в MSI Afterburner після встановлення драйвера NVIDIA версії 576.02 пов'язана з тим, що цей драйвер порушує доступ до деяких сенсорів температури та швидкості обертання вентиляторів для сторонніх програм. У результаті Afterburner може показувати занижені або статичні значення температури (наприклад, 22°C замість реальних 35°C) та нульову напругу, що також впливає на роботу користувацьких кривих вентиляторів .
TechPowerUp
HWiNFO, на відміну від Afterburner, використовує власні методи доступу до апаратних сенсорів, що дозволяє йому отримувати точні дані навіть при обмеженнях, введених новими драйверами NVIDIA. Це пояснює, чому HWiNFO продовжує відображати коректні температурні значення, тоді як Afterburner стикається з проблемами."
-
MessiaH
Member
Поставил последний драйвер нвидии, поиграл в дум новый. Эффекта вау не словил, но вполне ниче игрулька. Вот только оптимизация сосёт жопу, графика не лучше Итернала, только там 250+ фпс, здесь и сотки нет