Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:03Если он ограничен в развитии
Изображение
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:14 для RO пацанів? їм рожеві окуляри знімаєш? ну...головне вірити
а им нафига это все ? пацанам твоим :laugh: Кому они доказать хотят землевращение ,мне чтоли ?Как можно слушать мнение какого то хомяка ,который только 1 бренд советует пиксель или айфон и не вникает в рынок смартфонов вообще,отметает варианты,которых множество есть у китайских брендов.
leif
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:10И я чисто свою точку зрения отстаиваю,мне все равно будут они покупать яблоки или нет
чісто отстаіваєш, чісто знімаєш рожеві окуляри, і пишеш при цьому завзято одне і те ж, одне і те ж. і не втомлює і не набридає тобі. улітаєш в бан -- повертаєшся неодмінно і знову те саме. тобі китайці часом валізи не заносять? бо для безкоштовного ентузіазму це прям круто)

що ти так люто отстаіваєш? якщо в підсумку нічого не змінюється і кожен купує шо хоче -- ти китайців, яблучно-піксельні хлопці -- яблука і пікселі :)

Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
snapdragon999: 13.05.2025 11:15а им нафига это все ? пацанам твоим
ти не знаєш що означає RO? ну, загугли чи спитай у чата жпт, що ти там робиш. бо по твоїй відповіді скалось враження, що ти не зрозумів суть написаного
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:21
що ти так люто отстаіваєш? якщо в підсумку нічого не змінюється і кожен купує шо хоче -- ти китайців, яблучно-піксельні хлопці -- яблука і пікселі :)
кто хоче яблука і пікселі той не питає йде і купляє ,а хто шукає варіанти серед багатьох варіантів,то він обговорює деталі . RO це єдине про що ви мрієте ))І не треба з себе тут важного робити арбітра ,пацани ro ,ви тут що купили мене чи що ?Я свою думку висловлюю і мені не потрібно вказувати що тут говорить і які поради роздавати.
Последний раз редактировалось snapdragon999 13.05.2025 11:28, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:22кто хоче яблука і пікселі той не питає йде і купляє ,а хто шукає варіанти ,то він обговорює деталі .
так і кому ти тоді рожеві окуляри знімаєш? :laugh: адже з твоїх же слів, ті, у кого такі окуляри присутні все одно "переплатять за бренд і маркетинг"(с) , а у того хто шукає варіанти таких окулярів апріорі немає
tribute
Member

snapdragon999: 13.05.2025 09:53 що ти можешь на ньому робити те ж саме? запису дзвінків немає ,антиспам фільтру немає просунутого ,клонування додатків немає,декілька облікових записів немає?,швидкої зарядки немає ,встановлення додатків тільки з маркету ,кастомізації ніякої віджетів іконок робочих столів ,налаштування інтерфейсу немає ,автоматизація процесів за допомогою таскер немає,vpn кастрованний ,прямої передачі файлів на пк віндовс немає,доступу до файлової системи немає через вафлю щоб витягнути щось на комп ,з компа.Через блютуз швидкий доступ на вінді також є на андроїд.

Тільки не треба казати що мені це не потрібно ,нащо воно кому треба.Якщо вам це не треба ,то іншим треба і вони заради цього і купують андроїд.
виходить, що мені теж як мінімум половина з цього потрібна :shuffle:
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:28
snapdragon999: 13.05.2025 11:22кто хоче яблука і пікселі той не питає йде і купляє ,а хто шукає варіанти ,то він обговорює деталі .
так і кому ти тоді рожеві окуляри знімаєш? :laugh: адже з твоїх же слів, ті, у кого такі окуляри присутні все одно "переплатять за бренд і маркетинг"(с) , а у того хто шукає варіанти таких окулярів апріорі немає
Проскакують тут реально люди які цікавляться експертною думкою,або просто читають .
leif
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:22RO це єдине про що ви мрієте
:facepalm: чат жпт тобі щось не те відповів, перепитай ще.
snapdragon999: 13.05.2025 11:22Я свою думку висловлюю і мені не потрібно вказувати що мені тут говорить і які поради роздавати.
мені просто цікаво навіщо ти це робиш, яка твоя мотивація, якщо це ні на що не впливає. я тобі ніяких порад не давав і не збираюсь, бо це абсолютно марно :apes:
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:29
мені просто цікаво навіщо ти це робиш, яка твоя мотивація, якщо це ні на що не впливає. я тобі ніяких порад не давав і не збираюсь, бо це абсолютно марно :apes:
я тобі вже сказав навіщо,навіщо як попка одні ті самі питання задавати ?Хомякам доказувати звичайно це абсолютно марно ,це робиться для людей які читають .І чи маєшь ти якесь право з мене тут щось питати ? :laugh:
Последний раз редактировалось snapdragon999 13.05.2025 11:33, всего редактировалось 2 раза.
leif
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:29експертною думкою
:laugh:

ну, ладно, все ясно, ти знімаєш рожеві окуляри людям які "проскакують". ок, продовжуй знімати рожеві окуляри, я зрозумів, питань більше немає. успіхів
tribute
Member

Avenger80: 13.05.2025 07:20 Значит вам телефон на данном этапе, в принципе и не нужен, если не поймёте зачем он вам нужен (я имею ввиду новый). :)
основна причина нехай буде - майже мертва батарея і мало пам'яті наразі...
Последний раз редактировалось tribute 13.05.2025 11:48, всего редактировалось 3 раза.
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:32
snapdragon999: 13.05.2025 11:29експертною думкою

ну, ладно, все ясно, ти знімаєш рожеві окуляри людям які "проскакують". ок, продовжуй знімати рожеві окуляри, я зрозумів, питань більше немає. успіхів
так ,є люди які ще досі думають що якийсь самсунг це круче чим китайці .Я можу їм обгрунтувати чому це не так .
leif
Member

підтягни граматику хоч однієї мови, не соромся.
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:36

підтягни граматику хоч однієї мови, не соромся.
ну вибачай ,це не філологічний форум та не літературний .Пишу швидко тому бувають помилки в граматиці :laugh: І вчитися це не соромно ,соромно на це вказувати і зауваження людині робити.
Последний раз редактировалось snapdragon999 13.05.2025 11:43, всего редактировалось 2 раза.
leif
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:37Пишу звидко тому бувають помилки в граматиці
вірю, я повірив
snapdragon999
Member

leif: 13.05.2025 11:39
snapdragon999: 13.05.2025 11:37Пишу звидко тому бувають помилки в граматиці
вірю, я повірив
буває що на клаві так запомнило з помилкою і слово вставляється.
Valdey377
Member

snapdragon999: 12.05.2025 19:03
Valdey377: 12.05.2025 19:01 разряд батареи полная чушь и перегрев в ту же корзину
возьми с25+ поснимай полчаса или поиграй и увидишь как он грееться и разряжаеться ,за эту модель я точно уверен .И камера с шумами ,основной модуль,не очень ,не поменялось ничо с с24+.На хоноре 200 который стоит в 3 раза дешевле лучше звук в динамике внешнем.Мы сравнивали с чуваком.Так что явно он тех денег не стоит ,особенно официально.Кто его за 50 косарей купит просто будет глубоко разочарован.
Если меня заинтересует фотография, хотя с меня ещё тот фотограф, я к своей зеркалке куплю набор сменных объективов и буду спокоен, и меня вообще фото функции смартфона интересуют в последнюю очередь, а для технических фото, подойдёт даже смартфон за 7-10 тысяч, если заинтересует видеосъемка, да и если посмотреть троттлинг проца у китайцев, то результаты весьма не впечатляющие,
snapdragon999
Member

Valdey377: 13.05.2025 11:43
snapdragon999: 12.05.2025 19:03

возьми с25+ поснимай полчаса или поиграй и увидишь как он грееться и разряжаеться ,за эту модель я точно уверен .И камера с шумами ,основной модуль,не очень ,не поменялось ничо с с24+.На хоноре 200 который стоит в 3 раза дешевле лучше звук в динамике внешнем.Мы сравнивали с чуваком.Так что явно он тех денег не стоит ,особенно официально.Кто его за 50 косарей купит просто будет глубоко разочарован.
Если меня заинтересует фотография, хотя с меня ещё тот фотограф, я к своей зеркалке куплю набор сменных объективов и буду спокоен, и меня вообще фото функции смартфона интересуют в последнюю очередь, а для технических фото, подойдёт даже смартфон за 7-10 тысяч, если заинтересует видеосъемка, да и если посмотреть троттлинг проца у китайцев, то результаты весьма не впечатляющие,
самсунг с25+ если не нагружать впринципе держит батарея нормально,но только ты дашь нагрузку типа игр или длительного видео 4к ,то она тает на глазах .Ну и камера там не уровня 50 штук гривен как за него просят официалы и даже не 35 ))Звук тоже на те бабки не тянет. А так он удобен в руке ,хорошая оболочка ,есть все плюшки типа волте и есим и т.д. За те деньги есть поинтереснее девайсы.
Последний раз редактировалось snapdragon999 13.05.2025 11:53, всего редактировалось 1 раз.
tribute
Member

Перефразую питання, mi13t pro чи edge 50 ultra? який і чому на вашу думку...
walkman3000
Member

snapdragon999: 13.05.2025 11:37ну вибачай ,це не філологічний форум та не літературний
базові речі, яким діти вчаться у школі, експерт :laugh: мабуть і там на уроках поради давав замість навчання :gigi:
Ответить