Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Stamb: 25.04.2025 13:41А як місце проколу ідентифікуєте для того щоб наклеїти латку?
спочатку огляд/проведення пальцями зсередини покришки.
накачати камеру і або слухати вухом, або змочити губи, камеру прокручувати поряд, губи/вухо гарно відчувають, коли на них шось дує.
InCapt
Member

Замінив виніс на 90мм - інший ровер став. В кращу сторону, сідло теж не погане на перший погляд, жорсткіше, але зручніше.
nutman
Member

waryag: 25.04.2025 10:24
nutman: 24.04.2025 23:14 А как на счет шайбочки, спейсеры, между пауком и звездой? Чем не вариант сместить звезду?
3 на место 2, а ту - через проставки? Стремно, лучше остаться на тройнике или взять новую систему.
нет, просто спейсеры между пауком и звездами. самую маленькую 64бсд снимаем, вставляем спейсеры между 2,3 и пауком. Так делают вроде, и ничего стремного. Может я и не прав, я не специалист, просто речь шла уже о том, что
waryag: 20.04.2025 08:41
nutman: 19.04.2025 23:47Ну я не смогу 3-1,2,3 переключаться, цепь косит. Мне надо типо чтоб сами звезды немного сдвинулись на место первой что-ли. Я в этом не разбираюсь, наверное херню говорю.
Сместить звезды влево можно, только если стоит проставка и ее можно убрать. Вправо (проставками в каретку) - легко). Или убрать 3ю, а 1 и 2 поставить большего диаметра.
Reverse_rain
Member

unique-neon: 24.04.2025 14:40 На мтб використовую, давно камери не згадую.
А от підскажіть дурному, чи всі сучасні обода підійдуть під безкамерку, варто лише ленту проклеїти чи вони якісь спецефічні? Просто теж думав про безкамерку, але в мене звичайні китайські двойні обода під 29" і я не певен що воно щось із цього вийде якщо туди впрягтись.
Stamb
Member

Reverse_rain
Спеціальні мають бути. Дивіться на сайті виробника, якщо такий є.
unique-neon
Member

Reverse_rain
Так, як вище сказали обода спеціальні - у них є горизонтальні полички на дні обода на які сідає покришка. Таким чином навіть якщо зірветься, то сама стане назад.

На звичайному ободі такої полички нема і її тримає лише тиск, якщо зривається покришка то насосом її притиснути уже не вдасться.

Знайомий перше на звичайних ободах робив безкамерку і на проблему вище нарвався коли ми катали, їхав тоді я додому по камеру щоб йому в ліс привезти :gigi:
спойлер
Изображение
Hotspur
Member

Reverse_rain: 04.05.2025 01:08А от підскажіть дурному, чи всі сучасні обода підійдуть під безкамерку, варто лише ленту проклеїти чи вони якісь спецефічні?
теоретично так. практично купи безкамерні обода і покришки
Barmaloid
Member

Як вам така ідея ? :shuffle:
спойлер
Изображение
unique-neon
Member

Barmaloid
Ідея гарна. Дарма в нас продають лише готові збірки, а просто раму в день з вогнем треба шукати.
Barmaloid
Member

unique-neon: 04.05.2025 13:07а просто раму в день з вогнем треба шукати.
Я у себе, в невеликому містечку знайшов навіть дві :)
спойлер
'Спутник' й 'Турист'
dead_rat
Member

Barmaloid: 04.05.2025 12:52 Як вам така ідея ? :shuffle:
спойлер
Изображение
Без шансів.

Щоб знати, що тебе задовольнить, треба бути вже дуже досвідченим. По тикалці з АІ вийде гірше ніж просто в магазі по розміру придбати бюджетний вел.
Barmaloid
Member

dead_rat: 04.05.2025 13:33Без шансів.
Ну, значить точно ідея файна і все має бути як слід :laugh:
nutman
Member

Господа, надо 1.5мм спейсер в каретку выправить чейнлайн. Нету у кого-нибудь лишнего в закромах? Хорошо бы в Виннице, конечно
_Andrik_
Member

dead_rat: 04.05.2025 13:33
Barmaloid: 04.05.2025 12:52 Як вам така ідея ? :shuffle:
спойлер
Изображение
Без шансів.

Щоб знати, що тебе задовольнить, треба бути вже дуже досвідченим. По тикалці з АІ вийде гірше ніж просто в магазі по розміру придбати бюджетний вел.
100% згоден, найкраще це прокат , або якщо маєш кеш на своєму досвіді. Починати на мою думку ліпше з б/у , не так страшно буде з втратою в разі помилки.
На своєму досвіді прийшлося змінити 3 велоса, щоб зрозуміти що насправді хочу .
Єдине правило це одразу вирішити МТБ чи все інше
Barmaloid
Member

_Andrik_: 04.05.2025 14:39На своєму досвіді прийшлося змінити 3 велоса, щоб зрозуміти що насправді хочу .

Я маю чітке уявлення про те, що я хочу. Показати ? B-)
Hotspur
Member

dead_rat: 04.05.2025 13:33Щоб знати, що тебе задовольнить, треба бути вже дуже досвідченим. По тикалці з АІ вийде гірше ніж просто в магазі по розміру придбати бюджетний вел.
100%
Barmaloid
Member

dead_rat: 04.05.2025 13:33По тикалці з АІ вийде гірше ніж просто в магазі по розміру придбати бюджетний вел.

Мій друг Grok має іншу думку :-/
спойлер
Изображение
Барбарис
Member

Barmaloid, пости, як і останній запит гроку, не тільки маніпулятивні, а й не коректні. Якщо ти знаєш, що хочеш, то відповідаєш першій умові dead_rat, якщо не знаєш, то другій. Як просунутий пошуковик це вдалий варіант, як порадник повному 0 - це буде нікчемно.
Я, наприклад, знаю, що хочу, але там і бюджетні варіанти не дешеві - жоден алгоритм не допоможе, знайти скидки я можу любим пошуковиком.
Barmaloid
Member

Барбарис: 04.05.2025 17:08 Barmaloid, пости, як і останній запит гроку, не тільки маніпулятивні, а й не коректні.
Десь не там кому поставив, так ? :laugh:
unique-neon
Member

Схоже Barmaloid просто флудить. Збирати кастом на спутніку - це потужний мув.
Ответить