Всім привіт, може хтось підказати де можна викачати попередню версію аудіо драйверу для даної матері. Знайомий переставив вінду, скачав останній драйвер з офф сайту (оновлений 7 квітня), і звук став дуже тихий, каже що з попередньою версією (вінда попередній раз ставилась орієнтовно пів року назад) таких проблем не було.
Дякую.
Последние статьи и обзоры
Новости
MSI B650 TOMAHAWK WIFI - старий аудіо драйвер
-
werneo
Member
-
Mixx
Member
werneo
Просто відкатити старий драйвер?)
Просто відкатити старий драйвер?)
-
Dremjke
Member
Mixx: ↑ 28.04.2025 07:56Просто відкатити старий драйвер?)
Навряд на перевстановленій вінді можна відкатитись до драйверу, якого вже фізично немає на ПКwerneo: ↑ 27.04.2025 22:57Знайомий переставив вінду

А ось чому пан ТС не хоче користуватися пошуком в інтернеті - то вже інше питання...
-
werneo
Member
Якби знайшов сам, то не прийшов би сюди. На реддіті кажуть що МСІ не має архіву драйверів, а на сайті ріалтеку якась незрозуміла каша.Dremjke: ↑ 28.04.2025 10:20Mixx: ↑ 28.04.2025 07:56Просто відкатити старий драйвер?)Навряд на перевстановленій вінді можна відкатитись до драйверу, якого вже фізично немає на ПКwerneo: ↑ 27.04.2025 22:57Знайомий переставив вінду![]()
А ось чому пан ТС не хоче користуватися пошуком в інтернеті - то вже інше питання...
Отправлено спустя 1 час 37 минут 57 секунд:
Це ж не то? Пише ж High Definition Audio codecs. А потрібен драйвер до ALC4080 який є USB audio codec.
Я полазив по цьому сайту(який мені здається не підтримується) і там немає драйверів навіть до ALC1220.
Отправлено спустя 4 минуты 50 секунд:
Я скачав самий останній драйвер за посиланням, відкрив рідмі, і там в списку підтримуваних звукових немає ALC4080. Мимо.
Питання звідки скачати старішу версію драйвера бо в МСІ працюють відбиті на голову люди які не розглядають варіанту, що остання версія драйверу може бути крива.