Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

Пік дизайн + пік ВА, наступний лімітед на глобалі :lick:
спойлер
Изображение
Надіюсь V1R1 вдасться забрати, там ще й наступний персонаж тоже пік, але там мінімум V2 потрібно пуляти, якщо не V3 :c

Відправлено через 1 годину 40 хвилин 20 секунд:
Kirakishou
lewerlin
з ендфілд дискорду лол
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
Kirakishou
Member

daesz: 23.04.2025 19:29З цікавості, порахував скільки часу займають дейлики в ГФЛ2 :D
Я цю гру встановив, але досі не запускав — бо зараз в тих іграх, в які граю, купа контенту типу річниць, тому навіть нема бажання пробувати нову гру. Але після вашого відео думаю її видалити — я вже відвик від цього пекла з сотнями менюшок. Мене навіть меню івентів в ВуВі дратує, а в ГФЛ2 це просто кошмар.
daesz: 25.04.2025 08:54з ендфілд дискорду лол
Так, я читав на твіттері та r/gachagaming. Розробники Arknights просили у Давея грошей. Він не вірив, що гра матиме успіх, але звів їх з інвесторами.
Добре, що Давей знає, що з річницею ХСР та загалом з Амфореусом є проблеми. Бо складалося враження, що Давей забув про свої ігри.
lewerlin
Member

Kirakishou: 25.04.2025 10:10Бо складалося враження, що Давей забув про свої ігри
Вся Трійка фактично скинула всі ігри на менеджмент. І них є серйозніші інвестиції, котрі потребують багато часу.
Kirakishou
Member

lewerlin
Так, ви про це вже писали, я й сам дивився на ютубі якесь відео, що засновники Хойо зараз займаються штучним інтелектом та ядерними реакторами. Але судячи з його виступу, він поінформований, що Амфореус не зайшов гравцям, як і друга річниця ХСР. І на відміну від інших прикладів, коли він згадував запуск Зенлесса та Сумеру в Геншині, річниця ХСР і Амофореус відбувається саме зараз. Маю надію, що це якось вплине на подальшу розробку гри.
lewerlin
Member

Kirakishou: 25.04.2025 11:34Маю надію, що це якось вплине на подальшу розробку гри.
Навряд. Все впирається в наявних людей. Менеджмент у будь якому випадку вище голови не стрибне. Те що робить наразі менеджмент Хойо - це краще, до чого вони можуть дійти. Ну дасть їм Трійка "втик", і? Будуть китайці сидіти в офісі ночами і робити те саме, тільки ще більш старанно. Тут треба людина зі сторони, зі свіжим поглядом, з карт-бланшем на рішення. Або аби Давей сам зайнявся.
daesz
Member

Kirakishou: 25.04.2025 10:10 Розробники Arknights просили у Давея грошей.
В якийсь момент Да Вей також пробував переманити головного сценариста та лід дизайнера Haimao з Аркнайтсу, але ті відмовили :)
Kirakishou: 25.04.2025 10:10 Але після вашого відео думаю її видалити — я вже відвик від цього пекла з сотнями менюшок.
В наступному апдейті всі "магазини" групують в одну табу :)
спойлер
daesz
Member

:lick:
спойлер
lewerlin
Member

Ну, хто пробував? Як вам "променяста" Вува? :gigi: :lol: (хоча виглядає таки гарно і не жере особливо, таки не для галочки приліпили).
daesz
Member

lewerlin: 30.04.2025 05:00 Ну, хто пробував? Як вам "променяста" Вува? :gigi: :lol: (хоча виглядає таки гарно і не жере особливо, таки не для галочки приліпили).
Я дропнув ще на 1.1 :shuffle:
Треба глянути якісь відео чи що :D
lewerlin
Member

daesz: 30.04.2025 05:14Я дропнув ще на 1.1 :shuffle:
Треба глянути якісь відео чи що :D
На 4000 "проміння" можна було ще в 2.0 глянути. А це всім завезли. Самі максималки мені аж нижче 50 дропають в Рінасциті.
lewerlin
Member

Ну шо, зацінив я ваш ГФЛ2. Вайби Азурки+Хойогача+хороша, але приречена через оптимізацію під мобілки(можливо що і бюджет), база геймплею.
Жирнющий мінус - пвп лідерборд. Пейтувін в наявності, в його повноцінній формі.
Персонажі добре прописані(лор і сюжет взагалі сильна сторона), але дизайн... :-/ . Таке відчуття, що якби деви робили не мобільну гачу, а власний Вейстленд, то мало би бути прямо класно.
Баланс прогресу аккаунту відсутній як такий. Бісить неймовірно.
Гра ні разу не конкурент "великим" гачам, це більше ліга азурки. ГФЛ2 звісно технологічніша, але по загальному враженню, з'явись азурка на пк(в гуглплей-пк), я грав би краще в неї.
daesz
Member

lewerlin: 15.05.2025 07:28Жирнющий мінус - пвп лідерборд. Пейтувін в наявності, в його повноцінній формі.
В от цьому ПвП моді потрібно тільки 20 боїв зробити раз в місяць, щоб отримати всі нагороди.
спойлер
Изображение
Изображение
Вигравати не обов'язково, просто участь в 20 боях гарантує всі майлстони. Нагороди в кінці сезону - тільки косметика (рамочка, тайтл і бедж в профіль, при тому тільки рамочка за топ50%, інші дві - отримуєш за топ80%).
спойлер
Изображение
А в другому ПвП, от цьому :
спойлер
Изображение
Потрібно виграти один раз в день, щоб отримати трохи преміум/гача каренсі і люди спецом ставлять простенькі команди з 1 персонажа лоу лвла, щоб можна було тупо на авто виграти. Єдине, що на початку прийдеться грати всі 3 бої в день, щоб попасти в master 1 лігу, після того 1 бою в день (інколи 2, в залежності від дейликів в батлпасі, але бої в попередньому ПвП режимі рахуються також, це тому в мене в цьому сезоні 23/20 боїв :D ) достатньо щоб отримати максимальну винагороду раз в тиждень з стендінга в лізі + дейлі реворди :)
спойлер
Изображение
lewerlin: 15.05.2025 07:28Персонажі добре прописані(лор і сюжет взагалі сильна сторона)
Перші декілька чаптерів доволі посередні, вони більше сетаплять загальну сторі, десь починаючи з 6/7 чаптера вже цікаве починається. Імхо, івент сторі з "sojourner of the glass island" - це тупо топ, жаль, їх поки не додали на глобалі в табу для перепрограшу, туди ж і сторі з останніх 4 івентів, які фактично продовжують основну сюжетну лінію (після 8 зразу йде евент сторі daiyan, потім centaureissi, а за нею klukai та mechty). На вікі вони так і підписані, як саб/чаптери - 8.3(daiyan)/8.7(centaureissi), а івент klukai/mechty - це фактично повноцінні чаптери 9 та 10.
спойлер
Изображение
sojourner of the glass island - також є в цьому списку (6.5 та 6.7), але він немає ніякого відношення до основної сюжетної лінії (я коли його грав, то взагалі думав, що це події перед контентом основної сюжетної лінії).
Івент сторі makiatto фактично сетапить сторі лайн zucherro cafe (персонажі springfield/centaureissi/sharkry/makiatto). Івент ksvk фактично продовжує сторі лайн долл-комюніті з sojourner of the glass island (suomi, ullrid, littara, lotta, dushevnaya), імхо, найслабша історія поки що. Останній івент vector сетапить окрему сюжетну лінію squad 404.
Ще має бути окрема сюжетна лінія для frostfall squad та pol-03, але на глобалі контенту з ними поки не було. Історія daiyan (і 2 інших "китайських" ляльок - jiangju та zhaohui) - це фактично частина основної сюжетної лінії; jiangju на глобалі ще не релізнули, а zhaohui має бути через апдейт (десь через 3-4 тижні), чисто гіпотетично припущу, що сюжетна лінія їхнього скваду відгалузиться від центральної, але мб й ні (в релізному трейлері у них був свій окремий скрін) :)
спойлер
Изображение
Я, доречі, планую почати грати ще й в neural cloud та reverse collapse, обидві приквели. Перша гача, гратиму суто тільки для сторі контенту, навіть не виконуючи дейлі лол, друга - взагалі сингл :rotate:
lewerlin
Member

daesz: 15.05.2025 08:26А в другому ПвП, от цьому :
Друге, то більше псевдо ПВП, тупо копія такого ж режиму з азурки.
І там так само та ж сама претензія - ПВП в гачі апріорі лайно і не виправдовується нічим.
daesz
Member

lewerlin: 15.05.2025 09:29
daesz: 15.05.2025 08:26А в другому ПвП, от цьому :
Друге, то більше псевдо ПВП, тупо копія такого ж режиму з азурки.
І там так само та ж сама претензія - ПВП в гачі апріорі лайно і не виправдовується нічим.
Я радий, що у більшості комюніті такі ж сентиментальності відносно ПвП як і у вас, тож вони ставлять команди з 1 лоу лвл персонажа на діфенс і роблять життя простим для всіх інших :)
https://www.reddit.com/r/GirlsFrontline ... t_leveled/

Єдине що додам - ТС на реддіті каже, що немає бенефітів від виграшів на діфенсі, хоча це не зовсім так - є бедж за 100 успішних виграшів (хотів кинути зображення, але імгур, здається, вмер) :)
lewerlin
Member

daesz: 15.05.2025 19:21тож вони ставлять команди з 1 лоу лвл персонажа на діфенс і роблять життя простим для всіх інших :)
Ага, я в Азурці вже наївся. Можна було так двох дівчат(двоє там мінімум) скомбінувати, що втричі сильніша по "індексу" команда зуби ламала. Ще там була страта, ставити слабкий/сильний/оманливо слабкий діфенс в різні періоди сезону. Але в Азурці все впиралось в час грінду і глибоке знання механік, а не в донат. Сама по собі "веселкова" вайфу не давала нічого. Перше що я помітив в ГФЛ - 1 кільце на акк, решта - тільки донат. Пряма прив'язка сігн до персонажа, хай і копійками, але вона є("пандора" відкрита з самого старту). Кокблочні консти, як в хойо. Взагалі, як для гри ліги азурки, від хойо забагато лайна взято.
При тому, що до гейм-дизайнерів і сценаристів взагалі питань немає( з урахуванням "мобільних" рамок). Я уявляю цю гру в стилі Вейстленду і слинки течуть, але... гача ж.

До речі, у геншинят продовжує горіти. Крінж пішов уже неймовірний просто. 500к репортів під злитими анімаціями, бо вони краще геншиновської Скірк :lol: .
Прихована стата Вуви, на гачаревеню( бо спершу вона там вище гашні намалювалась). Китайці-геншнята забанили "союзного" КК, бо він був схожий на Тектона.
Це просто :popcorn: :lol:
daesz
Member

lewerlin: 16.05.2025 02:06Перше що я помітив в ГФЛ - 1 кільце на акк, решта - тільки донат.
Воно ніби так, але приріст статів мізерний від тих кілець в любому випадку :)
Стопе, зараз чекнув у грі - воно навіть стати не дає, тільки рамку, всяку косметику і 2 пула (і за 5$ - ціну кольца - можна купити більше ніж 2 пула лол)
спойлер
Изображение
Изображение
Изображение
lewerlin: 16.05.2025 02:06Пряма прив'язка сігн до персонажа
Не завжди, ф2п вепон (svarog) з гільдстору - досі вважається одним з найкращих ДПС ганів саме через його універсальну пасивку (-20% діфенса) який дуже часто кращий за сігнатурки
Изображение
От наприклад список рекомендованих ганів на Робеллу (один з останніх персонажів на CN), де сварог тупо кращий за сигнатурку
спойлер
Изображение
До того ж - сигнатурки у всіх іграх заточені саме під того персонажа для якого їх релізять. 2 гани зі стандарту (планета і голден мелоді) майже не успутають по дпсу більшості сигнатур (різниця в декілька процентів), це при тому що R6 стандарт дасть більше ніж R1 сигнатурка.
lewerlin: 16.05.2025 02:06Кокблочні консти, як в хойо.
Буквально на декількох останніх персонажах з Китаю, на глобалі з таких тільки Klukai - де максимальний дамаг на V6, для всіх інших V0/1 - це оптимальний конфіг.
З лімітованих : suomi - v0, maki - v1, centau - v0 (v1 тупо руїна ще й до того ж), dushevnaya - v0, vector - v0 (хоча v1 всі рекомендують через те, що він дає суттєвий буст, але v0 - цілком функціональний), daiyan - v0, mechty - v0, ullrid - v0 і як вже зазначив вище : klukai - v6, маю її на v3 і трохи жалію що взагалі пуляв і злив +-350 пулів, бо не хочу більше збирати її стак :-/
При тому : для соло контенту всі китайські персонажі функціональні на v0-1, тільки для gunsmoke (ГвГ типу) - має значення консти, я в топ 100 гільдії і в мене є люди які пуляють v0 без сігни і отримують максимальний реворд (топ 5%) з гансмока.

До того ж - сам гфл2 дуже ф2п френдлі; я не фармив ніякі нейрал апгрейди чи експірієнс тікети відколи взяв 60 лвл акаунту, при тому маю 15 лвл60 персонажів (всі інші лвл40)
спойлер
Изображение
11 лвл60 вепонів
спойлер
Изображение
І куренсі достатньо, щоб отримати ще один лвл60 персонаж та 2 вепони
спойлер
Изображение
Це при тому що на жодному з наступних 2 банерів я пуляти навіть не планую, бо мене гача добряче заскамила на Векторі :/
Изображение
Вепони чомусь не хоче імпортити, але виграв 75/25 на 68 пулі...
Весь мій фарм за тиждень 50/50 йде або на аттачменти (реліки типу), або голду щоб лвлити ті аттачменти, фармлю щось помимо цих 2 тільки коли є якийсь івент по типу от той що зараз є - або 2 рази пофарми чарактер експу, або нейрал апгрейди, або ще щось :)
спойлер
Изображение
Відправлено через 37 секунд:
lewerlin: 16.05.2025 02:06"союзного" КК
Це хто такий? :)
lewerlin
Member

daesz: 16.05.2025 02:36Це хто такий? :)
Я не вимовлю :gigi: , Там якийсь чувак з Азії залетів в тусу на боці Хойо, але підкачала зовнішність - викапаний Тектон :lol:
daesz
Member

lewerlin: 16.05.2025 03:00
daesz: 16.05.2025 02:36Це хто такий? :)
Я не вимовлю :gigi: , Там якийсь чувак з Азії залетів в тусу на боці Хойо, але підкачала зовнішність - викапаний Тектон :lol:
Ааа, все, зроз :D КК = контент кріейтор? Я думав то нік такий, почав гуглити і щось не знайшов, тому й впав трохи у ступор.

Що до гфл2 : він реально ну дуже ф2п френдлі якщо не перейматись гансмоком (топ5% гільдій отримують 500 СР = 3.3 пула, не пам'ятаю інші майлстони навіть незнаю де це глянути - перші результати в гуглі немають цієї інфи, але попасти в топ 5% гільдію доволі легко якщо граєш мануально і дійсно тип запарюєшся, по типу рестартиш по декілька раз бо кріт не прокнув, чи попробуєш інші тім сетапи. Тим більше що в останньому апдейті вони додали "formation" - щось типу як "скріншот" персонажа, на нього можна навішати тупо всі найкращі атачменти і ключі, зберегти в формації і не треба запарюватись із перевдяганням ганів/ключів/тощо; щоб більш доступніше пояснити - це як одіти один і той же конус та артефакти на 2 різних персонажів на кожній із сторін ХСР абісу).
Історія в останніх чаптерах доволі таки добре пікапає.
Різні елементи мають стої гімміки, то ж граються стаки також по різному (хоча в більшості випадків - це все ще всерівно підлаштовуєшся під хайперкері)
Последний раз редактировалось daesz 16.05.2025 03:13, всего редактировалось 1 раз.
lewerlin
Member

daesz: 16.05.2025 03:01КК = контент кріейтор?
Yep

Отправлено спустя 1 час 22 минуты 18 секунд:
Блін, що в Китаї зараз твориться. Злили кіти Картефії і Лупи, скіни на Карлотту і Чанлі. Тупо не те що бензину, а НДМГ в полум'я :lol:
Давно я такого спектаклю не бачив :popcorn:
daesz
Member

lewerlin
останні 2 то вува, а перші 2?
Ответить