Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Junior

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Последний раз редактировалось gehka3 02.06.2015 19:00, всего редактировалось 2 раза.
Yurius
Member

feson: 19.04.2025 02:42
Yurius: 18.04.2025 18:19
Дякую,знаю таких,напишу їм.
upd. вони не ремонтують
Там xmos на вході.
У дуже щасливому випадку - може непропай. Та швидкий та успішний ремонт.
У нещасливому накрився xmos або цапа. Цапу ще можна замініти - а xmos це все труба діло.

Якщо що - пишіть у приват мені можу подивитися з ремонтом.

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Або просто викупити у Вас SMSL SU1. В мене давно АК не було.....

Отправлено спустя 6 минут 15 секунд:
Хmos - падлюкі прошивати свої чіпи під виробників це робить ремонт таких карт просто неможливим фізично. Та такі карти - просто сміття.... :mad:
Написав вам в ЛС, домовимось :beer: Проблема напевно не в ХМОС бо він і на оптичному виходу поводиться так само,чи ХМОС не тільки на юсб вхід працює?.Сьогодні зранку годину просто так працював нормально, потім громкий клік у динаміках і знов ледь чутно та хрипить.
diman510
Junior

Radio Bay: 16.04.2025 04:14
diman510: 15.04.2025 13:09Хочаб з розетки тоді треба починати як приклад Furutech FP-SWS G Gold
Тут залишилось, колега, обговорити покриття. Вам що більш до вподоби, золото або родій?
Під монтаж кінці облужуєте або так пхаєте? Який припій? Oyaide або ПОС-64 за звичкою? :D
Мені більш до вподоби SCHNERZINGER OUTLET. Щось чули про таке?
feson
Member

Да ХМОС там така зараза комбайн - RISK процессор та два блока стабілізатора живлення та й він ще керує зовнішніми стабілізаторами та дає команду ЦАПУ мовчати чи ні (вейк ап)......та ще й прошивається одноразово без можливості його переключити на іншого виробника прибору. Тіпа ліцензія.....зараза... :weep:

Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Тобто чіп ХМОС можна взяти як донора лише з такої самої карти. З іншої або новий він не працюватиме...... :mad:

Отправлено спустя 5 минут 26 секунд:
diman510: 19.04.2025 14:04 Мені більш до вподоби SCHNERZINGER OUTLET. Щось чули про таке?
Розетка одна штука за 500 евро - оце сила!

Це якщо Ви вже просто не бачите куди тратити ці кляті евро - то оце для Вас..... :super:

Як вже цих аудіфілів всі обкрадають......пан О. Бендер - позаздрить...... :lol:
Radio Bay
Member

diman510: 19.04.2025 14:04Мені більш до вподоби SCHNERZINGER OUTLET. Щось чули про таке?
Ні, ця тема поза зоною моїх інтересів та бюджету. До того ж я не розумію, як це можна порівняти. Наприклад, аутлет Фурутеча проти цього. Як? Перемотувати розетку та послухати? Дуже смішно. До того ж, відкрию секрет, люди, що заробляють стільки, що можуть собі дозволити витратити $1000 на 2-4 розетки, зароблять стільки, цінують свій час та не будуть такою маячною займатися. Ставлять cобі ABB або Legrand, може Фуру, пакетники перших двох, кидають гарний але не дорогий кабель на зразок Fujikura CV 3C на вхід у квартиру та більше не торкаються цієї теми. Самі монтують навряд.
Hotspur
Member

Radio Bay: 19.04.2025 22:33Ставлять cобі ABB або Legrand, може Фуру, пакетники перших двох
одобряю
diman510
Junior

Radio Bay: 19.04.2025 22:33
diman510: 19.04.2025 14:04Мені більш до вподоби SCHNERZINGER OUTLET. Щось чули про таке?
Ні, ця тема поза зоною моїх інтересів та бюджету. До того ж я не розумію, як це можна порівняти. Наприклад, аутлет Фурутеча проти цього. Як? Перемотувати розетку та послухати? Дуже смішно. До того ж, відкрию секрет, люди, що заробляють стільки, що можуть собі дозволити витратити $1000 на 2-4 розетки, зароблять стільки, цінують свій час та не будуть такою маячною займатися. Ставлять cобі ABB або Legrand, може Фуру, пакетники перших двох, кидають гарний але не дорогий кабель на зразок Fujikura CV 3C на вхід у квартиру та більше не торкаються цієї теми. Самі монтують навряд.
Як взагалі щось порівнювати безпредметно ? Немаючи досвіда. А люди всі різні та можуть собі дозволити що завгодно . :super:
tablestikus
Member

diman510: 21.04.2025 13:24
Radio Bay: 19.04.2025 22:33
Як взагалі щось порівнювати безпредметно ? Немаючи досвіда. А люди всі різні та можуть собі дозволити що завгодно . :super:
Так чим для аудіотехніки SCHNERZINGER OUTLET кращий за тіж АВВ або Легранд або шнайдери?
diman510
Junior

tablestikus: 21.04.2025 14:04
diman510: 21.04.2025 13:24 Як взагалі щось порівнювати безпредметно ? Немаючи досвіда. А люди всі різні та можуть собі дозволити що завгодно . :super:
Так чим для аудіотехніки SCHNERZINGER OUTLET кращий за тіж АВВ або Легранд або шнайдери?
Це запитання не до мене . Висновки та порівняня Radio Bay зробив.

SCHNERZINGER OUTLET позиціонується як продукт преміум-класу, розроблений спеціально для аудіотехніки високого рівня. Ось деякі ключові аспекти, які, за твердженнями виробника та відгуками користувачів, роблять його кращим за стандартні розетки ABB, Legrand або Schneider для аудіосистем:

**1. Технологія Atomic Bonding:**

* SCHNERZINGER використовує власну технологію **Atomic Bonding** для обробки контактів розетки. За їхніми словами, це забезпечує надзвичайно високу якість провідності сигналу, мінімізуючи втрати та спотворення.
* Стандартні розетки зазвичай не мають такої спеціалізованої обробки контактів.

**2. Конструкція та матеріали:**

* У конструкції SCHNERZINGER OUTLET можуть використовуватися спеціально підібрані матеріали, які сприяють зменшенню вібрацій та резонансів, що може позитивно впливати на якість звуку.
* Стандартні розетки розробляються з урахуванням загальних вимог електробезпеки та надійності, а не специфічних потреб аудіофілів.

**3. Захист від перешкод:**

* SCHNERZINGER акцентує увагу на ефективному захисті від електромагнітних та радіочастотних перешкод (EMI/RFI), які можуть негативно впливати на чутливі аудіосигнали.
* Стандартні розетки також забезпечують підключення до мережі, але можуть не мати такого ж рівня спеціалізованого захисту від перешкод.

**4. Вплив на звук (суб'єктивно):**

* Користувачі SCHNERZINGER OUTLET часто відзначають покращення звукових характеристик системи після їх встановлення, таких як:
* Підвищена деталізація та роздільна здатність звуку.
* Покращена динаміка та імпульсна характеристика.
* Більш чітка звукова сцена та локалізація образів.
* Зниження рівня шумів та спотворень.
* Вплив стандартних розеток на звук вважається мінімальним або відсутнім.

**Важливо зазначити:**

* Ефективність аудіофільних розеток є предметом дискусій. Скептики вважають, що вплив якісної розетки на звук може бути мінімальним і часто є результатом ефекту плацебо.
* Ціна SCHNERZINGER OUTLET значно вища, ніж у стандартних розеток ABB, Legrand або Schneider.

**Висновок:**

SCHNERZINGER OUTLET позиціонується як високоякісний продукт, розроблений спеціально для вимогливих аудіосистем. Їхні технології та конструктивні особливості спрямовані на оптимізацію передачі електроенергії та мінімізацію негативного впливу на якість звуку. Однак, чи виправдовує ця різниця у вартості потенційне покращення звуку, є індивідуальним рішенням кожного аудіофіла, яке може залежати від його системи, слуху та бюджету.

Стандартні розетки ABB, Legrand та Schneider є надійними та безпечними рішеннями для електроживлення, але вони не розроблялися з урахуванням специфічних вимог аудіотехніки високого класу.

Отправлено спустя 14 минут 8 секунд:
feson: 19.04.2025 20:11 Да ХМОС там така зараза комбайн - RISK процессор та два блока стабілізатора живлення та й він ще керує зовнішніми стабілізаторами та дає команду ЦАПУ мовчати чи ні (вейк ап)......та ще й прошивається одноразово без можливості його переключити на іншого виробника прибору. Тіпа ліцензія.....зараза... :weep:

Отправлено спустя 1 минуту 44 секунды:
Тобто чіп ХМОС можна взяти як донора лише з такої самої карти. З іншої або новий він не працюватиме...... :mad:

Отправлено спустя 5 минут 26 секунд:
diman510: 19.04.2025 14:04 Мені більш до вподоби SCHNERZINGER OUTLET. Щось чули про таке?
Розетка одна штука за 500 евро - оце сила!

Це якщо Ви вже просто не бачите куди тратити ці кляті евро - то оце для Вас..... :super:

Як вже цих аудіфілів всі обкрадають......пан О. Бендер - позаздрить...... :lol:
Так, ціна на SCHNERZINGER OUTLET дійсно вражає! 500 євро за одну розетку - це серйозна інвестиція, і, як ви влучно підмітили, вона може здатися надмірною для багатьох.

Ваша думка про "обкрадання аудіофілів" має під собою певне підґрунтя. Ринок Hi-End аудіо часто пропонує продукти з дуже високими цінами, де значна частина вартості може припадати не лише на технологічні переваги, але й на ексклюзивність бренду, маркетингові зусилля та суб'єктивні відчуття "покращення" звуку.

Звісно, кожен сам вирішує, на що витрачати свої кошти. Для одних аудіофілів навіть незначні покращення в якості звуку можуть бути варті того, щоб інвестувати в такі дорогі компоненти. Вони можуть вірити, що саме такі деталі роблять їхню аудіосистему по-справжньому винятковою.

Але для більшості людей, і, можливо, ви праві, такі витрати можуть здаватися нераціональними, особливо якщо порівнювати їх з вартістю стандартних, але цілком функціональних розеток.

Остап Бендер точно б оцінив такий розмах у "розводі на гроші" і, можливо, навіть почерпнув би кілька ідей для своїх афер! 😊
tablestikus
Member

diman510
Якийсь маркетинговий булшит...
Radio Bay
Member

diman510: 21.04.2025 14:30Це запитання не до мене . Висновки та порівняня Radio Bay зробив
Це я сказав, що робити висновки не до мене. Я взагалі не розумію навіщо цю тему сюди вкидати )
diman510
Junior

Radio Bay: 21.04.2025 19:36
diman510: 21.04.2025 14:30Це запитання не до мене . Висновки та порівняня Radio Bay зробив
Це я сказав, що робити висновки не до мене. Я взагалі не розумію навіщо цю тему сюди вкидати )
Це про якісний звук якщо не зрозуміло. Бо спочатку розетка а не на прикінці . Тоді оті всі кабелі та прочи приблуди взагалі для звуку не потрібні.

Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
tablestikus: 21.04.2025 19:01 diman510
Якийсь маркетинговий булшит...
Як би ти мав власний досвід тоді б.... А так то пусте до дупи.
tribute
Junior

diman510: 23.04.2025 15:05 Бо спочатку розетка а не на прикінці .
Спочатку ядерний реактор, потім підстанція, між ними та після них, ще багато чого... :rotate: тому ваше "наярювання" на розетку виглядає мяко скажем дивно :gigi:

по такій логіці, можна то все підключити в якийсь умовний "екофлоу" (особливо якщо немає світла), і зрозуміти що то все вище зазначене "др*ч" :spy:
diman510: 23.04.2025 15:05 Як би ти мав власний досвід тоді б.... А так то пусте до дупи.
чекаємо на хімічний та спектральний аналіз вашої розетки :idea: тоді і буде видно скільки там затрачено на "якість", а скільки на маркетинг... :super:
Последний раз редактировалось tribute 23.04.2025 16:08, всего редактировалось 1 раз.
Filabatya
Member

краще на ті бабки гарно кімнату підготувати ефект буде відчутний відразу, а ще краще окрему побудувати без гіпсокартону натяжних стель і решти всякого гімна для звуку, якщо сильно розетками захопитися :gigi:
Rucha
Member

diman510
Не забудь ще про такі дроти:
спойлер
Изображение
Изображение
Щоб потім слухати отак:
спойлер
Але є один нюанс:
спойлер
Изображение
Hotspur
Member

Filabatya: 23.04.2025 16:07краще на ті бабки гарно кімнату підготувати ефект буде відчутний відразу
абсолютно точно
feson
Member

Вобщем посмотрел я SMSL SU1.
Включать в него наушники - нельзя категорически.
Даже ставить мощные ОУ Rail to Rail - нельзя.

Там в аналоге на питание ОУ и DACа стоит 1 ват двухполярный DC-DC что дает около 40мА на -+12В. (он и сгорел)
40мА на аналоговые выходы DAC и + питание ОУ - это просто ниочем....это издевательство..... :laugh:

В эпоху юсб 3 с его конским питанием - это просто кю.....

Отправлено спустя 7 минут 10 секунд:
Ну я как бы привык втыкать наушники от 32Ом во все мои цапы с ОУ Rail to Rail.
ЮСБ 2.0 с его 500мА это легко позволяет.....а уж 3.0 и подавно..... :-P
Radio Bay
Member

feson: 23.04.2025 18:39стоит 1 ват двухполярный DC-DC
Начебто не зашкварний ремонт

Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
Rucha: 23.04.2025 16:52Але є один нюанс
Є нюанс - фільтри живлення та регенерація струму для тих, хто може трохи більше ніж тупі мемасики постити 😀
Rucha
Member

Radio Bay: 23.04.2025 18:59 Є нюанс - фільтри живлення та регенерація струму для тих, хто може трохи більше ніж тупі мемасики постити 😀
Можна трохи деталей про "регенерацію струму" в розетці від того, "хто може трохи більше ніж..."?
Radio Bay
Member

Rucha: 23.04.2025 19:12Можна трохи деталей про "регенерацію струму"
Є регенератори, є онлайн упс, не ЛІ
Rucha
Member

Radio Bay: 23.04.2025 19:18
Rucha: 23.04.2025 19:12Можна трохи деталей про "регенерацію струму"
Є регенератори, є онлайн упс, не ЛІ
Це все в середині тієї розетки за €500?
Ответить