чи ви думаєте що якийсь айфон вам видасть казкову швидкість - якщо поряд вишки немає?

Если верить сайту kimovil, то ОП11 поддерживает все основные частоты в Украине. Так что качество связи будет зависеть от самого оператора или расстояния до вышки.voyt9: ↑ 22.04.2025 17:16 Я все таки не наважився китайського 1+11 брати, начитався на Чпда що швидкість інтернету, якщо не в місті, то дуже просідає. В когось китайці з гіршими агрегаціями є? Ще й хто буває за містом?
вірюvoyt9: ↑ 22.04.2025 17:52 Ну коли в одній і тій же точці однаковий оператор на евро 1+ видає 36мб/с а китаєць 8-10мб/с то це ж суттєво
норм.Vlaad13: ↑ 22.04.2025 14:05Тут вже купу оглядів скидували на пікселі - вони ніколи не вміли в нормальні фотки, до того ж вони значно дорожчіFilabatya: ↑ 22.04.2025 13:45 а останні піксекля хіба не кращі по фото?
Дхо - это же рофлорейтингJKrl: ↑ 22.04.2025 18:44 до речі, покажи мені тут телефон за 11 тисяч, ну в того, що норм фотки. тому що, мабуть сяомі головного моску давно не заходили на хотлайн. все що фоткає хочаб близько до пікселя коштує в 2 рази
Скорее всего вопрос бендов. Но у меня к примеру один из таких бендов в городе отстувует, за городом, а фиг его знает. В любом случае у нас даже на окраине города мобильный не везде есть. Очень зависит от оператора получается.voyt9: ↑ 22.04.2025 17:16 Я все таки не наважився китайського 1+11 брати, начитався на Чпда що швидкість інтернету, якщо не в місті, то дуже просідає. В когось китайці з гіршими агрегаціями є? Ще й хто буває за містом?
Бенды (у китайцев их нет) или агрегация частот. В жизни абсолютно без разницы. На видео хватает, а торренты редко качаются.voyt9: ↑ 22.04.2025 17:52 Ну коли в одній і тій же точці однаковий оператор на евро 1+ видає 36мб/с а китаєць 8-10мб/с то це ж суттєво
Китайца брать это гимор, надо устанавливать глобалку чтоб не залочили сеть, которая по воздуху не будет обновляться, постоянно вручную, а с открытым бутом, надо рут и костыли ставить чтоб работал гугл пей и прочее после каждой обновы, постоянно гимороится, ну и сеть конечно хуже работает, мобильный инет если нет 7 бэнда.Это последнее дело такое брать либо по дешевке ещё можно.voyt9: ↑ 22.04.2025 17:52 Ну коли в одній і тій же точці однаковий оператор на евро 1+ видає 36мб/с а китаєць 8-10мб/с то це ж суттєво
JKrl: ↑ 22.04.2025 18:44
до речі, покажи мені тут телефон за 11 тисяч, ну в того, що норм фотки. тому що, мабуть сяомі головного моску давно не заходили на хотлайн. все що фоткає хочаб близько до пікселя коштує в 2 рази дорожче.
щодо софту то це для мене не проблема, все можна вирішити, а от щодо мережі це для мене критично, тому й задав це питання, чи хтось реально стикався з проблемою. Я ж знаю тільки по відгукам, тому не стверджую а більше запитую. На жаль часто в дорозі / за містом тому й критичне питання.snapdragon999: ↑ 22.04.2025 19:52Китайца брать это гимор, надо устанавливать глобалку чтоб не залочили сеть, которая по воздуху не будет обновляться, постоянно вручную, а с открытым бутом, надо рут и костыли ставить чтоб работал гугл пей и прочее после каждой обновы, постоянно гимороится, ну и сеть конечно хуже работает, мобильный инет если нет 7 бэнда.Это последнее дело такое брать либо по дешевке ещё можно.voyt9: ↑ 22.04.2025 17:52 Ну коли в одній і тій же точці однаковий оператор на евро 1+ видає 36мб/с а китаєць 8-10мб/с то це ж суттєво
Проблема. Часть китайцев не становится полноценно глобальными. Бенды и ограничения некоторые (в частности по связи и блокировке) могут всплывать.voyt9: ↑ 22.04.2025 21:30 щодо софту то це для мене не проблема, все можна вирішити, а от щодо мережі це для мене критично, тому й задав це питання, чи хтось реально стикався з проблемою. Я ж знаю тільки по відгукам, тому не стверджую а більше запитую. На жаль часто в дорозі / за містом тому й критичне питання.
Без 20 бэнда еще можно брать ,у нас его нема,а без 7 это дичь,тем более если в дороге постоянно.Инет галимый будет в 2-3 раза медленнее.У нас 7 бэнд ходовой во всех городах.voyt9: ↑ 22.04.2025 21:30щодо софту то це для мене не проблема, все можна вирішити, а от щодо мережі це для мене критично, тому й задав це питання, чи хтось реально стикався з проблемою. Я ж знаю тільки по відгукам, тому не стверджую а більше запитую. На жаль часто в дорозі / за містом тому й критичне питання.snapdragon999: ↑ 22.04.2025 19:52
Китайца брать это гимор, надо устанавливать глобалку чтоб не залочили сеть, которая по воздуху не будет обновляться, постоянно вручную, а с открытым бутом, надо рут и костыли ставить чтоб работал гугл пей и прочее после каждой обновы, постоянно гимороится, ну и сеть конечно хуже работает, мобильный инет если нет 7 бэнда.Это последнее дело такое брать либо по дешевке ещё можно.
Іграшки не цікавлять, тому не думаю що людина відрізнить МТК від Куалкома. По часу життя батареї наче норм, ще й заряджається швидко.snapdragon999: ↑ 22.04.2025 16:38 Если любитель мтк, то можно брать. Впринципе аппарат неплохой и фоткает хорошо. Примеры тут врятли кто скинет, на пда надо попросить, там есть с Украины много.
В игрушках он кстати хорош. Но мне по оптимизации и энергопотреблению больше нравятся квалком.В первых 14т были жалобы на повышенный расход в простое, не знаю как сейчас поправили или нет, в 14т про вроде все ок должно быть.Но у мтк рутинг и кастомизация менее развита, например какие то gcam mod реже встретишь,если оно надо.Вероятность что на него выйдет потом какой то aosp или lineageOS крайне низка.Почитай по автономности, он уже давно вышел, должны были все детские болезни вылечить.Но надо учитывать, что экран не ltpo, дешёвый стоит и по батарее может быть хуже.Но зато там быстрая зарядка естьBender911: ↑ 22.04.2025 23:01Іграшки не цікавлять, тому не думаю що людина відрізнить МТК від Куалкома. По часу життя батареї наче норм, ще й заряджається швидко.snapdragon999: ↑ 22.04.2025 16:38 Если любитель мтк, то можно брать. Впринципе аппарат неплохой и фоткает хорошо. Примеры тут врятли кто скинет, на пда надо попросить, там есть с Украины много.
На алло зараз 32 по акції!Vlaad13: ↑ 22.04.2025 12:35Тільки +7к за телефон
А шо смішного? Я купляв на релізі рік тому, за 43, здається.