я свого часу купив пс3 заради цього "шедевру"

по потів пару вечорі і пішов щось інше грати, цікаве

Стабільний випуск Фромами ігор із своєю чіткою візією, як результат, поступове зростання фан-бази. При цьому Фроми не боялися вносити зміни в свою формулу: Бладборн та Секіро серйозно відрізняються від Дарк Соулсів. Далі випуск надуспішного Елдену, який привернув увагу масового гравця до жанру. Крім того, за ці роки з'явилося багато інших розробників, які випустили свої якісні соулсборни. Те, що вам даний жанр не заходить, це нормально, в кожного свої уподобання.tornadox: ↑ 11.04.2025 20:30 Я не розумію звідки так раптом взялося багато соулс євангелістів
я свого часу купив пс3 заради цього "шедевру"
по потів пару вечорі і пішов щось інше грати, цікаве

Вона ж провальна, до чого вона в цьому списку?kairo: ↑ 11.04.2025 16:35 Mafia III - чорний.
"The game was a commercial success, selling seven million copies worldwide."Вона ж провальна, до чого вона в цьому списку?
Вони провалились через не білих ГГ чоловіків, чи через те, що це банально посередні ігри?Олсо, чому не додали до списку такі "успішні" шедеври як
Так і South of Midnight провалилась не тому, що там не білий ГГ мужик. Всі ці ігри старались в першу чергу "продвинути" DEI повістку, замість того, щоб зробити хорошу гру.kairo: ↑ 11.04.2025 21:47 Вони провалились через не білих ГГ чоловіків, чи через те, що це банально посередні ігри?
daesz: ↑ 11.04.2025 21:50Так і South of Midnight провалилась не тому, що там не білий ГГ мужик. Всі ці ігри старались в першу чергу "продвинути" DEI повістку, замість того, щоб зробити хорошу гру.kairo: ↑ 11.04.2025 21:47 Вони провалились через не білих ГГ чоловіків, чи через те, що це банально посередні ігри?
Мізків як у золотої рибки і важко вслідкувати за тим про що йде мова?HaruMamberu: ↑ 12.04.2025 02:49daesz: ↑ 11.04.2025 21:50
Так і South of Midnight провалилась не тому, що там не білий ГГ мужик. Всі ці ігри старались в першу чергу "продвинути" DEI повістку, замість того, щоб зробити хорошу гру.![]()
ось ці?
GTA San Andreas - чорний.
Spider-Man: Miles Morales - чорний.
Mafia III - чорний.
GTA5 - скуф, чорний, психопат.
Horizon Zero Dawn - дівчина.
TLoU2 - дівчина.
Control - дівчина.
Alien: Isolation - дівчина.
NieR: Automata - дівчина.
Dark Souls - трупак.
Tomb Raider - дівчина.
Persona 5 - підлітки азіати
![]()
daesz: ↑ 11.04.2025 21:41 Олсо, чому не додали до списку такі "успішні" шедеври як
forspoken
life is strange true colors
star wars outlaws
frintlock
dustborn
Яка повістка в Аутлоз?daesz: ↑ 12.04.2025 03:03 star wars outlaws

Як завжди, вибрали невдалий скріншот і порівнюють модельку з гри із реальною людиною.

Тим часом афроамериканці півдня, які подекуди 80% місцевого населення просто випарувалисяBlackintrad: ↑ 11.04.2025 11:50 Ого, клієнтів вже змушуть любити певних персонажів. Ну не любить сердньостатистичний геймер таких героїв і такі історії.
МОжливо тому, що цей геймер сам білий, гетеро і хоче асоціювати себе (можливо і не сідомо) з персонажем гри?
Я не грав в гру і не знаю нічого про її сюжет чи технічний стан але точно знаю, що змушувати щось любити чи не любити - не ок.
Якщо людина не хоче купляти, бо думає, що там "повістка", лгбт чи щось інше, то вона має на це право.
да, идеи нетфлика это полный провал в целом.Kashtan: ↑ 11.04.2025 14:21 Не може бути. Не сподобався зовнішній вигляд протагоніста. І ці люди ще критикували відьмака за відсутність негрів, яким ніде було взятись в слов’янському фолькльорі.
так вот, перед скачиванием и покупкой хочется же увидеть мнения и почитать отзывы от первопроходцевBukakanga: ↑ 11.04.2025 14:17своим глазам и ушам в первую очередь. Поэтому и приходится качать пиратки перед покупкой.
мої самі по собі вміють критично думати(хоча я особисто своїх мізнків не бачив, можливо ви свої якось обробляєте)
боже який серйозний, образивсяdaesz: ↑ 12.04.2025 03:03Мізків як у золотої рибки і важко вслідкувати за тим про що йде мова?HaruMamberu: ↑ 12.04.2025 02:49
![]()
ось ці?
GTA San Andreas - чорний.
Spider-Man: Miles Morales - чорний.
Mafia III - чорний.
GTA5 - скуф, чорний, психопат.
Horizon Zero Dawn - дівчина.
TLoU2 - дівчина.
Control - дівчина.
Alien: Isolation - дівчина.
NieR: Automata - дівчина.
Dark Souls - трупак.
Tomb Raider - дівчина.
Persona 5 - підлітки азіати
![]()
Ні про ці, звичайно :daesz: ↑ 11.04.2025 21:41 Олсо, чому не додали до списку такі "успішні" шедеври як
forspoken
life is strange true colors
star wars outlaws
frintlock
dustborn