Відеокарти Acer Nitro Arc B570/B580 OC офіційно виходять на український ринок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Геральт: 11.04.2025 12:39 Donate
Кажуть же ж "тестувати там, де є багато NPC", тобто там, де проц ботлнечить, а не в чистому полі. В сапері воно також не вилізе :D
Тоді потрібен бенч, тому що я вчора перевіряв КБ2077 щоб тестувати на ньому відяхи/проци і т.п. не тільки на стабільність бо жере солідно. В бенчі різниця може бути десь біля 3-5% просто так ну що окей, а ось в опен ворлді це кабздець стоїш на одному місці і фпс 80 може бути 75 а може бути 85, ось і тестуй :D
Геральт
Active Member

Donate
Так кілька прогонів і усереднене. Ще й можливо зі своїм скриптом, який бігає/стрибає/стріляє абсолютно так само.
Donate
Member

Геральт: 11.04.2025 13:03 Donate
Так кілька прогонів і усереднене. Ще й можливо зі своїм скриптом, який бігає/стрибає/стріляє абсолютно так само.
Тоді мені потрібна буде неділя, замість одного дня. Це як так образно, але якщо робити 3-5 прогонів на кожен ран це буде вічність :gigi:
7mindfields
Member

Volodya811: 10.04.2025 16:40
kairo: 10.04.2025 16:31 Пропоную обговорити Відеокарти Acer Nitro Arc B570/B580 OC офіційно виходять на український ринок

15 599 грн. за В580, це сильний хід. Чому не 19 999 грн? Для карти із $250 MSRP, така ціна більш підійшла би. Особливо враховуючи те, що 4060 по 13600 в білих магазинах.
Можливо, справа в реалізації. На цих картах стоять нормальні вентилятори. А за нормальні вентилятори виробники відеокарт просять 100-200 доларів + до ціни.
Дивно що ти не перший в треді відписав :D
Геральт
Active Member

Donate: 11.04.2025 13:11 Тоді мені потрібна буде неділя, замість одного дня. Це як так образно, але якщо робити 3-5 прогонів на кожен ран це буде вічність :gigi:
А як інакше, якщо результат "плаває"? Раз прогнав і все?
AFU_power
Member

Топ карти для медіа та лінуксу, особливо коли дома є медіасервер з доступом з інету
Donate
Member

Геральт: 11.04.2025 13:45
Donate: 11.04.2025 13:11 Тоді мені потрібна буде неділя, замість одного дня. Це як так образно, але якщо робити 3-5 прогонів на кожен ран це буде вічність :gigi:
А як інакше, якщо результат "плаває"? Раз прогнав і все?
Ти думаєш турбоблогери цим займаються? Якщо ігор більше 10+ один ролик буде робитися вічність...
xxxviom
Junior

Hotty: 11.04.2025 06:00 Тільки всі забули, що для інтел відеокарт потрібен 9800X3D :)
спойлер
О, черговий свідок driver overhead... ))) 12600K чи 14600 - нема ніякого overhead.
Phos4
Member

powerpizza
Карта в 90% игр обходит 4060 и по производительности между 4060 и 4060ти
А як вона конкурує з 7600хт 16гб за ту саму ціну? Як показує практика люди бояться навіть ризикнути змінити свою нвідію на амд, те що вони заради економії в 50 баксів підуть купувати інтел це смішно навіть, поки інтел конкретно не демпінгує ціни то він так і залишиться цяцькою в пк трьох ентузіастів.
Georgin
Member

Phos4

Згідно тестів, у будь-яких іграх з рейтрейсінгом завжди є впевненим переможцем.
У інших випадках залежить від гри - зазвичай поряд за 6700 XT та RTX 3070, а вони швидші за 7600 XT. Хоча у якихось окремих проектах може спускатись на рівень RX 7600.
Навіть якщо дивитись у 4к, то й там 16Gb не рятують 7600 XT - в неї заслабкий чіп. Хоча у 4k доведеться підкручувати графіку на середні у більшості сучасних ігор.

Драйвери Intel теж прогресують, тому через кілька місяців результати B580, скоріш за все, будуть набагато кращє.

Ціна, звісно, дуже завищена щодо рекомендованої. Але з нового що можна купити за 14-15к?
RTX 4060 8Gb - чухня, 16Gb - від 20к і вищє.
RX 7600 XT 16Gb - якщо не цікавить рейтрейсінг, то можна і її.

Про б.в. річ не йде. Комусь це цікаво - ті самі розберуться.
Геральт
Active Member

Georgin: 13.04.2025 11:21 тому через кілька місяців результати B580, скоріш за все, будуть набагато кращє.
Через кілька місяців побільшає нових зелених/червоних мідлів і та B580 й надалі буде бовтатитись на дні продажів
Georgin
Member

Геральт

Кращє б це було не так, тому що нова RTX 5060 Ti на 8Gb зa рекомендовані 400$ + накрутки (і 16Gb за 500$+) - це прямий наслідок зеленого 'нефонатства'.
А що там буде у червоних - я такої інформації не маю.

Будь-який притомний споживач розуміє необхідність та користь жорсткої конкуренції між виробниками. Відверто кажучі, за останні роки AMD та NVIDIA більше нагадували спільників, а не конкурентів.
Так що третій гравець - це прекрасно, та й серія B мені дуже сподобалась. Так що бажаю їм величезного успіху.
Nekotechpriest
Junior

Dragobes: 10.04.2025 18:57 Це мабуть користувачі Linux :gigi:
Лінуксоїди сидять на радеонах, драйвери реально якісні
GPU RX6600XT в простої споживає 3 Вт
Phos4
Member

Georgin
Якщо ви вибираєте нову карту за 14к вас апріорі не цікавить рейтрейсинг, це ціновий діапазон 1080 геймінга, 4к рейтрейсинг тут взагалі ніяким боком, і в 1080 інтеловська карта програє в 80% випадків, так можливо через сирі дрова, але для покупця то яка різниця чому вона не дотягує.
waryag
Member

Phos4: 16.04.2025 07:01Якщо ви вибираєте нову карту за 14к вас апріорі не цікавить рейтрейсинг.
Комусь достатньо підтримки на базовому рівні, чого достатньо для абсолютної більшості тайтлів.
І навпаки, максимальні промені можна побачити в 3,5 іграх і парі ртх ремастерів, що ставлять раком і 5090.
Phos4
Member

waryag
На базовому рівні підтримка є і в її конкурентів, просто на цих картах трейдоф продуктивності на візуал того не вартий на мою думку. Я не маю на увазі що карти інтел погані і добре що вони знаходять своїх покупців, але якщо вони хочуть стати на ринку чимось більше ніж екзотичною картою для сисадміна якому хочеться щось цікаве запхати в робочий комп за кошти компанії, тоді треба переглядати цінову політику, хочаб на перших порах.
Georgin
Member

Phos4

Подивіться на їх рекомандовані ціни від Intel - там 250$ за B570 та 270$ за B580. Усі наші дикі ціни на них - це накрутки місцевого значення та, можливо, недостатня кількіст вироблених карт.
Так що Ваш аргумент щодо ціни - це не до Intel, це до наших бариганів та чиновників.

Щодо рейтресінгу - у 1080p працює чудово майже у будь якому тайтлі на medium (і навіть) налаштуваннях, особливо з XeSS (та навіть на 1440p у деяких тайтлах).
У тому ж Cyberpunk 2077 RTX 4060 взагалі програє B580 у рейтрейсінгу у 1080p, причому програє дуже смачно та жорстко прямо на своєму полі.
спойлер

Навіть з 14600 грн. за B580 єдина причина обрати RTX 4060 замість B580, як на мене - це робота з якимось специфічним софтом, з яким NVIDIA пропрєтарно працює набагато кращє.
Як Acer вирахували оці 16 тисяч - це вже до них питання.
Phos4
Member

Georgin
Ну от знову мені розповідають про рекомендовані ціни, ну яка мені різниця яка на карту рекомендована ціна якщо я її за неї не куплю? Вот глянув на амазоні вони по 380 баксів лежать.
daesz
Member

Georgin: 13.04.2025 15:50 Геральт

Кращє б це було не так, тому що нова RTX 5060 Ti на 8Gb зa рекомендовані 400$ + накрутки (і 16Gb за 500$+) - це прямий наслідок зеленого 'нефонатства'.
А що там буде у червоних - я такої інформації не маю.
Інтел, нажаль, далі продовжує багатіти думкою що вони десь колись щось там могли. З релізу алхіміків пройшло вже декілька років, а їхні дрова все ще "непахане поле".
Georgin
Member

daesz

Вони зробили гарну роботу з моменту релізу A-серії - це видно по відгуках у мережі. Сподіваюсь, на цьому не зупиняться і працювати буде все, а не майже все.
Тут пора турбуватись користувачам продукції NVIDIA, бо якщо "дрова Intel все ще "непахане поле"", то у NVIDIA "дрова вже "непахане поле".
Чи вони так захопились AI, що забили на все інше, чи просто "NVIDIA, нажаль, почала жити спогадами, що вони десь колись щось там могли і їхні драйвери раніше вважалися еталоном стабільності порівняно з драйверами AMD".
Ответить