Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор звуковой карты
-
feson
Member
Не поганий Asrock - такий же як не поганий Biostar......поганість в них приблизно однакова.....Radio Bay: ↑ 20.03.2025 03:57 [Більш того, на попередній мамці (не поганий Asrock)
Асінхронність всі чекали, прощавайте дроти, різниця в якості портів, але ні. Дива не трапилось, тому підключати цапі дротами від прінтера $0,5 за метр все ще не треба, та компанії Jcat та Pink Faun як робили якісні USB дискретки та і роблять, окрема тема конвертори USB -> SPDIF, i2S

Хоча останнім часом Asrock трохи добавив якості.....трохи....
Асінхронність дає можливість вирівняти всі косяки реалізації USB для виведення звуку.
Але це не означає що можна користуватися треш-проводкою.....3м завдовжки від принтера......

Особливо коли ваш цапик отримує живлення по тому ж самому USB від ПК.
Тоді тільки мідь - товста холоднокатана - (не порошкова CHINA) - та бажано 0.5м - тільки харкор!.....

-
Radio Bay
Member
Може якісь вирівнює, але для того, щоб зробити усі порти однакові там як до Київа рачки.feson: ↑ 21.03.2025 21:57Асінхронність дає можливість вирівняти всі косяки реалізації USB для виведення звуку
На AudioGD D77 була Аманера із своїм живленням, різниці не помітив. Зараз взагалі цап без неї, у Musician якесь своє пропієтарне рішення для USB.feson: ↑ 21.03.2025 21:57Особливо коли ваш цапик отримує живлення по тому ж самому USB від ПК
OCC Single Crystal Silver Conductor, 1m тоже норм. Тайвань - не Китай. Хай живе вільний Тайвань!feson: ↑ 21.03.2025 21:57Тоді тільки мідь - товста холоднокатана - (не порошкова CHINA) - та бажано 0.5м - тільки харкор!.....

-
Volodya811
Member
У мене топова Аорус Майстер z590 і немає "USB DAC UP". Ще раз перечитав тільки що мануал. Тому, напевно, це більше маркетинг чим реальної користі.lewerlin: ↑ 18.03.2025 12:01 В тему USB-дірок.
На топових мамах Гіги водиться така штука - "USB DAC UP". На папері - виділений юсб, для всякого чутливого, в тому числі і ЦАП. Бонусом, йому ще й можна окремо живлення в біосі крутити. Ясно, що воно по суті має бути гірше окремої платки, але от наскільки?
ЮСБ мік в мене є, аби затестити, але профільна мама не достатньо "топова", а Атлон з Гіги G1, де фіча в наявності, я віддав вичісувати кота
.
Хто є з топовою Гігою затестити приблуду?
-
Radio Bay
Member
Той випадок коли треба просто порівняти на слух. Різниця повинна бути чутна одразу або ні.Volodya811: ↑ 21.03.2025 22:35Тому, напевно, це більше маркетинг чим реальної користі
Про маркетинг

- AOpen AX4GE
-
Volodya811
Member
Ну цей AOpen AX4GE хоч круто виглядає з лампою )) Норм. Комусь таке гріло душуRadio Bay: ↑ 21.03.2025 22:47Той випадок коли треба просто порівняти на слух. Різниця повинна бути чутна одразу або ні.Volodya811: ↑ 21.03.2025 22:35Тому, напевно, це більше маркетинг чим реальної користі
Про маркетинг![]()
- AOpen AX4GE

-
Filabatya
Member
Radio Bay
В попередньому відео тіпуля казав, що айлауди як робочий інстурмент і вони його трішки втомлюють якщо довго слухати.
В попередньому відео тіпуля казав, що айлауди як робочий інстурмент і вони його трішки втомлюють якщо довго слухати.
- спойлер

-
Radio Bay
Member
Було б цікаво заслухати, до речі. Там он якась WIMA з права, з ліва, не здивуюсь, що які-нібудь Nichicon, за кольором схожі. Там хтось цікаво розважався )Volodya811: ↑ 21.03.2025 23:35Ну цей AOpen AX4GE хоч круто виглядає з лампою
Відправлено через 39 хвилин 52 секунди:
Скажу, що дуже поганий запис та підбір треків. Що одразу бросається у вуха, айлауди грають більше звуків. От на самому першому перемиканні, одразу більше звуків та як простір розширився, після них, як тканину накинули на колонки. Потім теж саме.Filabatya: ↑ 22.03.2025 01:15що скажете в порівнянні з канто орою(його вибір)
Мені взагалі не подобається цей звук. Моє припущення, що там якесь лайно замість джерела. Об'єму нема, якесь люте цокотіння, під спойлером джерела нема. Не здивуюсь, якщо там встрійка.Filabatya: ↑ 22.03.2025 01:15вони його трішки втомлюють якщо довго слухати
Що до каналу, таких оглядачів загалі не треба слухати. Цеж суто рекламний канал, колонки, монітори, що попало.
Що скажу по результату? iLoud. iLoud + джерело, вони самі не грають
-
2chemp
Member
Стоит сейчас брать Klipsch Reference R-51PM Black или уже есть им замена у производителя?
-
feson
Member
Этот вопрос лучше задать в теме выбора колонок - тут обсуждаем звуковые карты.2chemp: ↑ 24.03.2025 15:50 Стоит сейчас брать Klipsch Reference R-51PM Black или уже есть им замена у производителя?
-
tablestikus
Member
В 2023 вони випустили Klipsch Reference R-50PM Black2chemp: ↑ 24.03.2025 15:50 Стоит сейчас брать Klipsch Reference R-51PM Black или уже есть им замена у производителя?
-
tribute
Junior
Creative AE-5 чи G6, що обрати та чому?
Раніше сидів на їхніх картах звук подобався live-audigy-audigy2zs-elite pro, зараз встройка на asus prime x370-pro (вроді і звик вже, але чогось не вистачає), asus xonar колись брав якийсь самий простий (на pci-e) спробувати - не сподобалось.
Раніше сидів на їхніх картах звук подобався live-audigy-audigy2zs-elite pro, зараз встройка на asus prime x370-pro (вроді і звик вже, але чогось не вистачає), asus xonar колись брав якийсь самий простий (на pci-e) спробувати - не сподобалось.
-
timetron666
Member
Може, краще підсилювач взяти з Китай ринкуtribute: ↑ 10.04.2025 18:08 Creative AE-5 чи G6, що обрати та чому?
-
Hotspur
Member
ееее. які колонки навушники є. які ціль покупки ?tribute: ↑ 10.04.2025 18:08Creative AE-5 чи G6, що обрати та чому?
-
tribute
Junior
Колонки RFT через підсилювач Philips, періодично в нього ж підключаються Sennheiser Momentum, Marshall Monitor, Grado SR60i та ТДС-7.Hotspur: ↑ 10.04.2025 18:48ееее. які колонки навушники є. які ціль покупки ?tribute: ↑ 10.04.2025 18:08Creative AE-5 чи G6, що обрати та чому?
-
Hotspur
Member
еее. можна модель ?tribute: ↑ 10.04.2025 21:24Колонки RFT
Відправлено через 36 секунд:
ну дивись, за ціну G6 можна купити комбайн Fiio який буде кращий значноtribute: ↑ 10.04.2025 21:24 Sennheiser Momentum, Marshall Monitor, Grado SR60i та ТДС-7.

-
tribute
Junior
-
lewerlin
Member
tribute: ↑ 10.04.2025 21:24Sennheiser Momentum, Marshall Monitor, Grado SR60i та ТДС-7
Тут дрючок в двох кінцяхtribute: ↑ 10.04.2025 22:12RFT Kompaktbox B 9251 + Philips FA561

Вуха би напряму в щось типу нормальної фіошки. А ретро-зв'язці - АЕ5 або Асус D2X/SТX(ці асусі будуть краще).
Можна пошукати мій профільний Фобос, як універсал, але він буде дещо гірше в кожному окремому сценарії, хоча на папері в нього "фронт" аналогічний D2(зате з драйверами все ок).
-
Hotspur
Member
дякую. колонки дуже вінтажtribute: ↑ 10.04.2025 22:12RFT Kompaktbox B 9251 + Philips FA561
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
FiiO K11tribute: ↑ 10.04.2025 22:12наприклад?
Відправлено через 30 секунд:
воно все гірше зовнішніх ЦАПlewerlin: ↑ 10.04.2025 22:54Вуха би напряму в щось типу нормальної фіошки. А ретро-зв'язці - АЕ5 або Асус D2X/SТX(ці асусі будуть краще).
Можна пошукати мій профільний Фобос
-
lewerlin
Member
Для вище згаданого Філіпса, воно буде однаково, але зручніше. АЕ5, з Філіпсом, буде в цілому гірше Асусів, хоча загалом Сябра>РСМ.Hotspur: ↑ 11.04.2025 00:05воно все гірше зовнішніх ЦАП
Для вух краще ЦАП, я ж писав.
Фобос просто найменш геморойний в плані софту під вінду.
-
tablestikus
Member
А що скажете за варіанти цап для мого сетапу з бюджетом десь до $1к?
Я поки оце знайшов що сподобалось:
1. Topping D70 Pro
2. Denafrips ENYO 15TH
3. Audio-GD R-1 NOS
4. EverSolo DAC-Z8
5. Cambridge Audio DacMagic 200M
Я поки оце знайшов що сподобалось:
1. Topping D70 Pro
2. Denafrips ENYO 15TH
3. Audio-GD R-1 NOS
4. EverSolo DAC-Z8
5. Cambridge Audio DacMagic 200M