Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
Я не знаю больших жлoбoв, чем Близзард. Недавно была неделя бесплатной игры в Диабло 4, так по достижению 20 лвл тебя выкидывало из игры и писало "купите Диабло 4". Причём если идти только по сюжету и стараться не убивать много мобов, то после определённого сюжетного задания тебе сразу докидывает опыт до 20 лвл и выкидывает из игры. Мой перс после этого квеста с 12 лвл сразу стал 20 лвл...
Enjthesilence
Member

LordTornado: 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
Я не знаю больших жлoбoв, чем Близзард. Недавно была неделя бесплатной игры в Диабло 4, так по достижению 20 лвл тебя выкидывало из игры и писало "купите Диабло 4". Причём если идти только по сюжету и стараться не убивать много мобов, то после определённого сюжетного задания тебе сразу докидывает опыт до 20 лвл и выкидывает из игры. Мой перс после этого квеста с 12 лвл сразу стал 20 лвл...
жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
Seraphim
Member

LordTornado: 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні? це так не працює... хоча я так за двое безкоштовних вихідних dying light2 пройшов :)
Polaroid1962
Member

Seraphim: 09.04.2025 15:23 А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні?
Хм, такі арпг зазвичай грають сотні або тисячі часів. Якщо д4 можно пройти за вихідні - це фіаско.
FreezerUA
Member

GamePass тобі в допомогу і не мучайся з цими демками :beer:
Enjthesilence
Member

Polaroid1962: 09.04.2025 15:27
Seraphim: 09.04.2025 15:23 А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні?
Хм, такі арпг зазвичай грають сотні або тисячі часів. Якщо д4 можно пройти за вихідні - це фіаско.
більшість гравців проходять сюжетку в діабло чи поє і не затримуються там в хардкор фарм ліг і тд, таких набагто менше від загальної кількості
7mindfields
Member

Enjthesilence: 09.04.2025 15:15 жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
Жлоби, тому що практикують перманентні бани в куплених продуктах навіть без використання читів, блізард актівіжн найвсратіша компанія вже не перший рік
Последний раз редактировалось 7mindfields 09.04.2025 16:02, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

7mindfields: 09.04.2025 15:59
Enjthesilence: 09.04.2025 15:15 жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
Жлоби, тому що практикують перманентні бани в куплених продуктах навіть без використання читів
конкретніше. яка причина бану в якій грі
перманенті бани - це топ, як і бани по залізу.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 09.04.2025 16:03, всего редактировалось 2 раза.
kairo
Member

Отримав 3 безкоштовних місяці GP і спокійно пройшов сюжетку Д4. Логічно, що Блізи зробили "демо-режим" із обмеженням в 20 левелів, для того, щоб люди купили гру, а не банально пройшли її за безкоштовний тиждень.
7mindfields
Member

Enjthesilence: 09.04.2025 16:02
7mindfields: 09.04.2025 15:59
Жлоби, тому що практикують перманентні бани в куплених продуктах навіть без використання читів
конкретніше.
Вийди з печери і почитай про перехід з ow1 на ow2 і за що в цій грі можна отримати перманентне блокування і чому там зараз майже мертвий чат
dreamcome
Junior

Купил диаблу 4 за 70$, добавили новый класс и локацию, поменяли цвета на злёный, плати за залёный ещё 40$! :laugh:
Enjthesilence
Member

7mindfields: 09.04.2025 16:04
Enjthesilence: 09.04.2025 16:02

конкретніше.
Вийди з печери і почитай про перехід з ow1 на ow2 і за що в цій грі можна отримати перманентне блокування і чому там зараз майже мертвий чат
мені нецікавий овервотч, хоча я грав як в перший так і в другий, не пам'ятаю жодних проблем з переходом. та замість того щоб написати в чому там проблема, відправляєш в гугл, зрозумів.
7mindfields
Member

Enjthesilence: 09.04.2025 16:05
7mindfields: 09.04.2025 16:04
мені нецікавий овервотч, хоча я грав як в перший так і в другий, не пам'ятаю жодних проблем з переходом. та замість того щоб написати в чому там проблема, відправляєш в гугл, зрозумів.
Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
Enjthesilence
Member

7mindfields: 09.04.2025 16:09
Enjthesilence: 09.04.2025 16:05

Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
який скам? тобі дали пограти до 20го рівня, подобається - купляй гру, що не так? вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав. Та діабло 4 в геймпасі є, казати щось про скам, коли та за 3 копійки можеш пройти колду, д4 в геймпасі і інші ігри аткібліз майже даром) чи геймпас - це також скам?
так а що там за історія жахлива з банами овервотч, можеш коротко розповісти?
kairo
Member

7mindfields: 09.04.2025 16:09 Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
В чому конкретно скам? Інформація про обмеження в 20 левелів оголошена наперед. В чому вас конкретно надурили?
7mindfields
Member

Enjthesilence: 09.04.2025 16:12
7mindfields: 09.04.2025 16:09
який скам? тобі дали пограти до 20го рівня, подобається - купляй гру, що не так? вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав. Та діабло 4 в геймпасі є, казати щось про скам, коли та за 3 копійки можеш пройти колду, д4 в геймпасі і інші ігри аткібліз майже даром) чи геймпас - це також скам?
так а що там за історія жахлива з банами овервотч, можеш коротко розповісти?
Якщо зовсім коротко, то автобани за фіксовану кількість репортів, до банвордів входять навіть скорочення типу gg

Відправлено через 9 хвилин 41 секунду:
kairo: 09.04.2025 16:19
7mindfields: 09.04.2025 16:09 Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
В чому конкретно скам? Інформація про обмеження в 20 левелів оголошена наперед. В чому вас конкретно надурили?
В тому що free week/free weekends і free trial це «трохи» різні речі
kairo
Member

7mindfields: 09.04.2025 16:29 В тому що free week/free weekend і free trial це «трохи» різні речі
Так мова йде про free trial.

"Diablo 4's first free trial of 2025 is here just in time for the new season"
Enjthesilence
Member

7mindfields: 09.04.2025 16:29 Якщо зовсім коротко, то автобани за фіксовану кількість репортів, до банвордів входять навіть скорочення типу gg
дивно, нічого за це не чув, щоб це прям стало глобальною проблемою, але істерія за напівдохлу ф2п гру ну таке. це ж прям "антифан" механіка з ліги легенд, якій вже також багацько років і нічого, мільйони гравців якось грають) за актібліз все зрозуміло і за цікаві патени активіжн для онлайн ігор і тд, але саме ця історія зі жлбоством на фрі тріалі це вже притягнуто за вуха. з іншого боку, дякую за геймпас, тому не бачу жодних проблем.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 09.04.2025 16:53, всего редактировалось 3 раза.
OldGoodGames
Member

все одно краще оригінальних д'ябло 1 та 2 нічого не було і не буде :-P
7mindfields
Member

Enjthesilence
Lol безкоштовний був с самого початку, перший ow 30$ коштував, відчуваєш різницю?
Ответить