Підвисання компа

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Junior

Привіт. Виникла така проблема на компі, починає підвисати, при цьому почалося це різко. Я в основному працюю у браузері, багато таблиць онлайн. Було все ок, і почав підвисати хром і едж, вікна починають відображатися один на одному, профіль у гуглі змінити не можу висне все і не відповідає. Рилася в різних налаштуваннях і у антивірусі знайшла таку шкуку, що оновлення деяких драйверів відбулось приблизно тоді коли і почалося все. Скрін прикріпляю. Про параметри також. Чаи гпт сказав, що треба видалити несумісні драйвери і встановити нові. Але я нічого не шарю в цьому, боюсь щось робити сама. Дякую за консультацію)) чи може бути це джерелом проблеми?
Вложения
Знімок екрана 2025-04-04 175553.png
Знімок екрана 2025-04-04 192306.png
Знімок екрана 2025-04-04 193057.png
Crossbow
Member

Перша порада - дійсно видалити несумісні драйвера. Як видалити? - знайти в диспетчері пристроїв - Логітеч, на який поставило ці драйвера і через праву кнопку "видалити пристрій + поставити галочку "видалити драйвер"".

Друга порада - почистити "куки" в браузері.
AndP
Member

В чем проблема удалить данные драйверы? После перезагрузки, Винда предложит установить, которые будут нужны.

Відправлено через 1 хвилину 39 секунд:
Удалить драйверы
Введите и найдите [Диспетчер устройств] в строке поиска Windows, потом нажмите [Открыть]. Нажмите правой кнопкой мыши на устройство, драйвер которого Вы хотите удалить, потом выберите [Удалить устройство]
diplo
Member

alenchik1712: 04.04.2025 19:42 Привіт. Виникла така проблема на компі, починає підвисати, при цьому почалося це різко. Я в основному працюю у браузері, багато таблиць онлайн. Було все ок, і почав підвисати хром і едж, вікна починають відображатися один на одному, профіль у гуглі змінити не можу висне все і не відповідає. Рилася в різних налаштуваннях і у антивірусі знайшла таку шкуку, що оновлення деяких драйверів відбулось приблизно тоді коли і почалося все. Скрін прикріпляю. Про параметри також. Чаи гпт сказав, що треба видалити несумісні драйвери і встановити нові. Але я нічого не шарю в цьому, боюсь щось робити сама. Дякую за консультацію)) чи може бути це джерелом проблеми?
Там на скрине несовместимые драйвера Logitech. Нужно просто удалить их. Что там от Logitech: мышь, клавиатура, камера?
alenchik1712
Junior

Там на скрине несовместимые драйвера Logitech. Нужно просто удалить их. Что там от Logitech: мышь, клавиатура, камера?
Камера A44tech, миша, клава- HID. Не можу знайти тих драверів, що показують на помилку(
Друга порада - почистити "куки" в браузері.
кукі чищу

Може, ще на щось треба звернути увагу?
Score
Junior

Без тупорылого помощника - поиск по версии драйвера: 13.80.853.0
Драйвер камеры для win8. Не стоит играться с разными драйверпаками.
alenchik1712
Junior

видалила за допомогою. сьогодні протестую в активній роботі, чи є зміни. Дякую зв поради
alenchik1712
Junior

Добрий вечір) одним словом проблеми зберігаються( зробила тести, як радили
Можливо, підкажете, що робити. Я взагалі думала перейти на Убунту- можливо, це і буде нормальне вирішення проблеми-змінити ОС. Місто у мене невелике, тож вибір спеціалістів невеликий, а тут і підскажуть)) Дуже вдячна
Вложения
2025-04-05_10-15_Victoria 5.37 HDD-SSD(2).jpg
2025-04-05_10-15_Victoria 5.37 HDD-SSD.jpg
2025-04-05_16-42_Victoria 5.37 HDD-SSD.jpg
Crossbow
Member

тут би зрозуміти якого характеру ці підвисання взагалі.
що покаже DPC Latency Checker
Щось типу такого, чи буде кидати "в червону зону"?
Изображение

p.s. з SSD все норм
alenchik1712
Junior

сказала, почала нагружати по-тихеньку
Вложения
2025-04-06_13-58_DPC Latency Checker V.jpg
2025-04-06_13-59_DPC Latency Checker V.jpg
2025-04-06_14-00_DPC Latency Checker V.jpg
alenchik1712
Junior

alenchik1712: 04.04.2025 19:42 Привіт. Виникла така проблема на компі, починає підвисати, при цьому почалося це різко. Я в основному працюю у браузері, багато таблиць онлайн. Було все ок, і почав підвисати хром і едж, вікна починають відображатися один на одному, профіль у гуглі змінити не можу висне все і не відповідає. Рилася в різних налаштуваннях і у антивірусі знайшла таку шкуку, що оновлення деяких драйверів відбулось приблизно тоді коли і почалося все. Скрін прикріпляю. Про параметри також. Чаи гпт сказав, що треба видалити несумісні драйвери і встановити нові. Але я нічого не шарю в цьому, боюсь щось робити сама. Дякую за консультацію)) чи може бути це джерелом проблеми?
Дяк за допомогу усім. Виявляється після оновлення була незрозуміла несумісність графічого драйвера із хромом. Декілька разів прийшлось онвити і зробити певні налаштування у самому браузері. Вже тиждень все ок.
0kie
Member

alenchik1712
"Защита стека с использованием аппаратного обеспечения в режиме ядра" - это в "Защитнике Windows", "Безопасность устройства", "Изоляция ядра". Выключить настройку и перезагрузить ПК - всё и везде заработает как надо. "Костыли" в виде каких-то настроек приложений не помогут - тот же PUBG не будет работать, т.к. его античит не запускается и программа выбивает ошибку.
Ответить