А нема чого компи в сараї збиратиrussell-ander: ↑ 02.04.2025 16:45А як те сміття попало туди, невідомо.
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD прокоментувала повідомлення про несправні процесори Ryzen 7 9800X3D
-
alexeygalas
Member
-
item2
Member
Enjthesilence
russell-ander
Дані за 2024 рік. Gigabyte продає у 2,5 рази більше за ASRock:
The four big motherboard makers are also on track for record sales this year, with expected sales of 15 million units for Asus, 10.3 million for Gigabyte, 9.3 million for MSI, and 4.2 million for ASRock, totaling 38.8 million
russell-ander
The four big motherboard makers are also on track for record sales this year, with expected sales of 15 million units for Asus, 10.3 million for Gigabyte, 9.3 million for MSI, and 4.2 million for ASRock, totaling 38.8 million
-
Enjthesilence
Member
дякую за інфу, ти міг про це написати одразу, не вмикаючи дурника.item2: ↑ 02.04.2025 16:50 Enjthesilence
russell-ander
-
Artem_K
Member
Це статистика загальна по обох виробниках чи конкретно по платах для АМД?item2: ↑ 02.04.2025 16:50Дані за 2024 рік. Gigabyte продає у 2,5 рази більше за ASRock
-
russell-ander
Member
Дякую. Але це загальні, під AMD більше ASRock беруть, вважається що вони роблять під AMD найякісніші плати (вірим, я повірив), хоча я більше Asus довіряю.item2: ↑ 02.04.2025 16:50 Enjthesilence
russell-ander
-
Геральт
Active Member
Це відколи? Бо все життя ASRock був "асус для економних"russell-ander: ↑ 02.04.2025 17:01 вважається що вони роблять під AMD найякісніші плати
-
daesz
Member
Теж саме було на старті 7***х3д, на дошках асуса в часності, поправили декількома прошивками біосу.Enjthesilence: ↑ 02.04.2025 15:09 Пропоную обговорити AMD прокоментувала повідомлення про несправні процесори Ryzen 7 9800X3D
Це через expo профіль і високий сок?
взагалі статка дохликів 9800х3д на редіті вражає, одразу пригадується як кожен окремий випадок тут вивчали погорілих rtx 5k - 12vhpwr (аж 3 шт) в аналогічній темі на реддіті було до 10 випадків, а тут їх 120 окремих кейсів згорілих цп та й таке.
Типові ранні болячки амуде. Але бетатестерам спасибі
-
Shvlr
Member
"Л" - логiка.
-
daesz
Member
В даному випадку амуде - це платформа, а не проц
Л - ленін, бо читаєте поміж строк по діагоналі.
-
alexeygalas
Member
Ще один 9950
https://www.reddit.com/r/AMDHelp/s/CxxyuhwQfA
https://www.reddit.com/r/AMDHelp/s/CxxyuhwQfA
-
zaqik
Member
Та это просто вы их неправильно вставляете у вас сокеты взрываются надо правильным электричеством пользоваться

-
AlexKuzovkov
Member
Чукча писатель....
UPDATE: New motherboard came in (RMAd). CPU is fine, seems to be working. Ran Cinebench, worked, no fatal crashes
-
NST1983
Member
UPDATE: New motherboard came in (RMAd). CPU is fine, seems to be working. Ran Cinebench, worked, no fatal crashes
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
ОпередивAlexKuzovkov: ↑ 02.04.2025 21:28Чукча писатель....
UPDATE: New motherboard came in (RMAd). CPU is fine, seems to be working. Ran Cinebench, worked, no fatal crashes![]()
Був же нормальний сокет на AM4, от треба було на це лайно перейти. От тільки не розповідайте мені про прилипші кулери
-
Vlaad13
Member
так шо тепер - потрібно було все життя сидіти на ам4?NST1983: ↑ 02.04.2025 21:30 Був же нормальний сокет на AM4, от треба було на це лайно перейти. От тільки не розповідайте мені про прилипші кулери![]()
-
NST1983
Member
Не тупи,Vlaad13: ↑ 02.04.2025 21:33так шо тепер - потрібно було все життя сидіти на ам4?NST1983: ↑ 02.04.2025 21:30 Був же нормальний сокет на AM4, от треба було на це лайно перейти. От тільки не розповідайте мені про прилипші кулери![]()
![]()
-
Scoffer
Member
NST1983
Не треба, PGA на багато виводів - самий калічний сокет. І так, постійно прилипає до кулера і видирається з сокету з м'ясом. Сильно сумніваюсь що процесору чи сокету це йде на користь.
Не треба, PGA на багато виводів - самий калічний сокет. І так, постійно прилипає до кулера і видирається з сокету з м'ясом. Сильно сумніваюсь що процесору чи сокету це йде на користь.
-
alexeygalas
Member
Я свій 9800x3d після години проблем з постом біос теж зняв перевірити. Думаю може і мій вже приїхав. Але все було на щастя ціле. То просто пам'ять не хоче на xmp їхати. А на jedec таймінгах швидко постить і ніби нічого не печеться. Але і Vsoc на рівні 1.2 поки що
-
Vlaad13
Member
відпиши інженерам АМД - бо вони такі тупі а ти такий розумний що наступну серію треба робити за зразком ам4
-
Alex646
Member
Хіба шо у рукожопів, шо юзають гамняну термопасту.Scoffer: ↑ 02.04.2025 21:54 NST1983
І так, постійно прилипає до кулера і видирається з сокету з м'ясом. Сильно сумніваюсь що процесору чи сокету це йде на користь.
-
AssayMAS
Member
Третий Глаз активирован:Nutbar: ↑ 02.04.2025 15:12Про причини доводиться тільки здогадуватись.
- пылинка в угле сокета на пластике и всё - сечение контакта становится недостаточное и греется от Ампер...
- кривой сокет или процессор - значит где-то будет сечение контакта недостаточное и греется от Ампер...
- пожалели меди на проводники в подложке проца и сечение контакта недостаточное и греется от Ампер...
Одно время когда на Али "Китай фирма" продавали процы 5000 серии, то все шли с распакованными коробками (серийник в проце и на коробке одинаковые) - как выяснили, дело в том что ВСЕ процы тестировались перед отправкой - так как было в партии под 5% брака. Ну и себе самые самые отобрать.Enjthesilence: ↑ 02.04.2025 16:36так, а всього продали 9800х3д аж 120 штук. логіка працює