Деякі розробники ігор рекомендують користувачам GeForce RTX 30/40 не використовувати драйвери Nvidia 572.xx

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

daesz: 01.04.2025 05:44 Встановив драйвер 2.5 місяці > оновився 2 місяці тому > отримав проблеми > відкатився назад на той що був 2.5 місяці тому (на якому також не те щоб проблем не було).
Стабільність по-нвідієвськи..
Каєф :lick:
Жду мільйон мінусів від підгорілих фанатів шкірянки.
цікавий ти персонаж) навіщо ти страждаєш з цією жалюгідною нвідією і в кожній темі пишеш, як погано вона працює? можна поцікавитись? передбачаючи твою відповідь про "я не грати брав, а працювати" так от в чому саме ти працюєш, що потрібна така нестабільна в драйверах карта, невже нема альтернативи? дякую, без негативу
daesz
Member

Enjthesilence: 01.04.2025 15:53
daesz: 01.04.2025 05:44 Встановив драйвер 2.5 місяці > оновився 2 місяці тому > отримав проблеми > відкатився назад на той що був 2.5 місяці тому (на якому також не те щоб проблем не було).
Стабільність по-нвідієвськи..
Каєф :lick:
Жду мільйон мінусів від підгорілих фанатів шкірянки.
цікавий ти персонаж) навіщо ти страждаєш з цією жалюгідною нвідією і в кожній темі пишеш, як погано вона працює? можна поцікавитись? передбачаючи твою відповідь про "я не грати брав, а працювати" так от в чому саме ти працюєш, що потрібна така нестабільна в драйверах карта, невже нема альтернативи? дякую, без негативу
АЕ/ФШ/Ілюстратор.
В робочому софті проблем то немає, проблеми є при повсякденному використанні.
І відповідаючи на другу половину запитання - такої потужності і в формфакторі 2слоти/до 250мм альтернативи, нажаль, немає. Без негативу ;)
До цього десь 5 років сидів на нвідії (1660с та 2070) і все було наче нормально, і навіть на амуде все було нормально. Але останнім часом якість, бачу, у жупана не в пріорітеті :D

Тут на форумі є "цікавіші персонажі" у яких якщо у нвідії ахтунг з дровами і не тільки "ой ну та це все наклепи, у мене такого немає і нівкого такого на форумі не було", але як щось в амуде пішло не так то "ахахааххаа уіхіхіхіхіхіхіххіхі" :rotate:
Ms ALS
Junior

q1nex

ропсы каждый день провиряешь? :lol:
VolandInferno
Member

спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
Enjthesilence
Member

daesz: 01.04.2025 19:01
Enjthesilence: 01.04.2025 15:53

АЕ/ФШ/Ілюстратор.
В робочому софті проблем то немає, проблеми є при повсякденному використанні.
І відповідаючи на другу половину запитання - такої потужності і в формфакторі 2слоти/до 250мм альтернативи, нажаль, немає. Без негативу ;)
До цього десь 5 років сидів на нвідії (1660с та 2070) і все було наче нормально, і навіть на амуде все було нормально. Але останнім часом якість, бачу, у жупана не в пріорітеті :D

Тут на форумі є "цікавіші персонажі" у яких якщо у нвідії ахтунг з дровами і не тільки "ой ну та це все наклепи, у мене такого немає і нівкого такого на форумі не було", але як щось в амуде пішло не так то "ахахааххаа уіхіхіхіхіхіхіххіхі" :rotate:
в мене також все нормально з драйверами, до 2016 сидів на радеонах нічого критичного не можу пригадати. такі персонажі є що в темах про радеон, що в темах про нвідію) кожна тема про нвідію, власники радеон пишуть про те, яка погана нвідія і навпаки, нічого дивного, просто поржати можна, бувають конструктивні речі, але рідко) кабелі горіли, драйвера крашились і тд, але коли люди це зводять в абсолют наче так з кожною картою відбувається - це вже вавка в голові, статистики нема, пук у воду.
ти юзаєш студійні дрова чи геймреді?
daesz
Member

Enjthesilence: 02.04.2025 12:05 в мене також все нормально з драйверами, до 2016 сидів на радеонах нічого критичного не можу пригадати. такі персонажі є що в темах про радеон, що в темах про нвідію) кожна тема про нвідію, власники радеон пишуть про те, яка погана нвідія і навпаки, нічого дивного, просто поржати можна, бувають конструктивні речі, але рідко)
Я просидів на 7800 рік і в мене в повсякденному використанні не було взагалі ніяких проблем (ну от хіба великий жор при перегляді ютубу, але то наче хардверна проблема, а не драйверів), це не кажучи про те, що адреналін значно зручніший та функціональніший за нвідіяапп (ну чи джифорс експірієнс).
Enjthesilence: 02.04.2025 12:05 ти юзаєш студійні дрова чи геймреді?
Геймреді, студійні навіть не пробував, думав вони підігнані під всякі квадри. Та й в ігри я граю, незнаю що там у студійних із їхньою підтримкою.
q1nex
Member

Ms ALS: 01.04.2025 21:21 q1nex

ропсы каждый день провиряешь? :lol:
Не, на 4000 серии ещё вроде не научились воровать :D
Ответить