World of Starcraft, це ти?
Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: корейські компанії змагаються за можливість розробки нових ігор за франшизою Starcraft
-
Scoffer
Member
Пропоную обговорити Чутки: корейські компанії змагаються за можливість розробки нових ігор за франшизою Starcraft
-
Kashtan
Member
Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.Scoffer: ↑ 31.03.2025 12:36 Пропоную обговорити Чутки: корейські компанії змагаються за можливість розробки нових ігор за франшизою Starcraft
World of Starcraft, це ти?![]()
-
D1mmoN
Member
Легендарна гра, щось новеньке подивитися, залюбки 
-
waryag
Member
Думаю, там більше про доїння фанбази, ніж розвитокKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
-
leif
Member
Ні. Для цього корейців залучати потреби немає, з цим блізард впорається своїми силами.waryag: ↑ 31.03.2025 12:42Думаю, там більше про доїння фанбази, ніж розвитокKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
-
Scoffer
Member
Мені здається вов на користь варкрафту не пішов. Втратили гарну самобутну ртс, а натомість отримали одну з 100500 онлайнKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.
-
Vlaad13
Member
можливо щось і зроблять але користуватися популярністю не буде бо люди все тупіші з кожним роком(ШІ цей процесс сильно прискорює). а стартегії - це ігри для розумних дюдей
старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
тобто для кого цю гру вони будуть робити не ясно
Последний раз редактировалось Vlaad13 31.03.2025 13:01, всего редактировалось 3 раза.
-
Enjthesilence
Member
дуже сумнівно, корейці можуть зараз лише в доїльні мморпгшні, всілякі нцсофт і тд. якщо і будуть робити (в чому я маю величезні сумніви), зрозуміло що в першу чергу для кіберспорту, сюжетки рівня блізардовського "старіка" точно не очікую від корейців. той факт, що корейці найсильніші с2 в кіберспорті - не робить з них крутих розробників, там максимально жадібні видавництва.leif: ↑ 31.03.2025 12:41 Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм![]()
Последний раз редактировалось Enjthesilence 31.03.2025 13:02, всего редактировалось 4 раза.
-
Vlaad13
Member
зате він пішов на користь бліззардScoffer: ↑ 31.03.2025 12:46Мені здається вов на користь варкрафту не пішов. Втратили гарну самобутну ртс, а натомість отримали одну з 100500 онлайнKashtan: ↑ 31.03.2025 12:39Я не проти. Старкрафт заслуговує на розвиток. Багато книг написано розвиваючи сюжет.![]()
і що значить не пішов на користь - це як?
-
leif
Member
Авжеж, якщо мова про внесок корейців, то я маю на увазі саме сподівання на круту змагальну складову, щось таке що б справді перевершило брудвар, бо, як відомо, у ск2 з цим так і не склалосьEnjthesilence: ↑ 31.03.2025 12:58дуже сумнівно, корейці можуть зараз лише в доїльні мморпгшні, всілякі нцсофт і тд. якщо і будуть робити (в чому я маю величезні сумніви), зрозуміло що в першу чергу для кіберспорту, сюжетки рівня блізардовського "старіка" точно не очікую від корейців. той факт, що корейці найсильніші с2 в кіберспорті - не робить з них крутих розробників, там максимально жадібні видавництва.leif: ↑ 31.03.2025 12:41 Якщо хтось і може з франшизою зробити щось толкове то лише корейці. Більше сподіватись немає на кого в наші буремні часи. Так що новина цілком собі вселяє обережний оптимізм![]()
Щодо сінлгу, то його в 2025 вже краще робити в якомусь іншому жанрі, імхо.
Хоча я великий шанувальник кампаній і першого і другого старкрафту, але часи змінюються.
Відправлено через 1 хвилину 35 секунд:
У перший старкрафту грав ще малим пацаном у рік його виходу
-
vsx
Member
Зачем отдавать проект корейцам? Пусть метелица уже выйдет из спячки. Еще один Stormgate нам не нужен.
-
nochnik89
Member
Если кто ждет ртс - то скоро должна выйти Tempest Rising . Интересно будет глянуть на такую ртс. Вроде как для олдов, но в новой обертке.
Заценить ее смогу нескоро, на своих летних каникулах
, но думаю будет что-то играбельное как минимум
Заценить ее смогу нескоро, на своих летних каникулах
-
dead_rat
Member
Точно мої думки, я настільки старий і лінивий… ну куди мені РТС грати.Vlaad13: ↑ 31.03.2025 12:58 старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
-
Enjthesilence
Member
ну старік кіберкотлений також досить "спинномозговий", страткі всім відомові, а от макроскілл справа як раз таки інша, я чудово розумію що роблять профіки, але руки-крюки не встигають за головою)dead_rat: ↑ 31.03.2025 13:22Точно мої думки, я настільки старий і лінивий… ну куди мені РТС грати.Vlaad13: ↑ 31.03.2025 12:58 старі пердуни як ми також відпадають бо реакції вже немає
Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
-
kairo
Member
Жанр стратегій зараз в дуже хорошому стані, багато крутих ігор на любий смак.Vlaad13: ↑ 31.03.2025 12:58 можливо щось і зроблять але користуватися популярністю не буде бо люди все тупіші з кожним роком(ШІ цей процесс сильно прискорює). а стартегії - це ігри для розумних дюдей
РТС, це більше не про інтелект, а про швидкість реакції, кількість кліків в секунду і тому подібне. Жанр еволюціонував/деградував в MOBA.
Стратегії топі популярних ігор Стім.dead_rat: ↑ 31.03.2025 13:22 Молодь масово не стане грати в стратегічне, їх надресирували спинномозговими шутерами.
Последний раз редактировалось kairo 31.03.2025 14:05, всего редактировалось 2 раза.
-
MetalistForever
Member
Если будут Корейские разрабы ,то будут все виды шахрайства : Дорогие шкурки, адский донат , NFT , сюрприз механики и прочее ( EA завидует ) !
-
dead_rat
Member
kairo
Це які стратегіі у топі?
Я серйозно
Відправлено через 30 секунд:
Це які стратегіі у топі?
Я серйозно
Відправлено через 30 секунд:
Тобто так само як воно вже єMetalistForever: ↑ 31.03.2025 13:55 Если будут Корейские разрабы ,то будут все виды шахрайства : Дорогие шкурки, адский донат , NFT , сюрприз механики и прочее ( EA завидует ) !
-
Wahoo
Member
Корейцам?
Ничего хорошего не выйдет. Их представление о РТС не имеет ничего общего со стратегиями.
Будет апофеоз АПМ-а, задр-ва и сменяемой временной метой, сдобренной донатом и гачей.
Ничего хорошего не выйдет. Их представление о РТС не имеет ничего общего со стратегиями.
Будет апофеоз АПМ-а, задр-ва и сменяемой временной метой, сдобренной донатом и гачей.
-
kairo
Member
Hearts of Iron IV
Sid Meier’s Civilization® VI
Total War: WARHAMMER III
Crusader Kings III
Age of Empires II: Definitive Edition
Stellaris
Europa Universalis IV