S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

GreenMile: 28.03.2025 11:20
denizen: 28.03.2025 10:28 Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Деяким іграм треба дати настоятися після виходу, а потім вже споживати :gigi:
Десь як з КП2077, за рік після виходу можна буде нормально грати вже :rotate:
Та яке за рік. Через чотири, коли вийшов 2.0 :D
Але так, зараз це шикарна гра
maxafon
Member

вони кожний апдейт фіксить сотні access violation багів, виникає питання як так можна взагалі код писати? вони там найняли чатжпт?
Skiff93
Member

qziua: 28.03.2025 12:45 Який у кого розмір гри? У мене в Epic Games після оновлення 155гб... :rotate:
В EGS сильно дешевше?
ma_rch41
Member

GreenMile: 28.03.2025 11:20
denizen: 28.03.2025 10:28 Пропоную обговорити S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl отримав оновлення 1.3.1 із виправленням помилок

мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Деяким іграм треба дати настоятися після виходу, а потім вже споживати :gigi:
деякі ігри треба пройти за 2 тижні і не чекати манни з неба чи кразих відеокарт чи процесорів
kairo
Member

ma_rch41: 28.03.2025 13:42 деякі ігри треба пройти за 2 тижні і не чекати манни з неба чи кразих відеокарт чи процесорів
Я пройшов Кіберпанк разом із доповненням вже після усіх патчів та переробок. Кайфонув від гри, ще й на максимальних налаштуваннях графіки, бо на той момент вже мав новий ПК. В наш час грати на релізі, бути безкоштовним бета-тестером.
qziua
Member

Skiff93: 28.03.2025 13:33
qziua: 28.03.2025 12:45 Який у кого розмір гри? У мене в Epic Games після оновлення 155гб... :rotate:
В EGS сильно дешевше?
Вже не пам'ятаю, десь біля 1000грн було на старті з купонами якимось...
Robostyle
Member

Azerty
Залісся
спойлер
XVGA + DLSS 0.33 все низкие
Screenshot 2025-03-28 140831.png
XVGA + DLSS 0.33 все ультра
Screenshot 2025-03-28 141135.png
vovo
Member

Dilfin: 28.03.2025 12:08 Сталкер заходить тим людям, які колись її грали, тоді є відчуття ностальгії
Никогда не играл в прошлые части, не испытывал особого интереса и ко второй части, но трейлеры показались атмосферными. Решил попробовать - прошел два раза подряд. Хотел попробовать после нее ворваться в прошлые части серии, но не пошло.
NUN4AG
Member

усунення багів, що блокували проходження сюжету
Тим часом йде вже 5-й місяць з релізу гри...
Dilfin
Member

vovo: 28.03.2025 14:22
Dilfin: 28.03.2025 12:08 Сталкер заходить тим людям, які колись її грали, тоді є відчуття ностальгії
Никогда не играл в прошлые части, не испытывал особого интереса и ко второй части, но трейлеры показались атмосферными. Решил попробовать - прошел два раза подряд. Хотел попробовать после нее ворваться в прошлые части серии, но не пошло.
Це передбачувано, візуальне сприйняття уже не те, свобода дій не та, імерсивність не та, колись раділи простому тетрісу, а зараз вже фотореалістична 3D графіка з відкритими світами, але якщо чесно, більшість розробників зробила акцент на візуалі, забувши про захопливий не лінійний сюжет, остання гра, яка справді зачепила - Відьмак 3: Дикий гін, Subnautica також цікава гра, але їй не вистачає сюжету ну і ще декілька...
Enjthesilence
Member

мені "С2" нагадує поворот серії "асасинів", де перші частини були сюжетно концентрованими іграми, більш коридорними, цікавішими деталями, які пішли в угоду сучасному геймеру з прісними геймдизайном, обов'язково величезним пустим опенворлдом і затягуванням геймплею дешевим бектрекінгом на сотню годин. Декілька цікавих сайдквестів на всю гру і біготня за марними схронами, окреме "дякую" ідіоту, який вирішив в прямому сенсі давати бектрекінг на старі локи зі схронами "горілка + батон".
Dilfin
Member

ma_rch41: 28.03.2025 13:42
GreenMile: 28.03.2025 11:20 Деяким іграм треба дати настоятися після виходу, а потім вже споживати :gigi:
деякі ігри треба пройти за 2 тижні і не чекати манни з неба чи кразих відеокарт чи процесорів
Та не кажіть так, краще з патчами і доповненнями, наприклад як Відьмак 3: Дикий гін, з доповненнями і виправленнями гра заграла новими красками, мені наприклад дуже сподобався Тусент, я мріяв коли в іграх з'явиться яскравий світ в якому виникає почуття імерсивності, тобто повного занурення.
taras_cs
Member

kairo: 28.03.2025 13:59В наш час грати на релізі, бути безкоштовним бета-тестером.
Але є і гарні приклади - в Game Pass на релізі Hellblade II, Black Ops 6, Indiana, Avowed
Azerty
Member

Sanьka: 28.03.2025 12:46 Думаю після версії 2.0 можна гармати доволі готовий продукт. Ще й моди якісь будуть.
Може завезуть мультиплеєр
BoKl
Member

Azerty: 28.03.2025 17:09
Sanьka: 28.03.2025 12:46 Думаю після версії 2.0 можна гармати доволі готовий продукт. Ще й моди якісь будуть.
Може завезуть мультиплеєр
Краще Нова гра+ та нову складність.
Yalg
Member

denizen: 28.03.2025 10:28 мене особисто, це вже запарило, все ще робити патчі щоб гра не вилітала, через місяці після виходу гри...
це ніколи не закінчиться
Ахаха, а как Чистое Небо вылетало каждые минут 20?
зроблено в україні
И ведь ничего не дёрнулось выпускать игру в подобном состоянии.

Отправлено спустя 2 минуты 29 секунд:
Azerty: 28.03.2025 11:44 Апскейлери та генерацію кадрів не використовував, виліти вже 3 патчі не бачив
А разве апскейлер можно выключить?
VolandInferno
Member

Оновився. Зайшов в гру. Вийшов. Це все що треба знати про цей шмат лайнокоду.
спойлер
Изображение
Enjthesilence
Member

VolandInferno: 28.03.2025 18:17 Оновився. Зайшов в гру. Вийшов. Це все що треба знати про цей шмат лайнокоду.
спойлер
Изображение
вимкни моди.
VolandInferno
Member

Enjthesilence: 28.03.2025 18:26
VolandInferno: 28.03.2025 18:17 Оновився. Зайшов в гру. Вийшов. Це все що треба знати про цей шмат лайнокоду.
спойлер
Изображение
вимкни моди.
Та я видалив його, не маю бажання в це грати.
Ответить